redline Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Ha nem is kell ki venni a motort de a hátsó és bal első bakot és a bölcsőt le kell kötni mert süllyesztett lendkerekes és csak úgy lehet kuplungot is cserélni meg kivenni a váltót! ez nem attól, függ hogy mikori az autó? Mert mindig mindenki azt mondja, hogy a korai astra gsi-kben egyszerübb a váltócsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 ez nem attól, függ hogy mikori az autó? Mert mindig mindenki azt mondja, hogy a korai astra gsi-kben egyszerübb a váltócsere. kuplung csere.. (én meg ezt hallottam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Olvasd el mégegyszer. Mondom ki is venni a váltót! A kuplung csere az lehet évjáratfüggő de nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Olvasd el mégegyszer. Mondom ki is venni a váltót! A kuplung csere az lehet évjáratfüggő de nem biztos. Én had kontárkodjam bele kicsit :lol: Ha "ablakos", akkor elvileg nem kell levenni a váltót kupluncseréhez. Váltócsere, ahogy Tomi írta, + nekem meg volt emelve a motor felefelé. Jelen esetben gondolom, hogy indiferens, hogy C20NE, F16, és nem GSi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Akkor leírom mégegyszer és ketté szedem mert nem értitek mit akarok. Váló ki: -Hátsó+bal első bak kiköt -váltókulissza ki -féltengely kiszabadít + lengőkargömbfej és a korm. összekötö is -bölcső le (elég félig) -váltócsavarok ki -motort vagy felülről rögzíteni vagy alul alábakolni mert le pottyan és kb ennyi most más nem jut eszembe. Kuplung csere: Ha ablakos nem biztos, hogy azon keresztül lehet cserélni. Ez évjárat függő. Ha ott nem megy mert süllyesztett lendkerekes akkor váltó le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Nah igy a legtisztább.. :headbang: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Köszi a segítséget ! CD esetleg ? A mióta ez az autóm van egyre több ilyen típusut látok a környéken(péntek Fogarasi felüljáro lábánál lökh.rag.műh.előtt fehér opelclub.hu matricával az oldalüvegen,ma mögöttem Füredin vilkék-sötétkék kb 18:30 -kor ,sötétkék többször is Csertő-Füredi ker-ben) elötte meg fel se tüntek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 A dolog nem évjarat hanem motorszam függö az sem jelent semmit ha ablakos ... mert ugye siman fel megy az ablakos valto is a sulyesztett lendkerekes motorra mint pl nekem 14128448 ig sima lendekerék utanna pedig sülyesztett Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 A dolog nem évjarat hanem motorszam függö az sem jelent semmit ha ablakos ... mert ugye siman fel megy az ablakos valto is a sulyesztett lendkerekes motorra mint pl nekem 14128448 ig sima lendekerék utanna pedig sülyesztett pont eztet akartam mondani én is ígyen szoptam be nem is kicsit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A dolog nem évjarat hanem motorszam függö az sem jelent semmit ha ablakos ... mert ugye siman fel megy az ablakos valto is a sulyesztett lendkerekes motorra mint pl nekem 14128448 ig sima lendekerék utanna pedig sülyesztett Akkor azt is mondhattam volna mert ugye 93 akárhanyadik hótól már DIS gyújtás van ami motorszám váltásis egyben ill. a kuplungos téma is ehez kapcsolódik! Tök mindegy mit mondasz évjárat vagy motorszám ebben az esetben ugyan az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Akkor azt is mondhattam volna mert ugye 93 akárhanyadik hótól már DIS gyújtás van ami motorszám váltásis egyben ill. a kuplungos téma is ehez kapcsolódik! Tök mindegy mit mondasz évjárat vagy motorszám ebben az esetben ugyan az. De lehet hogy már nem az eredeti moci, vagy váltó van benne (GSi-nél asszem nem lehetetlen :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Persze ha nagyapámnak...... Alap esetröl beszélünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Akkor azt is mondhattam volna mert ugye 93 akárhanyadik hótól már DIS gyújtás van ami motorszám váltásis egyben ill. a kuplungos téma is ehez kapcsolódik! Tök mindegy mit mondasz évjárat vagy motorszám ebben az esetben ugyan az. a dis gyujtsahoz semmi köze az egy masik valtas "14137013" tol van DIS nem kapcsolodik ehez! és ez nem 93 ban következett be hanem joval elöbb mivel az én kocsim 92.aprilisi és sülyesztett lendkerekes a havaromé 92 majusi és az is az ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Nem vitatkozom. Dolgoztam elég sokat Opeles környezetben stb... De az, hogy a kintröl behozott és az itthoni kacatok mennyire gyáriak már senki meg nem mondja! (Mielött valaki beszó nekem is ilyen ótóm van) Olyasmi zárná le a témát a mint pl a szervízben vannak jó vastag szerelőknel szoló könyvek tipusonként stb. Abban lehet ráakadnánk a megoldásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Nem vitatkozom. Dolgoztam elég sokat Opeles környezetben stb... De az, hogy a kintröl behozott és az itthoni kacatok mennyire gyáriak már senki meg nem mondja! (Mielött valaki beszó nekem is ilyen ótóm van) Olyasmi zárná le a témát a mint pl a szervízben vannak jó vastag szerelőknel szoló könyvek tipusonként stb. Abban lehet ráakadnánk a megoldásra. nem szol be neked senki sem 8) de fentebb kiegészitettem hogy a DIS mikortol volt motorszamilag szoval tök mas a 2 dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A mióta ez az autóm van egyre több ilyen típusut látok a környéken(péntek Fogarasi felüljáro lábánál lökh.rag.műh.előtt fehér opelclub.hu matricával az oldalüvegen ismerem a tulajt egy nagyon rendes, jófej, segítőkész, okos, szép, művelt, jóhumorú tag 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Valszeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 ismerem a tulajt egy nagyon rendes, jófej, segítőkész, okos, szép, művelt, jóhumorú tag 8) 8) Akkor az egy másik fehér GSi lesz Redi. :wink: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 De lehet hogy már nem az eredeti moci, vagy váltó van benne (GSi-nél asszem nem lehetetlen :lol: ). hidd el hogy gyári ami benne volt nekem és a haveromnak és asszem aztec nek es antinak sem DIS gyujtasos a mocija mégis sulyesztett lendekerék van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Jópofa hogy Tom beírására írtam, és időben még is előbb sikerült... ..na ezt csináljátok utánam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Jópofa hogy Tom beírására írtam, és időben még is előbb sikerült... ..na ezt csináljátok utánam... Az én kezem volt a dologban... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 ismerem a tulajt egy nagyon rendes, jófej, segítőkész, művelt, jóhumorú tag 8) 8) Ezt én is megerősíthetem! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 nesztek yard :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Na mi van brada kikeveredtél a punciból... =D> Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 inkább küld át nekem az előtte-utána képeimet a btakacs@pgsm.hu-ra ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts