Zsoltee Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Ha sikerülne,engem is érdekelne. :rolleyes: Én elvileg meg tudnám csinálni, csak egy videó kellene hozzá. Mer a videókártyám VIVO. :) :) Szerk.: Hopp, tévedtem, a volt kártyám VIVO, az új má nemaz. -.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 megmutatom én, ha valakit érdekel, h hogyan kell használni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 megtaláltam az F astra VHS-t amin bemutatják az autó használatát...még 93ban adták az új astrához :) nem tudná valaki bedigitalizálni ? jah és egy szép piros Gsi-t nyúznak az elején Az az amelyikben ilyen isszonyat proli zöld zakóban áll a figura és mutogatják neki hogyan kell első izzót cserélni? :rolleyes: :) Az nekem is megvan, valami műbőr borításos tokban Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Nincs valakinek pesten kölcsönbe PCI-os hálókártyája? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Isten éltessen Xlacíííííííííííííí :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog nyulat Teeee erőmű szökevény. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Bóódog szülinapot Laci! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Nincs valakinek pesten kölcsönbe PCI-os hálókártyája? :rolleyes: nekem Pakson van örökbe is neked ingyé 1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Köszi mindenkinek a köszöntés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Az az amelyikben ilyen isszonyat proli zöld zakóban áll a figura és mutogatják neki hogyan kell első izzót cserélni? :rolleyes: :) Az nekem is megvan, valami műbőr borításos tokban fekete "műbőrszerű" tok opel astra felirattal...beszélnek az opelről az astra gyártásáról fejelsztéséről....utána asszem egy szemüveges nőnek mutogatnak egy bordó 5 ajtós Fastrát...az első lépés az volt h tegye be a kulcsot a zárba majd fordítsa balra :) Boldog Születésnapot Xmen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog nyulat Teeee erőmű szökevény. :rolleyes: :D kövi látogatásra fogadjunk eljössz :) :) :D De a generátort és a dízelt nemszab elbontani :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog születésnapot Xray :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog születésnapot Xray :) Köszönöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 a dízelt nemszab elbontani :) :) :rolleyes: Dini olajkájhát nem bont csak autót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Először is megemeled, kerék le esetleg tárcsa (ha nem veszed le akkor a szerelőlyukon csavarhúzóval állítasz a ricnin, ez elég genyó munka). Annyit állítasz mindkettőn hogy gyengén súrlódva elforogjon a tárcsa, kézzel ráhúzhatsz a húzókarra, hogy fog e? Aztán alul a 8mm-s anyával állítasz addig míg 3.-4. kattanásra jó keményen fog, ha raccsolni szeretnél akkor max. 1 kattanás :) Remélem érthető, én így szoktam, de nekem is rá kéne állítani, mert nyúlt a bowden. Köszi a segitséget, holnap szerelem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Dini olajkájhát nem bont csak autót. :rolleyes: Pedíg abba a gépbe van kraft vazze 3000LE :) :) Az mástészta hogy kb akkora mint 2 Astra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Csávó nálam van a jégeres sál, amit mondtam :) esküggyééé..... :) :rolleyes: huu az ######a! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Amúgy meg... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ide is berakod ezt az életlen képet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 mintha egy matchbox állna egy játékkúton :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ide is berakod ezt az életlen képet? :rolleyes: Minden Opeles helyre :) csak itt nincs nyalcsorog smiley sajnos :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 mintha egy matchbox állna egy játékkúton :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 :) :) :) grat hozzá egyébként :D már csak be kéne lépned a klubba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Minden Opeles helyre :) csak itt nincs nyalcsorog smiley sajnos :) :) miez racce?? én le vagyok maradva ugyh oszd meg még1x... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 miez racce?? én le vagyok maradva ugyh oszd meg még1x... :rolleyes: V2000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts