coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Elég lett volna Anti oldalát megnézni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Elég lett volna Anti oldalát megnézni :P :) Azt néztem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Anti szólj ha jössz ma haza hisz megígértem hogy viszel egy kört :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Elég lett volna Anti oldalát megnézni :P :lol: Mióta megvan a Seat, azóta minden második szó a leírásban CUPRA ? :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Anti.. menniymost a seat? 500 csak vigyék?? :P ;) :D :o :lol: :lol: Ha gondolod megadon Feri telfonszámát és elbeszélgethetsz vele a Vectra állapotáról :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szépen kitakarítottam ma, és lemostam...meg elmászkáltam vele 100km-t a városban... :) idézhetném Tom aláírását... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 szegény mit kaphatott abba a 100km-be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 szegény mit kaphatott abba a 100km-be :lol: mit...mondjuk benzint... :o Gelkonak bejött... :lol: :lol: Viktor meg Sonique sem panaszkodott... :) :P Detti meg ki akarja kapcsolni a tyutyutyutyuuuuuuuuut... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 na majd lenyűgözhetsz engem is valamikor tavaszal...ha addig nem ölöd meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 na majd lenyűgözhetsz engem is valamikor tavaszal...ha addig nem ölöd meg :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 hogy yoda szavait idézem "0.8barnál olyan 280ló a világból kivisz" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 hogy yoda szavait idézem "0.8barnál olyan 280ló a világból kivisz" :lol: :lol: ez így is van... :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Pista!!!!! Pakold ki a csomidat :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ez így is van... :) :lol: ilyen közel lenne a világvége? :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ez így is van... :P :lol: mennyivel szaladgálsz? :P 1.2?1.6? :lol: 1.8? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ... te még élsz??? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 mennyivel szaladgálsz? :P 1.2?1.6? :lol: 1.8? :lol: :) 1 bar 1.2 overrel...de rögtön visszaáll 1.0-ra...ezt szeretném majd vagy fix 1-re beállítani, vagy 0.9 és 1.1-es over... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Gelkonak bejött... :lol: :lol: Viktor meg Sonique sem panaszkodott... :) :P Detti meg ki akarja kapcsolni a tyutyutyutyuuuuuuuuut... :P há bazz ha egyszerre kapar 4 kerék az poén, amikor megindul az fasza :o van közbe tyutyutuy mi kell még ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 1 bar 1.2 overrel...de rögtön visszaáll 1.0-ra...ezt szeretném majd vagy fix 1-re beállítani, vagy 0.9 és 1.1-es over... de meddig lesz úgy :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 te még élsz??? :lol: :lol: :) régi tulaj nem vette a lapot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 te még élsz??? :lol: :lol: :) de lógni fog :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 régi tulaj nem vette a lapot :lol: én sem biztos hogy vettem volna...tényleg nem fostaliga állapotban van az autó...lehet engem is bántott volna, ha lefikázzák számomra ismeretlenek...még ha poénból is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de lógni fog :lol: :lol: :) most nem csak a pöcséről van szó... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 régi tulaj nem vette a lapot :) majd viszem magammal a Diny-t azt dumálunk vele egyet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 há bazz ha egyszerre kapar 4 kerék az poén, amikor megindul az a ... Jaja...mókás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts