Lanti Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Mér van ebben a feka lámpában két 5W-os helyzetjelzőnek hely? :rolleyes: mert a külső két pólusú helyzetjelző+fék a belső csak helyzetjelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Az Astra már nem menő, most mindenki Vectra-t vesz? :rolleyes: :) Azért vesz mindenki Vectra 2000-et, vagy turbót, mert szebb, nagyobb és jobb, mint egy GSI Astra! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Elkelt a protechnic GSI 1M Ft :rolleyes:, szal mit is lehet kapni 900ért? Már itt volt az ideje :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 mert a külső két pólusú helyzetjelző+fék a belső csak helyzetjelző Ez eddig rendben, de mér kell két helyzetjelző izzó? :rolleyes: Csakmert 21/5Wost találtam LEDesben, de 5W-os pirosat eddig még sehol. Valaki 5let? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Azért vesz mindenki Vectra 2000-et, vagy turbót, mert szebb, nagyobb és jobb, mint egy GSI Astra! :) :rolleyes: Aha... szal nem azért mert utánozzátok egymást? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Ez eddig rendben, de mér kell két helyzetjelző izzó? :rolleyes: Csakmert 21/5Wost találtam LEDesben, de 5W-os pirosat eddig még sehol. Valaki 5let? :) Nekem is ilyen lámpám van. Az 5 wattos helyére maszek led izzó van berakva, a szélsőbe crom-os pitos sima 21/5W-s (ez kifakult :) ). A tolatónál kell hekkelni, hogy belemenjen a cromos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nekem is ilyen lámpám van. Az 5 wattos helyére maszek led izzó van berakva, a szélsőbe crom-os pitos sima 21/5W-s (ez kifakult :) ). A tolatónál kell hekkelni, hogy belemenjen a cromos. Aham... értem... és esetleg tudnál nekem hekkelni, ill hekkeltetni 2db ilyen 5Wos helyére menőt? Vagy esetleg valami rajzot, fényképet küldeni hogy hogyan van megoldva? :) Szerk.: Amúgy krómból, én eddig csak sárgát láttam, 21/5ös pirosat még soha... sőt pirosat sem... Lehet hogy Diadem lesz ebből... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 :rolleyes: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1229353311.jpg 2 milláig nincs megállás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 2 milláig nincs megállás :) Ez így van, csak Én nem fogom eladni az év végén. :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Ez így van, csak Én nem fogom eladni az év végén. :) :rolleyes: Nem is lesz kész addigra, vagy igen? 15 nap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nem is lesz kész addigra, vagy igen? 15 nap :) :rolleyes: Jövő év végére gondoltam. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 :rolleyes: Jövő év végére gondoltam. :) :) Soha ne nem értettem ezt a "soha nem fogom eladni dolgot"....dehogynem...majd egyszer csak máshogy gondolja mindenki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Aham... értem... és esetleg tudnál nekem hekkelni, ill hekkeltetni 2db ilyen 5Wos helyére menőt? Vagy esetleg valami rajzot, fényképet küldeni hogy hogyan van megoldva? :) Szerk.: Amúgy krómból, én eddig csak sárgát láttam, 21/5ös pirosat még soha... sőt pirosat sem... Lehet hogy Diadem lesz ebből... :rolleyes: Az 5 Wattos úgy van hekkelve, hogy kitörve a búra négy led, elé előtét ellenállás, a maradék hézag kinyomva tömítővel. A cromos 21/5-s vaterán van egy egy hondás srácnak, a nevét elfelejtettem, de a 60-től 10 km-re lakik Pusztamonostoron asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Soha ne nem értettem ezt a "soha nem fogom eladni dolgot"....dehogynem...majd egyszer csak máshogy gondolja mindenki... Ha jobban megnézed, nem azt írtam hogy soha nem, hanem azt hogy jövő év végéig biztos nem. :) Német íbéjezésben tudnál nekem segíteni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Soha ne nem értettem ezt a "soha nem fogom eladni dolgot"....dehogynem...majd egyszer csak máshogy gondolja mindenki... avagy mindent meg lehet unni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Azért vesz mindenki Vectra 2000-et, vagy turbót, mert szebb, nagyobb és jobb, mint egy GSI Astra! :) :rolleyes: Nekem ne magyarázzátok! :) Anti is családi bevásárlós kocsit vett,meg Racce is,rólad nem is beszélve!Lesz azon még vonóhorog is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nekem ne magyarázzátok! :rolleyes: Anti is családi bevásárlós kocsit vett,meg Racce is,rólad nem is beszélve!Lesz azon még vonóhorog is! :) Nem tom kit láttak a Tescoban.... :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nekem ne magyarázzátok! :rolleyes: Anti is családi bevásárlós kocsit vett,meg Racce is,rólad nem is beszélve!Lesz azon még vonóhorog is! :) Vonóhorog meg gyerekülés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Vonóhorog meg gyerekülés. :rolleyes: vonóhorogra köti a babakocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 vonóhorogra köti a babakocsit :rolleyes: jahogy jaaaa... Én még fiatal vagyok ilyesmihez, nézzétek el a hozzánemértésemet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Azért vesz mindenki Vectra 2000-et, vagy turbót, mert szebb, nagyobb és jobb, mint egy GSI Astra! :) :rolleyes: Na megszólalt , az aki oroszlán szívű egér kamionnal jár! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nekem ne magyarázzátok! :rolleyes: Anti is családi bevásárlós kocsit vett,meg Racce is,rólad nem is beszélve!Lesz azon még vonóhorog is! :) Majd mikor menneka szőlőbe,,, nyomatni a melót bár Antiból nemnézem ki hogy ért a szőlöhöz :) :) Max a levit szereti , de a kocsikhoz azé sokkal több tehetsége van az 100% :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nem tom kit láttak a Tescoban.... :) :D :D :D :rolleyes: :) :) Mikor?Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nem tom kit láttak a Tescoban.... :) :) :D :D Most a krómos légbeömlőt vizslatod? vagy a sárkányos matrinyát?? :D :D A Tecsóba lehet mást is kapni a "tuning" cuccokon kívül :rolleyes: Pl van sör! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 A Tecsóba lehet mást is kapni a "tuning" cuccokon kívül :) Pl van sör! :) :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts