Albert Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 keresek géptetőt meg lököst :rolleyes: nocsak rászántad magad hogy géptető csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Szerdán viszem Patyihoz a verdát... Olajcserebere, osztoműolajcsere....difiben érdemes cserélni ezeknél??? :rolleyes: Holnap lefújócsere, meg ha tok venni vákumcsöveket, akkor kicserélem azt is...zsíííííííír...lehet szerelni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Szerdán viszem Patyihoz a verdát... Olajcserebere, osztoműolajcsere....difiben érdemes cserélni ezeknél??? :rolleyes: Holnap lefújócsere, meg ha tok venni vákumcsöveket, akkor kicserélem azt is...zsíííííííír...lehet szerelni... :) Szeát hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Szeát hogy áll? Egész stabilan...reggel legalább is szép tisztán várta a vevőket a qton... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Szerdán viszem Patyihoz a verdát... Olajcserebere, osztoműolajcsere....difiben érdemes cserélni ezeknél??? :rolleyes: Holnap lefújócsere, meg ha tok venni vákumcsöveket, akkor kicserélem azt is...zsíííííííír...lehet szerelni... :) fúúú,de hiányzott már mi??? asszem jövök én is.....:D :) jó ######a hideg is van,király! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 fúúú,de hiányzott már mi??? asszem jövök én is.....:D :) jó ######a hideg is van,király! :rolleyes: Pont a héten mondtam Lacinak, hogy kéne csináni már valamit... :) :) Rég flexeltünk májkrémet... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Pont a héten mondtam Lacinak, hogy kéne csináni már valamit... :rolleyes: :) Rég flexeltünk májkrémet... :) :D jajaja.hú bakker mekkora volt...ja jut eszembe még nálam van ez egyen szerelőslépőnk egyik párja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 jajaja.hú bakker mekkora volt...ja jut eszembe még nálam van ez egyen szerelőslépőnk egyik párja :rolleyes: A másikat a Laci hordja szerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 A másikat a Laci hordja szerelni... .....ott van a lépcsőn,amikor megyek fel az emeletre a szobámban,mindíg elkap a röhögés :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Egész stabilan...reggel legalább is szép tisztán várta a vevőket a qton... :rolleyes: azóta már megjelöltem a jobb hátsó kerekét.... :) éreztem rajta a tidet is,de nemérdekelt... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog triplaix szülinapot X-Ray :) :) :D Majd leisszuk jövőre Bliccen :rolleyes: :) Ani és Én Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Gsi-nél hol kell állítani a kéziféket? Köszi :rolleyes: Először is megemeled, kerék le esetleg tárcsa (ha nem veszed le akkor a szerelőlyukon csavarhúzóval állítasz a ricnin, ez elég genyó munka). Annyit állítasz mindkettőn hogy gyengén súrlódva elforogjon a tárcsa, kézzel ráhúzhatsz a húzókarra, hogy fog e? Aztán alul a 8mm-s anyával állítasz addig míg 3.-4. kattanásra jó keményen fog, ha raccsolni szeretnél akkor max. 1 kattanás :) Remélem érthető, én így szoktam, de nekem is rá kéne állítani, mert nyúlt a bowden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Először is megemeled, kerék le esetleg tárcsa (ha nem veszed le akkor a szerelőlyukon csavarhúzóval állítasz a ricnin, ez elég genyó munka). Annyit állítasz mindkettőn hogy gyengén súrlódva elforogjon a tárcsa, kézzel ráhúzhatsz a húzókarra, hogy fog e? Aztán alul a 8mm-s anyával állítasz addig míg 3.-4. kattanásra jó keményen fog, ha raccsolni szeretnél akkor max. 1 kattanás :) Remélem érthető, én így szoktam, de nekem is rá kéne állítani, mert nyúlt a bowden. nálam konkrétan az van, hogy felemelem merőlegesbe és visszaesik félútig :) fogni meg semmit nem fog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Ki volt írva hogy 18 év alattiaknak és ittas egyéneknek nem adnak el alkoholt. Megnéztem a dzsémszbondot. Nekem teccett, kivéve hogy az elején a kaki alfa utolérte az astonmartint. Azok a képsorok Gardán készültek, mi is voltunk ott nagyn szép hely. Perszeeeeeeheeeee, meg az, hogy "ma iskolatej akció" :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 .... Csávó nálam van a jégeres sál, amit mondtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 nálam konkrétan az van, hogy felemelem merőlegesbe és visszaesik félútig :) fogni meg semmit nem fog :rolleyes: Nekem is szokott, asszem már túl laza a bowden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 keresek géptetőt meg lököst :) Csak nem sok lett???? :rolleyes: Vegyél inkább vectra turbót,mert addig úgy se nyugszol.......erre meg ne költs egy forintot se :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Vegyél inkább vectra turbót,mert addig úgy se nyugszol.......erre meg ne költs egy forintot se :D Nemeladóóóóóóóóóóóóóó... :) :) De egyébként 4x4...és nem mondok többet... :rolleyes: na jó...még annyit, hogy turbó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Nemeladóóóóóóóóóóóóóó... :) :) De egyébként 4x4...és nem mondok többet... :rolleyes: na jó...még annyit, hogy turbó... :) Van máásik (bár nem turbo) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 megtaláltam az F astra VHS-t amin bemutatják az autó használatát...még 93ban adták az új astrához :rolleyes: nem tudná valaki bedigitalizálni ? jah és egy szép piros Gsi-t nyúznak az elején Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Bódog 3.X-et Réjj! :D :rolleyes: Változtasd meg a nicked XXXray-re :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 megtaláltam az F astra VHS-t amin bemutatják az autó használatát...még 93ban adták az új astrához :rolleyes: nem tudná valaki bedigitalizálni ? jah és egy szép piros Gsi-t nyúznak az elején Arra Én is kíváncsi lennék, szal ha valakinek sikerül majd ossza má meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Vegyél inkább vectra turbót,mert addig úgy se nyugszol.......erre meg ne költs egy forintot se :) lehet az lenne a legésszerűbb döntés :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Bódog 3.X-et Réjj! :D :rolleyes: Változtasd meg a nicked XXXray-re :D :) :) Kösz kösz :) XXX év lessz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 megtaláltam az F astra VHS-t amin bemutatják az autó használatát...még 93ban adták az új astrához :) nem tudná valaki bedigitalizálni ? jah és egy szép piros Gsi-t nyúznak az elején Ha sikerülne,engem is érdekelne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts