Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 UGY-t ne vegyél,ha nem muszáj :rolleyes: Hát ne....anno én is vettem 1x...de többet melózott rajta a lakatos mintha egy roncs gyárit vettem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 UGY-t ne vegyél,ha nem muszáj :rolleyes: Régebben már kerestem GSi géptetőt, de senkinek nem volt sehol... Kocsi hiányában meg ugye utazni sem tudok érte messzire, pedig megtenném. Az UGY pedig a legvégső megoldás. Ha valaki esetleg tud, kérem ne tartsa magában az infót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Egyikőnké sem alkalmas :) Ki is szedtek mindketönket egyből...Amint beléptünk a 16ba :rolleyes: :) :) akkor lehet jobb is h nem mentem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Turbós Veci liciten... Nagyonnagyon meg akar szabadulni ettől az autótol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Nagyonnagyon meg akar szabadulni ettől az autótol. mert megvette az újat, és 2autó sok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 akkor lehet jobb is h nem mentem... Álltunk már a parkolóba,így sokat a kocsikkal nem tudtak kezdeni...Nem kell fosni :) Pont Te szoktad mondani...... :rolleyes: Csak átkutatták a belsejét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Turbós Veci liciten... hiába rakta fel le védte minimálárral, és ugyanott van mint használtautón, nem adja az az ár alatt. de reklámnak nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Álltunk már a parkolóba,így sokat a kocsikkal nem tudtak kezdeni...Nem kell fosni :) Pont Te szoktad mondani...... :rolleyes: Csak átkutatták a belsejét :) soha nem is fostam... de megvárom míg fent lesz a lökös.... föleg most h a maszk sincs fent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 rossz volt olvasni, ahogy gyakorlatilag leb@sztátok szegény Laceet... :rolleyes: nem mondom, hogy nincs igazatok, főleg a "bőr helyett technika" kérdésben, de... ...én nem sajnáltam rá a pénzt, nem vettem másik kormányt pl. amíg volt helye a pénznek mondjuk a futóműben (pedig a mostanit még nyáron odaígértem MOR-nak, biztos hülyének, vagy linknek néz...), de ez se garancia semmire... ha úgy gondoltam/hallottam/éreztem valaminek gondja van, vittem a szerelőhöz - teszem hozzá ez is hülyeség, hisz feleslegesen költök rá, szerintetek is - aki aztán vagy jól csinált mindent, vagy nem. hiába álltam sokszor mellette, nem értek hozzá eléggé, és a szabimat se akarom feltétlenül a műhelyben tölteni. Anti, Coupe, J0hnny, Sonique - azért mindegyikőtöknek sok idejébe és/vagy pénzébe került, hogy ilyen bölcs legyen, nem? Lacee is kicsengette a tanulópénzt, ennyi - hogy okul-e, majd elválik. én mindenesetre már lemondtam az enyémről, április környékén meg is hirdetem, és a földhöz verem a seggem örömömben, ha valaki elvisz 900ért - koni, kuplung, stb. ide, vagy oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 rossz volt olvasni, ahogy gyakorlatilag leb@sztátok szegény Laceet... :rolleyes: nem mondom, hogy nincs igazatok, főleg a "bőr helyett technika" kérdésben, de... ...én nem sajnáltam rá a pénzt, nem vettem másik kormányt pl. amíg volt helye a pénznek mondjuk a futóműben (pedig a mostanit még nyáron odaígértem MOR-nak, biztos hülyének, vagy linknek néz...), de ez se garancia semmire... ha úgy gondoltam/hallottam/éreztem valaminek gondja van, vittem a szerelőhöz - teszem hozzá ez is hülyeség, hisz feleslegesen költök rá, szerintetek is - aki aztán vagy jól csinált mindent, vagy nem. hiába álltam sokszor mellette, nem értek hozzá eléggé, és a szabimat se akarom feltétlenül a műhelyben tölteni. Anti, Coupe, J0hnny, Sonique - azért mindegyikőtöknek sok idejébe és/vagy pénzébe került, hogy ilyen bölcs legyen, nem? Lacee is kicsengette a tanulópénzt, ennyi - hogy okul-e, majd elválik. én mindenesetre már lemondtam az enyémről, április környékén meg is hirdetem, és a földhöz verem a seggem örömömben, ha valaki elvisz 900ért - koni, kuplung, stb. ide, vagy oda. Olvass vissza 3évet,és akkor megérted miről beszélünk...Nem akarom még 1x leírni...... :) Neked is csak annyit tudok mondani,hogy nagy szerencse kell a 900e forinthoz...... :) Egy évvel öregebbek lesznek,és egyre fiatalabbak veszik meg....Akiknek sajnos nincs sok pénzük,így a legolcsóbbakat veszik meg :) Az idősebb korosztály,meg sorra árulja és szinte mindegy mennyiért de szabadulni akar tőle..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 évvel öregebbek lesznek,és egyre fiatalabbak veszik meg....Akiknek sajnos nincs sok pénzük,így a legolcsóbbakat veszik meg hitelt meg ugye ezekre már nem lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Olvass vissza 3évet,és akkor megérted miről beszélünk...Nem akarom még 1x leírni...... :rolleyes: Neked is csak annyit tudok mondani,hogy nagy szerencse kell a 900e forinthoz...... :) Egy évvel öregebbek lesznek,és egyre fiatalabbak veszik meg....Akiknek sajnos nincs sok pénzük,így a legolcsóbbakat veszik meg :) Az idősebb korosztály,meg sorra árulja és szinte mindegy mennyiért de szabadulni akar tőle..... bő 1et olvastam, a fentieket az alapján írtam. nem is kell. :D tudom, nem is hittem a szememnek, mikor Lacee sorait olvastam. hát majd jól beállok az idősebbek közé, max. augusztusban megy 600ért - nyáron egyébként is jobban mennek az ilyen kocsik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Egyikőnké sem alkalmas :D Ki is szedtek mindketönket egyből...Amint beléptünk a 16ba :) :D :D Jah...szúró és vágóeszközt kerestek...jó pár percig követett a polgárőr...de simán kiszúrtuk... :D kiváncsi lettem volna mit csinálnak, ha kifordulunk és trepni...majd mire odaérnek a sarokra azt sem látják hol vagyunk... :D Kérdezték, hogy van e szúró vágó motyó nálunk...átnéznék a verdát...mondtam is a többieknek, hogy ha Feri nem hagyott benne véletlenül valamit, akkor én tiszta vagyok... :) :) leellenőrizték a kocsit...még nincs a nevemen...és láss csodát 4-ünk közül egyikünk neve sem stimmelt a tulaj nevével...és azt sem kérdezték, hogy bakkfitty... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Anti, Coupe, J0hnny, Sonique - azért mindegyikőtöknek sok idejébe és/vagy pénzébe került, hogy ilyen bölcs legyen, nem? Lacee is kicsengette a tanulópénzt, ennyi - hogy okul-e, majd elválik. én mindenesetre már lemondtam az enyémről, április környékén meg is hirdetem, és a földhöz verem a seggem örömömben, ha valaki elvisz 900ért - koni, kuplung, stb. ide, vagy oda. az az igazság a tanulopénzt a turbo-s kocsi épitéshez és egyéb tuninghoz kell szamolni a muszaki allapot és a muködöképesség más kategoria addig nem költök csilivili dolgokra amig nincs vezérlés csere vagy hasonlok és az én kocsim mindig üzembiztos volt és nem szoptam fél éveket egy hibával soha .... inkabb hozzaallas kérdése az egész nem az hogy ? milliot költöttem rá mert a sok pénz nem a muszaki allapot megtartására ment el .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Anti, Coupe, J0hnny, Sonique - azért mindegyikőtöknek sok idejébe és/vagy pénzébe került, hogy ilyen bölcs legyen, nem? Hát szerintem lassan ha anno összefogtunk volna mára már a GM-et is megvehettük volna havi törlesztőre... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 rossz volt olvasni, ahogy gyakorlatilag leb@sztátok szegény Laceet... :rolleyes: Évekig mindenki sajnálta, bátorítottuk és megpróbáltunk neki -ki ki a lehetőségeihez képest- segíteni. Igaza van a coupenak olvass vissza, vagy tájékozódj mielőtt mindenkit elitélsz. Anti, Coupe, J0hnny, Sonique - azért mindegyikőtöknek sok idejébe és/vagy pénzébe került, hogy ilyen bölcs legyen, nem? Lacee is kicsengette a tanulópénzt, ennyi - hogy okul-e, majd elválik. Én csak azt nem értem ha látta, hogy mások mennyit szivtak mindennel akkor abbol miért nem lehet tanulni. Bölcs ember más kárán tanul, okos a sajátján....de aki egyikből sem? én mindenesetre már lemondtam az enyémről, április környékén meg is hirdetem, és a földhöz verem a seggem örömömben, ha valaki elvisz 900ért - koni, kuplung, stb. ide, vagy oda. 900 :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 nah most őtis basszátok le :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 az az igazság a tanulopénzt a turbo-s kocsi épitéshez és egyéb tuninghoz kell szamolni a muszaki allapot és a muködöképesség más kategoria addig nem költök csilivili dolgokra amig nincs vezérlés csere vagy hasonlok és az én kocsim mindig üzembiztos volt és nem szoptam fél éveket egy hibával soha .... inkabb hozzaallas kérdése az egész nem az hogy ? milliot költöttem rá mert a sok pénz nem a muszaki allapot megtartására ment el .... Ez teljesen igy van. Coupe is csak azért költött rá annyit mert vett csomó mindent, fényezett, kárpitozott, futóművezett....aztán rájött, hogy elég...és most rábuzult a hifire ugyhogy kezdődik előlröl :rolleyes: :) Szerintem a J0hnny-t meg kevered valakivel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 nah most őtis basszátok le :) Van már közös kép a tacskóval ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Van már közös kép a tacskóval ? :) nincs és nektek nem is lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 nincs és nektek nem is lesz :rolleyes: Micsoda bünti... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 inkabb hozzaallas kérdése az egész nem az hogy ? milliot költöttem rá mert a sok pénz nem a muszaki allapot megtartására ment el nekem elment rá párszáz, aztán megint, mert mint kiderült nem, vagy szarul csináltak meg szinte mindent, amit kifizettem. Évekig mindenki sajnálta, bátorítottuk és megpróbáltunk neki -ki ki a lehetőségeihez képest- segíteni. Igaza van a coupenak olvass vissza, vagy tájékozódj mielőtt mindenkit elitélsz. nem ítélek el senkit. párhuzamot vontam a saját szopásaimmal, ennyi. nah most őtis basszátok le :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 ÚGY IS MIND DININÉL VÉGZI! :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 ÚGY IS MIND DININÉL VÉGZI! :) :) :) Igen,jövő év elején új telephely lesz. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Igen,jövő év elején új telephely lesz. :) :rolleyes: bővíteni kellett??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts