Gelko Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 köszi leülhecc :) :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 most néztem a discovery-n az újáépítők műsort és a kocsira csináltak külön mintázatú gumit... megrajzolták milyen legyen és ott helybe kivágták nekik olyanra... mindez a SEMA show egyik részében :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 a szaxi szoloért nem de masért megérte jo kis csaj van benne és a zene sem rossz a vocal nem kéne vagy valami csajnak kéne énekelni Jaja, elég profin van kárpitozva a csajje :) 9.9-es :rolleyes: Csak a samu helyett más állna jól a kezében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Anti itt van töltsd le!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 hallottam h megszóltál tegnap pedig csak a szabival akartam beszélni... sajna a kocsim nem alkalmas egy péntekre :D Rossz az informátorod :D :D Én voltam az egyetlen aki nem szóltam be :D :rolleyes: :) :) :) Holnap elmennék az ülésért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Rossz az informátorod :D :D Én voltam az egyetlen aki nem szóltam be :D :rolleyes: :) :) :) Holnap elmennék az ülésért :D gondolom ;) :D mond mikor és odamegyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 gondolom :D :rolleyes: mond mikor és odamegyek Pedig tényleg nm :D :) Krisztián és Ervin volt :) :) Még kitalálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 .... tegnap megemlítettem Reginának, nem vágott nyakon úgy hogy van esély rá :rolleyes: ... Én is pont így szoktam felmérni... :) :) Sikerült tegnap pssssssszt venni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Pedig tényleg nm :D :) Krisztián és Ervin volt :D :D mind1 nemszámít :) :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Anti itt van töltsd le!! :rolleyes: Kösziiiiiiiiiiiii... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 a szaxi szoloért nem de masért megérte jo kis csaj van benne és a zene sem rossz a vocal nem kéne vagy valami csajnak kéne énekelni Nekem az tetszik amikor szaxizik....ahogy szaxizik... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Holnap elmennék az ülésért :) Megvetted??? :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Megvetted??? :rolleyes: :) :) :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Lanti találtál már MHT-t? Mer nekem is kéne... Az új UGY ára 26eFt :) Inkább örülnék egy használt de jó állapotban lévő gyárinak... Bár ha nem marad más akkor az lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Lanti találtál már MHT-t? Mer nekem is kéne... Az új UGY ára 26eFt :) Inkább örülnék egy használt de jó állapotban lévő gyárinak... Bár ha nem marad más akkor az lesz. :rolleyes: hátmost lehet nem tudom miről beszélünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Nekem az tetszik amikor szaxizik....ahogy szaxizik... :rolleyes: :) :) Akkor neked az Eric Prydz - Call On Me is nagyon bejöhetett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 keresek géptetőt meg lököst :) erről-e. :) MHT= MotorHázTető :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 erről-e. :rolleyes: nem, de most eltolódott, addig meg jóamivan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Turbós Veci liciten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 nem, de most eltolódott, addig meg jóamivan mé mi van a kocsiddal ? és miert nem alkalmas péntekr e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 mé mi van a kocsiddal ? és miert nem alkalmas péntekr e? mert nincs elől hütőrács, rendszám, lökös... és igy minden sarkon kiszednének vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 erről-e. :) MHT= MotorHázTető :rolleyes: UGY-t ne vegyél,ha nem muszáj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 mert nincs elől hütőrács, rendszám, lökös... és igy minden sarkon kiszednének vele Egyikőnké sem alkalmas :) Ki is szedtek mindketönket egyből...Amint beléptünk a 16ba :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 mert nincs elől hütőrács, rendszám, lökös... és igy minden sarkon kiszednének vele Így már én is értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts