aztec Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 respect. de nem most hírdetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Nekem anno 2-3 éve volt egy VW Scirocco-m ami 80-as évjáratu volt és elakarták lopni! (Szépen megvolt csinálva Aranymetál fényezés.....stb)Az volt a mák,hogy beszereltem egy drótnélküli mikrofont és tisztán hallottam,hogy ül valaki a kocsiban! Kulccsal nyitották ki és kisebb kárral megúsztam de sacc. 3perc alatt értem le a kocsihoz és már indítgatták!!!!!!! Elakartam kapni az 1iket de gyorsabban szaladt nálam! (Szerencséjére) Ha elkapom akkor ma börtönben ülök!!!!!!!!!! :lol: Pont a régebbi kocsikat viszik mert szerintem könyebb ellopni és nem sokban van riasztó !!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Na az ilyennek elkaparnék a fején :minigun: Szerintem érdemes lenne az érdeklődők után nézni egy kicsit. Bár láttam az autót a neten meghirdetve, tehát éppen bárki lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na az ilyennek elkaparnék a fején :minigun: Szerintem érdemes lenne az érdeklődők után nézni egy kicsit. Bár láttam az autót a neten meghirdetve, tehát éppen bárki lehet. Esetleg olyan, aki túlságosan is alaposan megnézte.Fene se tudja.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Bp XI kerből. Árultam az autót, meg volt hirdetve és meg is nézték már. Nem gondolok semmire, de.... Védelmek deaktiválva voltak, csak pár napra hagytam ott, gondoltam a ház elől csak nem viszik el. Még hogy öreg autót nem lopnak :lol: Na ezért nem szabad házhoz hívni a vevőket! Én is árulom az Astrát, de "megtekinthető telefonon egyeztetett helyszínen"!!! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Na ezért nem szabad házhoz hívni a vevőket! Én is árulom az Astrát, de "megtekinthető telefonon egyeztetett helyszínen"!!! :? S, mi a gari arra, hogy egy másik autóval nem követnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 S, mi a gari arra, hogy egy másik autóval nem követnek? Szemfüles vagyok! :lol: Tutira, észrevenném! Általában soha nem tartja a tempómat senki. Ha mégis, akkor mégjobban odalépek. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Szemfüles vagyok! :( Tutira, észrevenném! Általában soha nem tartja a tempómat senki. Ha mégis, akkor mégjobban odalépek. :twisted: Nem akarok kukac lenni, de rendszám alapján is meg tudnak keresni.Szóval szvsz. ez veszettfejszenyele dolog. S, az ilyen idősebb megbugázott gépek szvsz. néhány órán belül egy-két bontó polcán díszelegnek, alkatrészenként.A kasztni pedig a motorblokkal együtt bezúzásra kerül.Sajnos ez a realitás. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Laci ne vetíts már plz :wink: ad1 fingom nem volt a klubról, gsim sem volt és a c16se astrámmal a szthmihályin kb 5x mentem el igen csúful melletted, mert kullogtál..... :lol: SRY de így van. ad2 hidd L ha akarnak követni és azt akarják ne vedd észre nem fogod. nekem 2es számú melóhelyem miatt x napon át néztek,stb... és sszesen 1x tünt fel, akkor is azért mert kb reggel óta a seggemben volt a kocsika :wink: projekted hogy áll amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Ha akarom nem követnek! :) Ha valaki kicsit is hosszabban a seggemben van az már gyanús. Főleg, ha hazafelé. Persze a rendszám az OK. De most pl. garázsban van az autó, hétvégén anyámék telkén, néha meg Újpesten. Persze, ha valamit nagyon akarnak, úgyis elérik... :roll: Geri, A projekt? Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük! :lol: 2 volt ami már nagyon majdnem, de aztán mégsem. Most megint van egy azt hiszem ez lesz a nyerő! :wink: Te mikor gurulsz már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 hidd L báttya, ha úgy akarnak követni nem veszed észre :wink: elyenekről tunnék mesélni, de nem tehetem :? mikor gurulok? ecsém le vagyol maradva... mióta gurulok... igaz nem egy hitman, de már majd' 2 hete alattam a bringa és már majdnem benne van 2e km :lol: és sötétben tiszta wrx lámpám one :) :( [right:ea2238bd45]http://wessyde.uw.hu/DSCF1700.jpg[/right:ea2238bd45] Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Követés : baromi 1 szerű :lol: Ha gyanakszol akkor az első utcán balra majd ha jön utánad akkor jobbra (A lényeg hogy céltalanul menj jobbra és balra 1-2 utcát)mindezt nyugodtan nem száguldozva. Ha még az sem elég akkor valahol lassíts és parkolj le 1 picit figyelve,hogy mit csinál a másik. Majd motor indít és hirtelen ritmusváltással padlógáz és tipli :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 gondolod Petya? :lol: tévedsz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 ....mikor gurulok?.... Este a Lurdy felé ? :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 mikor gurulok? ecsém le vagyol maradva... mióta gurulok... igaz nem egy hitman, de már majd' 2 hete alattam a bringa és már majdnem benne van 2e km :lol: Rég láttalak má'. Megütközhetnénk. :wink: Este megint nem jösz mii? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 este one Lurdy meet? mikortól? lehet kigurulok, igaz lenne teendőm bőven mivel holnap első munkanap utána meg go holiday..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 este one Lurdy meet? mikortól? lehet kigurulok, igaz lenne teendőm bőven mivel holnap első munkanap utána meg go holiday..... Csak nejed 5-re kell menned mert van mit behoznod :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 nem érteni önt sápadtarcú Deepblue Stephen :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 nem érteni önt sápadtarcú Deepblue Stephen :roll: :lol: Cserélj ki 1 "j"-t "k"-ra :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 ajajaj Ist nem autista vaok :lol: összeállt a kép ha hiszed ha nem de akkor sem érteni ezexerint a poént nem fogom na mind1 7ig csak leesik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Kaptam egy SMS-t : óriási kedvezménnyel javítjuk 3 évesnél idösebb Corsa vagy Astra típusu gépkocsiját az Opel Sztrádában! Szerviz3+ 06-1-415-2150/120-as mellék. Erről tud valaki valamit? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Kaptam egy SMS-t : óriási kedvezménnyel javítjuk 3 évesnél idösebb Corsa vagy Astra típusu gépkocsiját az Opel Sztrádában! Szerviz3+ 06-1-415-2150/120-as mellék. Erről tud valaki valamit? :oops: Elég gáz szerintem, ha v.mit így kell már reklámozni.Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Hát izé. Érdekes mindenesetre Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Lopott kadett ügyében.....Kaptam közben egy telefont (sajnos nem tudom kitől, de köszönöm nagyon), hogy vagy az autómat, vagy egy ehhez nagyon hasonlót láttak kőbányán a harmat u környékén. Rendőröknek szóltam, egyenlőre semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts