Tom Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Holnap kimegyünk az opel talira???? :lol: Kinézhetnénk szerintem egy picit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 thx :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Kinézhetnénk szerintem egy picit. :lol: Hát ha sikerül a túlélőtúra, akkor igyekszem ott lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 én nem :lol: papírok.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Kutya lemaradt csávó :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Én kimennék, de nincs kocsim. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Kutya lemaradt csávó :lol: :lol: :) :P dógózóm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 dógózóm :lol: Zoknihorgolás ? :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Zoknihorgolás ? :lol: :) :P :P de gonosz vagy Pista :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Zoknihorgolás ? :lol: :lol: :) :P azt majd nyugdíjas koromba a hintaszékbe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 de gonosz vagy Pista :lol: Dr. Genya :lol: Tavasszal már ott fog szaladgálni a tacsi a lábunknál :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Dr. Genya :lol: Tavasszal már ott fog szaladgálni a tacsi a lábunknál :lol: :) :P biztos most keltél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 am Lanti, viccen kívül. tényleg vidd ki a blökit, ismerkedjen a dolgokkal, mert különben olyan zakkant lesz mint a szomszéd kutyája... az elözö ebük elszökött, és hoztak helyette egy kölyköt, de nem vitték ki, nem ismerkedett, aztán most idegbeteg, acsarkodik a sajtát gazdájára, sunyi, egyszóval veszélyes(1x kénytelen voltam megütni, pedig szeretem az állatokat) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 am Lanti, viccen kívül. tényleg vidd ki a blökit, ismerkedjen a dolgokkal, mert különben olyan zakkant lesz mint a szomszéd kutyája... az elözö ebük elszökött, és hoztak helyette egy kölyköt, de nem vitték ki, nem ismerkedett, aztán most idegbeteg, acsarkodik a sajtát gazdájára, sunyi, egyszóval veszélyes(1x kénytelen voltam megütni, pedig szeretem az állatokat) :lol: ma többet volt kint mint itthon :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 ma többet volt kint mint itthon :) :lol: akkojovanakko, bár ma jó idő volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 biztos most keltél... Jahh, ötkor :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Jahh, ötkor :lol: :lol: :) :P aki megteheti.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 aki megteheti.. MI ez a világvége hangulat ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 MI ez a világvége hangulat ? :lol: Biztos dolgoznia kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Biztos dolgoznia kell :lol: Azért nem kell bestresszelni ennyire :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 mind1 már erre a kis időre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 :lol: Gond van Lantos Úr ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 am Lanti, viccen kívül. tényleg vidd ki a blökit, ismerkedjen a dolgokkal, mert különben olyan zakkant lesz mint a szomszéd kutyája... az elözö ebük elszökött, és hoztak helyette egy kölyköt, de nem vitték ki, nem ismerkedett, aztán most idegbeteg, acsarkodik a sajtát gazdájára, sunyi, egyszóval veszélyes(1x kénytelen voltam megütni, pedig szeretem az állatokat) :lol: én pont az antiszoc kutyákat szeretem -mármit sajátban. a kerten kívül nemnagyon voltak, a családon kívül mást nem fogad el hanem rögtön "támad" mi persze bármit megtehetünk velük, gazdát nem bántja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 mikor indultok ma a talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts