aztec Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Na mi van brada kikeveredtél a punciból... =D> még nem tessvír :lol: illetve jah 1 órája free vaok nem is tudom mit csináljak annyi szarral maradtam L.... +van a telótartó pöcköm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Na mi van brada kikeveredtél a punciból... =D> kapott egy lélegzetvételnyi időt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Hát valahol biztos, majd előkerítjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Hát valahol biztos, majd előkerítjük... kicsit konkrétabban? bazs múltkor már látta az índítékom mely miatt eltünedeztem :) bazs a polír képeket buktuk nagyon csúnyán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 bazs a polír képeket buktuk nagyon csúnyán :lol: mer? megverjelek? ööö... megveresselek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 :lol: bazs mindig meg tucc nevettettetttteni :) me' kedvesemmel fotókat rendezgettünk és túl jól sikerült :( so sajnos buktad a sárgacsodáról készült képeket, de engem vhogy jobban flusztrál h uncsiöcs fotói is közte voltak.... viszont polír nagyon fain lett thx a helpért utólagosan is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 a két órányi szenvedésemnek nincs képpel bizonyítható eredménye? :shock: :lol: :) :( pedig jó kis képek voltak a Petiről ;-) :D mindig csak a szexen jár az agyatok, azé keféltétek el :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Teeeeeee :lol: nemcsak a kex van a világon hanem csomó minden más mint pl autó most oldottam meg a hácssó ajtó nyitását, igaz utána kellett olvasnom... mindenki okoskodott h a hátsó ablaktörlő mociban van a bibi, mikor fordul én meg multival néztem, hogy 2 impulzust ad le.... szóval ez is pipa majd most megvárom Anti koma mijjen ragasztót mondd nekem kárpithoz és nekiállunk megcsinálni.... Irisz közben maj'nem megcsinázta nekem a központit :oops: így nézteeeem bááááz Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 nézté, hogy mé csak majnem, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A ragacsod már megvettem itt figyel a verdában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A ragacsod már megvettem itt figyel a verdában... akkor nincs más hátra mint előre ha nálad lesz a pecek is szólj plz és száguldok érte és akkor végre jól le lehet maj' oltani h mekkora darabokban van az autóm.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Üdv. Valaki tud segíteni! Valszeg megrepedt az olajszivattyú házam. Nekem azt mondták, hogy a 2.0 -es 8 szelepes astra vagy vectra olajsziv. háza is jó bele.Igaz ez???? Ha nem tud valaki olajsziv. házat gsi-hez. Ui. volna 1 gsi hátsó szárnyam ? Valaki? Meg egy géptető(metálkék sérülésmentes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Hogy történhetett? Csak úgy magától? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Egyébként is a kedvenc felnim ill. márkám de ez csak megerősít ebben! Budapestre igazán jó lenne 1 Budapestre igazán jó lenne 2 Persze bénákra is gondolnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bence Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Hello néktek! Lenne egy kérésem légyszi küldjetek nekem opel astra gsi 2.0 képeket mert gyüjtöm öket!!!!! ide küldjétek bence@emil.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 akarok ilyen BC-takarót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Olyan mint 1 miniatűr kenyértartó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Olyan mint 1 miniatűr kenyértartó :wink: :lol: :) :( :D :D Ott a pont!De ebbe nem fér be max. csak egy összepréselt szendvicszsömle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 :lol: :) :( :D :D Ott a pont!De ebbe nem fér be max. csak egy összepréselt szendvicszsömle! :D Szerintem a 7Days -es sütik pont beleférnek, és milyen jól jön az, amikor ott állsz a Hungárián a dugóban... igaz Bazs? ;) Másik kérdés, miért kell a BC-t eltakarni??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 LOPOTT GSI!!!!!!!!!!! A mai nap reggelre virradóra ellopták az autómat. Rendszáma: BZN-826. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Ha valaki látja hívjon engem 30/3674989, vagy az első rendőrt akit lát. Aki benne ül azt meg basszátok agyon. Ha esetleg valakinek felkínálnak ARTEC Felniket, C20XE motort, ilyesmiket azonnal értesítsétek a rendőrséget AZ AUTÓ AF Es volt z alvázszáma és a motorszáma is. Az alvázszáma a bal oldali toronyban található!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Bazz... Sajnálom. Remélem megtaláljak normális állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 LOPOTT GSI!!!!!!!!!!! A mai nap reggelre virradóra ellopták az autómat. Rendszáma: BZN-826. http://img.tar.hu/lml/size2/12861505.jpghttp://img.tar.hu/lml/size2/12861426.jpg ne mán!Ezt a tetűséget. :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Qurva anyját a tetünek. Szóltam Taxis ismerősnek és lediktáltam a rendszámot. Reménykedünk hátha látja valaki. Szerintem érdemes lenne felkutatni Kadettes köröket lehet rátalálsz a vasra. Ha volt benne autoradió esetleg böngészni a híredtéseket pl.(aprónet) Szerintem tuti,hogy alkatrésznek kellett valamelyik buzinak :lol: Szerelőnél nem volt vmikor az autó? Riasztó volt benne? Honnan tulajdonították el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Bp XI kerből. Árultam az autót, meg volt hirdetve és meg is nézték már. Nem gondolok semmire, de.... Védelmek deaktiválva voltak, csak pár napra hagytam ott, gondoltam a ház elől csak nem viszik el. Köszi a segítséget mindenkinek, bontókat, taxisokat nagyjából körbetelóztam, és a rendőrségen is be lett jelentve. Még hogy öreg autót nem lopnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts