Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Irány svédhon :lol: olcsó a korona csak sok kell belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 olcsó a korona csak sok kell belőle :lol: Hát nem tudom...múltkor két helyen is néztem...a fogdokinál 30.000 volt, a Bazilikában meg ki sem írták az árát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hát nem tudom...múltkor két helyen is néztem...a fogdokinál 30.000 volt, a Bazilikában meg ki sem írták az árát... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Te figyelj már. Rendszert csinálsz abbl, hogy nézegeted az adatlapomat ? :lol: :lol: :) Nem, csak rákattinottam a közös ismerőseire és - szinte - csak Te voltál ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: A korona... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 A korona... :lol: legjobb tudomásom szerint a parlamentben van még a korona :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 legjobb tudomásom szerint a parlamentben van még a korona :lol: jó, de én még akkor néztem amikor a Bazi likában volt... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 jó, de én még akkor néztem amikor a Bazi likában volt... :lol: :) sok turistát küldtél már oda mi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 sok turistát küldtél már oda mi ? :lol: :lol: :) :P Aki jattól megy a parlamentbe, aki nem a Bazi(nagy)likába... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ezt láttam tegnap... nem hittem, hogy jól láttam mert szembe jött velem... de jól láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti... mikor mérjük meg a rettenetet???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti... mikor mérjük meg a rettenetet???? :P :P Hát ma meg holnap igen sok eső lesz...és elkapar.... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 http://index.hu/tudomany/urkutatas/urhaj7655/ fapados űrutazás :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 A taxinak miért nem sárga a rendszáma??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Hát ma meg holnap igen sok eső lesz...és elkapar.... :lol: :lol: :) akkor mérjük meg a vectrát az úgyis 4x4 :P :P :lol: :o :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 akkor mérjük meg a vectrát az úgyis 4x4 :lol: :lol: :) :P :P :lol: :o :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 egyébként mennyibe fáj egy ilyen szintű cucc ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2581175 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 tegnap mentem a gsi-vel és az egyik kanyarba "rámfolyt" egy kis víz, vagyis mondjuk csepegett.. utánna még1 kanyar és megint... kifigyeltem a tetőablak tekerőjéből jött.... és a tetőkárpitom is odalett most ahogy felnéztem látam.... szét kéne eztis szedni... kiveszem és bevágok a helyére egy fa lapot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 tegnap mentem a gsi-vel és az egyik kanyarba "rámfolyt" egy kis víz, vagyis mondjuk csepegett.. utánna még1 kanyar és megint... kifigyeltem a tetőablak tekerőjéből jött.... és a tetőkárpitom is odalett most ahogy felnéztem látam.... szét kéne eztis szedni... kiveszem és bevágok a helyére egy fa lapot... :P jah és szerintem ezért ég a belső világításom mert vmit összezárhat a víz ott fent.... :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 kiveszem és bevágok a helyére egy fa lapot... :lol: Az jó lesz, mert legalább nem ázik át. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Az jó lesz, mert legalább nem ázik át. :lol: Max bedagad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 addig nevetem a Lanti Tarr-os poénján míg a végén a mienk köt ki nála :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 ez de kemény: "VENNÉK A4-ES AUDIT 0%-TOL HAVI 30 ALATT TETŐABLAKOS ELŐNYBEN!! MÁR A HÉTEN MERT SÜRGŐS LENNE NINCS AUTOM:((" kb. pénz nincs, fizetni nemtudok de kell a rongyrázás pfff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts