Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 én sem biztos hogy vettem volna...tényleg nem fostaliga állapotban van az autó...lehet engem is bántott volna, ha lefikázzák számomra ismeretlenek...még ha poénból is... ez tényleg igaz.... és mondjuk neki tényleg nem mondtam az álláspontomat vagyis ő nem tudja, de tényleg tudjuk, hogy rendesen költött az autóra és biztos, hogy a legjobb állapotban lévő vectra turbo... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ez tényleg igaz.... és mondjuk neki tényleg nem mondtam az álláspontomat vagyis ő nem tudja, de tényleg tudjuk, hogy rendesen költött az autóra és biztos, hogy a legjobb állapotban lévő vectra turbo... :P Nekem ne nyajjjjáááá...én nem foglak bántani... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 szerintem veszek 1 ilyet nektek is ajánlom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de lógni fog :lol: :lol: :) ha lógunk akkor teis velem mert te hoztad ki belőle az állatot :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 majd viszem magammal a Diny-t azt dumálunk vele egyet :lol: :lol: igen,jó páros lenne :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nekem ne nyajjjjáááá...én nem foglak bántani... :lol: :lol: :) nem nyalok.. csak próbálom a szarodat menteni az itteni nem "belsős" emberektől :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ha lógunk akkor teis velem mert te hoztad ki belőle az állatot :lol: :lol: :) :P az más mert féreértés volt,viszont te konkrétan beszóóóóótá :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 az más mert féreértés volt,viszont te konkrétan beszóóóóótá :lol: :lol: jah te felszítottad és azt hitte énvoltam.... minta kiskutya a nagyot :) gonosztörpe :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 nem nyalok.. csak próbálom a szarodat menteni az itteni nem "belsős" emberektől :) :lol: :lol: Hát ezt itt bazi sokan olvassák ám...amit oda írtál... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Te már a csavaros beszólásodnál elrúgtad a pöttyöst :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Te már a csavaros beszólásodnál elrúgtad a pöttyöst :o :lol: :P szerintem az, hogy megkérem h adja oda hamár ugyis a földön ül... mert lusta vagyok lehajolni az nem olyan gáz szerintem... bezzeg diny a rendszámmal :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Te már a csavaros beszólásodnál elrúgtad a pöttyöst :P :o :lol: Jaja...Lanti már ott kihúzta a gyufát... :lol: :lol: "Meleged van???" :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 nah már van új avatar is :lol: nagy a szerelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ha lógunk akkor teis velem mert te hoztad ki belőle az állatot :lol: :lol: :) :P :P :lol: :o :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Pista!!!!! Pakold ki a csomidat :lol: :lol: :) :P :P Őőőőőőőő őőőőőő őőőő ő ez most nagyonnnnnn reggel lesz :lol: :o :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 szerintem az, hogy megkérem h adja oda hamár ugyis a földön ül... mert lusta vagyok lehajolni az nem olyan gáz szerintem... bezzeg diny a rendszámmal :lol: :lol: :) :P tőlem azért annyira nem vette zokon,legalább is nem akart a fára lógatni :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: :lol: :) Szép darab sok sikert a "NEW" vashoz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 .... Éééé Peesta láttam lett új ismerősöd iwiwen :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szép darab sok sikert a "NEW" vashoz! :lol: Köszi...rám fér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Köszi...rám fér... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: Egy karikát lehet most is tudna.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Éééé Peesta láttam lett új ismerősöd iwiwen :P :lol: :P Te figyelj már. Rendszert csinálsz abbl, hogy nézegeted az adatlapomat ? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: Irány svédhon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Irány svédhon :P Tom már írta CS-en... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts