kiskecso Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 a szerelőnk szerint a riasztó szarakodhat sztp szerint is Attila nem tom mit mondott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 a szerelőnk szerint a riasztó szarakodhat sztp szerint is Attila nem tom mit mondott :rolleyes: Hát ezeket ki lehetne mérni, és akkor azért kiderül ám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 holnap ha haza ér a melóból a gyerek ki mér mindent...ha nem talál semmit kerítünk 1 trélert és... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Enyim ma meg a Patyingernél alszik... Reggel megkapja az új olajacskáját, mindenhova, szép tiszta lesz az alja remélem... :rolleyes: Bár Laci jelezte, hogy lassan kerítsek egy másik váltót...amúgy pöpec a verda azt mondták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 kell venni 1 szívó motoros gsi-t mielőbb :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Enyim ma meg a Patyingernél alszik... biztos miattam :) :rolleyes: :) :) egész jol elkéstem ma a melohelyröl egyszerüen semmire nem keltem fel qrva fáradt voltam ... azért sok hogy agusztos ota 30 napbol 30at melozom .. 11 kor keltem ... szoval ezer sorry ... hivtalak de nem vetted fel ... aztan ki volt kapcsolva ... na udv szét tudtak szedni minden rendben ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 nem... azt, hogy akár vissza is lehetne vinni :) Akkor mi tart vissza?Messze van a következő utca mi? :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 biztos miattam :D :rolleyes: :) :) egész jol elkéstem ma a melohelyröl egyszerüen semmire nem keltem fel qrva fáradt voltam ... azért sok hogy agusztos ota 30 napbol 30at melozom .. 11 kor keltem ... szoval ezer sorry ... hivtalak de nem vetted fel ... aztan ki volt kapcsolva ... na udv szét tudtak szedni minden rendben ?? Gondoltam, hogy bealudtál...csomóan hívtak reggel, így kikapcsoltam...Detti beteg, úgyhogy otthon voltam vele...kikapcsoltam a telóm, hogy tudjon aludni...no meg én is... :D :D Amúgy meg tudtak csinálni mindent...reggel már csak bele kell önteni az olajat a mociba... Jah...és tényleg hibátlan az alja is az autónak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Jah...amúgy nem miattad alszik ott...mert így volt megbeszélve...hogy a paszta megszáradjon rendesen... Így annyi változott, hogy taxiztam haza.... :rolleyes: Reggel meg majd oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Nem rojtos a gázbovden dikk? :) Ugyanezt mondta XXXRay ma telefonba, de akkor miért csak hidegen csinálná, miért csak a 2-3.-ik sarokig és miért csak néha? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Jah...amúgy nem miattad alszik ott...mert így volt megbeszélve...hogy a paszta megszáradjon rendesen... Így annyi változott, hogy taxiztam haza.... :) Reggel meg majd oda... reggel elvigyelek ?? :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 reggel elvigyelek ?? :) :rolleyes: Úgy sem tudlak felkelteni...de ha fél9-re odajössz a qtra, akkor megköszönöm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Úgy sem tudlak felkelteni...de ha fél9-re odajössz a qtra, akkor megköszönöm... :rolleyes: fél 9 anyám borogass :) ha felkelek 8 kor hillak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 ezitten matiné vagy mifene? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Ugyanezt mondta XXXRay ma telefonba, de akkor miért csak hidegen csinálná, miért csak a 2-3.-ik sarokig és miért csak néha? :rolleyes: Azért nézz be a gázpedál alá, hátha egy kóláspalack van alatta, amit a második sarokig összetiporsz, de reggelre visszanyeri az alakját :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Azért nézz be a gázpedál alá, hátha egy kóláspalack van alatta, amit a második sarokig összetiporsz, de reggelre visszanyeri az alakját :rolleyes: :) :) Na ez senkinek nem jutott eszébe, pedig tök kézenfekvő. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Azért nézz be a gázpedál alá, hátha egy kóláspalack van alatta, amit a második sarokig összetiporsz, de reggelre visszanyeri az alakját :rolleyes: :) :) azt hittem, hogy ez a Peesta szokása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Na ez senkinek nem jutott eszébe, pedig tök kézenfekvő. :D :rolleyes: Nemhiába a sok iskola, mi? :) :) azt hittem, hogy ez a Peesta szokása :) Redi jóképességű gyerkőc, hamar tanul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Viktor ha írsz privátot akkor utána állítsd be h te is tudjál fogadni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 szép tiszta lesz az alja Na kiderült honnan folyik az a két féle olaj? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Na kiderült honnan folyik az a két féle olaj? :rolleyes: Igen...az egyik a váltó betöltésekor csordult mellé a másik meg a régi volt és folyt le még a kipun picit... Amúgy meg köszi a fuvart... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 mekkora tré dolog ez, te öntötted mellé, mi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 talán megvan a hiba,trafójel elosztó vagy mi Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Ugyanezt mondta XXXRay ma telefonba, de akkor miért csak hidegen csinálná, miért csak a 2-3.-ik sarokig és miért csak néha? :rolleyes: ETC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts