redline Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 G Redi G minek üzengetsz ott sztondultunk mellettetek :lol: telóm persze itthon volt :) akkor mérnem kopogtattál ombre? :( tudhatnád, hogy szemüvegben sem látok, nemhogy nélküle :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 mert nem tudtam írsz :lol: reggel láttam csaaaak, amúgy meg annyi de annyi tesó volt kinn h magam is Lcsodálkoztam utána 5sémmel bevertünk 10 jégert fejenkét körúton majd tipli majd hölgy rámtelózott h üljünk ki vhova inni ebből +nemtomhányjéger lett, de 5kor déj end nájtból ő hozott L :oops: :) :( so mosmeg én nem látok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ejjjjj.......milyen kis pofás lett a fórum :lol: 1-2 emoticon még hiányzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ejjjjj.......milyen kis pofás lett a fórum :lol: 1-2 emoticon még hiányzik :) Vkinek legalább bejön... Írd meg a társalgóba :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 [shadow=red:d131f426d8][glow=red:d131f426d8]G :wink: Ez lol lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Sziasztok! Corsa gsi-t keresek 93-95-ig Szürkét vagy feketét. Az oldalakat már néztem, lehet tudtok ti is eladót. Előre is köszi. 06 70 248 76 12 :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Nekem ilyen lesz :lol: : http://www.fk-automotive.com/images/produk...e/FKKS557-1.jpg Nekem meg ilyen van... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Ha váltottál volna ma eurót, akkor holnap nekem is ilyen lenne. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Mivel Sonic nem válaszolt! Anti hogy tetszik a lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Bazs mi van a verdáddal? láttam a ki kivelben h vontatás volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Tomi tetszik a lámpa, már csak a verda kéne hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 :car31: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Bazs mi van a verdáddal? láttam a ki kivelben h vontatás volt.... Benyacső adta meg magát, némileg csordogált belőle a nafta, kicsit necces volt vele közlekedni, alig tudtuk lerázni a GreenPísssssssssssz aktivistákat, aki majd' környezetvédelmi katasztrófát prognosztizáltak :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Mivel Sonic nem válaszolt! Anti hogy tetszik a lámpa? csak azota melozom nme volt indulásom még irni ... teccik neki az én automban mivel neki meg nincs hova beépiteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Na megjött végre Mr Túró.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Na megjött végre Mr Túró.... :lol: "Nézd Mamja ! Pjingvin !!!!" :) :( :D :D :D ;) Szépek azok a lámpák :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 [shadow=blue:12e3548dce][glow=green:12e3548dce]:>-= GSI 16V =-<: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 [shadow=red:b4ce00ca7a][glow=green:b4ce00ca7a][align=center:b4ce00ca a] Quote? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Hi, kigyulladt a mot.diagnosztika lámpám, ill. hát villog. Hol kigyullad hol elalszik. 2e alá esik a fordulat és kigyullad, mejd ezek után néha lemegy 5-600 fordulatra, fulladozik és helyreáll. Egy ideig nyugi azán megint elölrőlk. Lambdaszonda ? erre gyanakszom. Valamelyikőtök olvasott már ki a gépből hibakódot otthon? mert nincs kedvem kiadni pár ezrest csak azért hogy megtudjam mi a rossz. elvileg tudom hogy kell csak félek hogy kipukkan valami:) bár a elég egyszerűen írja a rajz. ha van valakinek használható tapasztalata ezügyben szívesen fogadnám. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Lambda vagy légtömegmérő szerintem. 2 lábat kell összekötni (fejből nem tom) és ráadsz gyújtást majd a motordiagnosztikai lámpa elkezd villogni. A hibasort 3szor megismétli. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Megtörtént. Összekötöttem azt a két lábat, gyújtást ráadtam azt nem történt semmi :lol: Lehet h nem azt a két lábat kéne összekötni de nem nagyon merek kísérletezni h melyik másik kettő lehet az. Ki tudja mit zárnék rövidre :) pont a csatlakozó sarkában lévő 2 lábat kell összekötni, most h ez így nem jó még maradt 3 variáció:( de szerintem azt már nem piszkálom... Megjött az optimalizált EPROM-om, hétvégén be is rakom azt kíváncsi vagyok arra a plusz 18 Le-re... meglássuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Bazs mi van a verdáddal? láttam a ki kivelben h vontatás volt.... folyt belőle a benzin nem para, Patyi 3rugóért megcsinálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Üdvözlöm az Urakat! Mint kezdő Astra GSI 20xe tulaj némi segítségre lenne szükségem(az autó amit vettem "ár-értékarányos" azaz olcsó,kis hbákkal): a váltó 1-3 fokozatokban erős surlódó hangot ad.Szeretném ezt orvosolni(autószerelői tapasztalataim vannak és hivatásos segítő is),de szeretmém látni előre, hogy mit kell csinálnom.Ehez szeretnék kérni tőletek CD-t amin robbantott ábrák vannak - és tanácsokat-(azt hiszem tis a neve).Persze - a MOTE hagyományainak megfelelően - kölcsönbe(adok üres csere CD-t, hogy a tulaj polcán ne legyenek üres helyek,amig vissza nem adom :lol: ). Előre is köszi a segítséget! ( tomot@freemail.hu ) Másik kérdésem: Vizsgán mit szolnak a toronymerevítőhöz, le kell-e venni,ha nem, kell-e hozzá papír? Kadett GSI-é felmegy-e az asztrára? Előre is kössz a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Ja és még egy: a "váltó ki" megy úgy ennél a tipusnál, hogy a motor bennmarad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Nekem még nem szóltak vizsgán. Merevítöhöz ugytudom nem kell papír. Kadetté nem jó hozzá. Ha nem is kell ki venni a motort de a hátsó és bal első bakot és a bölcsőt le kell kötni mert süllyesztett lendkerekes és csak úgy lehet kuplungot is cserélni meg kivenni a váltót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts