spzoli Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ez de kemény: "VENNÉK A4-ES AUDIT 0%-TOL HAVI 30 ALATT TETŐABLAKOS ELŐNYBEN!! MÁR A HÉTEN MERT SÜRGŐS LENNE NINCS AUTOM:((" kb. pénz nincs, fizetni nemtudok de kell a rongyrázás pfff ez a hirdetése már jobb, mert volt olyan amibe csak annyi volt h autót keresek x ftig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Na elkészült a jelenlegi átépítés :) Nem nagy dolog, egy 2.5 v6 omegát építettem át automatáról manuálisra. Na jó azért nem kis feladat volt, de mükszik, és remélem majd gazdájának :lol: Csak 1-2 helyen szopatott meg. :lol: Jöhet a következő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 tegnap mentem a gsi-vel és az egyik kanyarba "rámfolyt" egy kis víz, vagyis mondjuk csepegett.. utánna még1 kanyar és megint... kifigyeltem a tetőablak tekerőjéből jött.... és a tetőkárpitom is odalett most ahogy felnéztem látam.... szét kéne eztis szedni... kiveszem és bevágok a helyére egy fa lapot... :lol: Autómata frissítő rendszer is van a GSi-ben,hogy el ne aludj? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Na elkészült a jelenlegi átépítés :P Nem nagy dolog, egy 2.5 v6 omegát építettem át automatáról manuálisra. Na jó azért nem kis feladat volt, de mükszik, és remélem majd gazdájának :P Csak 1-2 helyen szopatott meg. :lol: Jöhet a következő :lol: Van egy Corsám,lenne pár felújítani való rajta,de csakis kispézé vállalhatod el! :lol: Na? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ...Csak 1-2 helyen szopatott meg. :lol: Jöhet a következő :) rib@nc :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti ma leszel lurdyban az "új" verdával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti ma leszel lurdyban az "új" verdával? :P Ki sem álltak a parkolóból :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 A taxinak miért nem sárga a rendszáma??? :P Biztos adó csaló,és feketén taxizik :lol: :lol: Vagy a főnök kocsija,és reklámozza a cégét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti ma leszel lurdyban az "új" verdával? :lol: Igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Na elkészült a jelenlegi átépítés :) Nem nagy dolog, egy 2.5 v6 omegát építettem át automatáról manuálisra. Na jó azért nem kis feladat volt, de mükszik, és remélem majd gazdájának :lol: Csak 1-2 helyen szopatott meg. :lol: Jöhet a következő :P 2.6 V6 manuálisról automatára ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Igen... :lol: Na ha lesz kedvem elnézek arra felé ma.Lent lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Biztos...bár az is lehet, hogy Lanti verdájában medencés partyt csapunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 szarok a farmra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Biztos...bár az is lehet, hogy Lanti verdájában medencés partyt csapunk... :lol: ebben kúrva jó vagyok! :lol: :P :) jól eltűntél msn-ről edd meg a sz*rom :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 2.6 V6 manuálisról automatára ? :) na az már nem lenne olyan egyszerű :lol: ott már kábelköteg csere is kell. De simán bevállalom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ebben kúrva jó vagyok! :lol: :lol: :lol: jól eltűntél msn-ről edd meg a sz*rom :) :o 5 percenként kikapcsol ez a fostaliga gép...lehet ideje munkahelyet váltanom...már semmi sem a régi...csak a gép... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Na elkészült a jelenlegi átépítés :) Nem nagy dolog, egy 2.5 v6 omegát építettem át automatáról manuálisra. Na jó azért nem kis feladat volt, de mükszik, és remélem majd gazdájának :lol: Csak 1-2 helyen szopatott meg. :lol: Jöhet a következő :P Jó, hogy szóltál! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 5 percenként kikapcsol ez a fostaliga gép...lehet ideje munkahelyet váltanom...már semmi sem a régi...csak a gép... :lol: :) :lol: meg a hülye fejed! :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ebben kúrva jó vagyok! :lol: :P :lol: jól eltűntél msn-ről edd meg a sz*rom :) :lol: Anti márcsak iylen engem is a multkor 1 perc alatt lerázott , mondta hogy majd beszélünk, azt baxott visszahívni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti márcsak iylen engem is a multkor 1 perc alatt lerázott , mondta hogy majd beszélünk, azt baxott visszahívni! :lol: Jóvannna..... Akkor épp Patyinál voltam, és valamit bőszen magyarázott...most meg tényleg kikapcsol ez a szar kb fél óránként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jóvannna..... Akkor épp Patyinál voltam, és valamit bőszen magyarázott...most meg tényleg kikapcsol ez a szar kb fél óránként... Mert biztos megint az ebay-t nézegeted...... :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mert biztos megint az ebay-t nézegeted...... :lol: :lol: :) :P :P ;) :o :P Jó ötlet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 figyelj a a hátsó ívnél, hogy most ki van pakolva a hátulja... sokat számít... ugráljatok rajta.. Megvolt amikor formáztuk az ívet két haver beleült én meg sasoltam a peremet.2-3cm-vel most szélesebb lett mint volt, szóval tuti 100 hogy nem fog beleérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jóvannna..... Akkor épp Patyinál voltam, és valamit bőszen magyarázott...most meg tényleg kikapcsol ez a szar kb fél óránként... Nem kell megmagyarázni, dógod volt azt kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts