Gelko Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 1. a pedál alól ha kihuzod a sörösüveget ami fékezénél alámegy gázadásnál hátragurul akkor eza problem megszűnik :rolleyes: 2. vegyél egy vileda szivacsot amivel letörlöd az ablakot akkor se venti sem ablakfűtés! :) Na a másodiknál , nemtom lehet a fesz szabájzó rosszalkodik..... szakmát kéne váltanod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 szakmát kéne váltanod :D :rolleyes: :) Csak lajikusan kell :D Érteni nemértek hozzá :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 1. a pedál alól ha kihuzod a sörösüveget ami fékezénél alámegy gázadásnál hátragurul akkor eza problem megszűnik :) 2. vegyél egy vileda szivacsot amivel letörlöd az ablakot akkor se venti sem ablakfűtés! :) Tehát egyik kézzel a gázpedál alatt kutatok a másikkal meg törlöm a hátsó ablakot. Értem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 ... - Reggeli indításkor (nyáron is volt, de most kicsit gyakoribb) nem engedi lenyomni a gázpedált max 1500-2000ig...igy kb alapjáraton tudok gurulni...azután rendbejön és nem is produkálja újra. Csak indításkor van. - Időnkét előfordul, ha megy a zene, világítás, fűtés (1-es állásban) halványan dereng a töltést jelző lámpa...néha picit felerősödik a fénye....ha kihuzom, hogy fűtse a hátsó ablakot is akkor egészen erősen kezd világítani. Generátor? Tul sokat vagy tul keveset tölt? Úgy tudom, hogy újabb XE-nél van egy ilyen motorvédelem beépítve, hogy hidegen nem engedi 2000 fölé. Viszont a töltésjelzőt nem magyarázza, de lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz. Lehet, hogy az ékszíj kezd elnyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Tehát egyik kézzel a gázpedál alatt kutatok a másikkal meg törlöm a hátsó ablakot. Értem :rolleyes: Ha nagyon sietsz csak akkor, lehet egymás után is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 majd megláSSuk de valahogy így van ahogy mondod... He ez így lessz akkor te leszel az év mannagere "egy viszonyleg szar autó" jóáron! :) Nem sértegetni akartam az autód neértsd félre csak ahogy olvasom közel egy éve a hsz eket sok örömöd nemvolt vele sajnos! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Úgy tudom, hogy újabb XE-nél van egy ilyen motorvédelem beépítve, hogy hidegen nem engedi 2000 fölé. Ha lenne ilyen akkor sz@rul működne :rolleyes: Mert nem mindig nem engedi hanem időnként nem megy. Ja, és csinálta nyáron is néha :) De csak indulásnál van ez a jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Ha lenne ilyen akkor sz@rul működne :rolleyes: Mert nem mindig nem engedi hanem időnként nem megy. Ja, és csinálta nyáron is néha :) De csak indulásnál van ez a jelenség. Lehet, hogy a hőfokot is nézi és néha melegebb van. Én is csak itt olvastam, hogy van ilyen tiltás benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Lehet, hogy a hőfokot is nézi és néha melegebb van. Én is csak itt olvastam, hogy van ilyen tiltás benne. Hát oda egészen pontosan az van írva, hogy az újabb (~2003<), magas kompressziójú motorral szerelt autókban ELŐFORDULHAT ilyen elektronika... C20XE-ben biztosan nincs ilyen. A legújabbakban sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 ....- Időnkét előfordul, ha megy a zene, világítás, fűtés (1-es állásban) halványan dereng a töltést jelző lámpa...néha picit felerősödik a fénye....ha kihuzom, hogy fűtse a hátsó ablakot is akkor egészen erősen kezd világítani. Generátor? Tul sokat vagy tul keveset tölt?.... Rá kéne mérni tán a töltésre, mielőtt itt fogsz szentségelni, hogy nem indult be az autó, mert lemerült az aksi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Hát oda egészen pontosan az van írva, hogy az újabb (~2003<), magas kompressziójú motorral szerelt autókban ELŐFORDULHAT ilyen elektronika... C20XE-ben biztosan nincs ilyen. A legújabbakban sem. Nagyon lapul, ki tudja mi figyel Redinek a gépháztető alatt :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Valami futópad elektronika miatt... Nem keresett :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Rá kéne mérni tán a töltésre, mielőtt itt fogsz szentségelni, hogy nem indult be az autó, mert lemerült az aksi :) Nem újszerű a jelenség, csak ma nem felejtettem el beírni :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 - Időnkét előfordul, ha megy a zene, világítás, fűtés (1-es állásban) halványan dereng a töltést jelző lámpa...néha picit felerősödik a fénye....ha kihuzom, hogy fűtse a hátsó ablakot is akkor egészen erősen kezd világítani. Generátor? Tul sokat vagy tul keveset tölt? Ugyan nekem az XEvel még nem volt ilyen problémám, de a régi autómmal igen (C16NZ), ahogy egyre több fogyasztót kapcsoltam be a kocsin, úgy kezdett el egyre erősebben világítani a töltést visszajelző lámpa. A megoldás nekem az volt, hogy csapágyat cseréltünk a generátorban és megoldódott, szóval szerintem mindenképpen a generátor körül kell kutakodnod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Ugyan nekem az XEvel még nem volt ilyen problémám, de a régi autómmal igen (C16NZ), ahogy egyre több fogyasztót kapcsoltam be a kocsin, úgy kezdett el egyre erősebben világítani a töltést visszajelző lámpa. A megoldás nekem az volt, hogy csapágyat cseréltünk a generátorban és megoldódott, szóval szerintem mindenképpen a generátor körül kell kutakodnod. :rolleyes: nekem is van ilyen problémám pedig uj a generátorom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 nekem is van ilyen problémám pedig uj a generátorom.... Akkor passzolok, lehet hogy tényleg az ékszíj csúszik kicsit, vagy az elektronikával van gond, de nekem az NZ-n csapágycserével megszűnt a jelenség. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Akkor passzolok, lehet hogy tényleg az ékszíj csúszik kicsit, vagy az elektronikával van gond, de nekem az NZ-n csapágycserével megszűnt a jelenség. :rolleyes: én is a szíj csúszására gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 vannak utángyári fesszabok, amik már gyárilag szarok... neked milyen került bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 én is a szíj csúszására gondolok... vizes/havas úton ha jol kipörög a kerék akkor felerősödik a fénye....ez lehet a csúszástol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 vizes/havas úton ha jol kipörög a kerék akkor felerősödik a fénye....ez lehet a csúszástol? nálad a kerekeket is az hajtja??? :) :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 http://auto.indavideo.hu/video/Land_Cruiser_vasalas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 komolyan nem értem a végén hogy jön újra egyenesbe az autó :rolleyes: http://auto.indavideo.hu/video/Illegalis_utcai_drift Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 komolyan nem értem a végén hogy jön újra egyenesbe az autó :rolleyes: http://auto.indavideo.hu/video/Illegalis_utcai_drift Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 én is a szíj csúszására gondolok... Annak akkor van valamilyen hangja is sztem....én fesz szabályzóra gyanakszom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts