Gelko Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 http://www.africancraftsmarket.com/Zulu-shield.jpg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Holnap??? fejben van tartva a dolog, ha tudok menni mindenképpen csörgök _időben_ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Ha valakinek lesz egy új verdája majd visz ey kört vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 nemis :lol: Diny mellettem ült :lol: :) Jaja nyomtam is a féket ,meg majdnem letéptem a kapaszkodót. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Jaja nyomtam is a féket ,meg majdnem letéptem a kapaszkodót. :lol: :) akkor még jó, hogy nem nyomtam neki igazán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 akkor még jó, hogy nem nyomtam neki igazán :lol: lehet elszoktam az ilyen brutál erős verdától :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Tök jó, hogy mindenki csak innen onnan hall valamit... :P Aztán születnek a városi legendák... már azt is hallottam, hogy visszaveszem a Kék-feketét... :lol: én aztem Szeátot cseréled el rá plussz ráfizecc' Ha valakinek lesz egy új verdája majd visz egy kört vele? :lol: de ki és mit :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 akkor még jó, hogy nem nyomtam neki igazán :lol: Mi a kokluzió ? 50 km/h esetén is félelmetes melletted ülni ? :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Mi a kokluzió ? 50 km/h esetén is félelmetes melletted ülni ? :P :P :lol: :o vakon félelmetes :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Ha valakinek lesz egy új verdája majd visz ey kört vele? :lol: Engem iiiiiiiiiiiiiiis... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Engem iiiiiiiiiiiiiiis... :lol: :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 köcce Zsolti megjöttek a tükrök. 4 után értem haza, nem tudtam már utalni ma. Holnap megy a cash. thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Viktor neked is kössz, pénteken délután ideértek a cumók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 köcce Zsolti megjöttek a tükrök. 4 után értem haza, nem tudtam már utalni ma. Holnap megy a cash. thx Igazán nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 köcce Zsolti megjöttek a tükrök. 4 után értem haza, nem tudtam már utalni ma. Holnap megy a cash. thx vidéken még az internetbank is hamarabb zár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 vidéken még az internetbank is hamarabb zár :lol: navárj... mi az az internet bank? :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 vidéken még az internetbank is hamarabb zár :lol: Ez aljas volt,te kockafej! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Dzsoni! Miért van egy világító punci az avatarodon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Dzsoni! Miért van egy világító punci az avatarodon? :lol: Na látod Gabi! Ez a gond...de több éve nem tudjuk neked elmagyarázni... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Na látod Gabi! Ez a gond...de több éve nem tudjuk neked elmagyarázni... :lol: :lol: :) Miva'? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Na látod Gabi! Ez a gond...de több éve nem tudjuk neked elmagyarázni... :) :P :P De bazze ha egyszer J0hnny azt teszi ki akkor mitlásson??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 calibrás cikk a totalcar-on: "Bécsi életem emlékei ugrottak be; derékig kikönyöklő törökök, a dübörgő basszusokkal érkező jugó suhancok" ráismertem a Tomra :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 calibrás cikk a totalcar-on: Látom azért nem felejtette el beletenni ide sem a metabond adalék lehúzását... pedig saját hülyeségének köszönheti a motor állapotát... kellett neki motormosót tenni az olajba... :lol: Ez saját vélemény, de a kártérítési igényével menjen inkább a sóhivatalba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Látom azért nem felejtette el beletenni ide sem a metabond adalék lehúzását... Igy név szerint sehol nem említik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Látom azért nem felejtette el beletenni ide sem a metabond adalék lehúzását... pedig saját hülyeségének köszönheti a motor állapotát... kellett neki motormosót tenni az olajba... :lol: Ez saját vélemény, de a kártérítési igényével menjen inkább a sóhivatalba :) Nekem bejött az olaj, 3000km-t mentem már az xe-vel kb egy fél lityi fogyott el, a színe pedig elég frankó. Csakhogy vki jót is mondjon róla :lol: Fog is majd kelleni viszont egy lici egyszer Lurdyban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts