Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Híresek vagyunk Sonique-kal... :lol: Aaro hozzászólásában ott a bécsi alagutas videjóóóó... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Ezt is jó volt újra megnézni... :lol: mégha be is tudnád szúrni rendesen a linket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Ezt is jó volt újra megnézni... :lol: Ez nekem nem megy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Javítottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Van egy pár híres magyar autó. :lol: A srác asszem itt a fórumon is fent szokott lenni. 26-os hsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Van egy pár híres magyar autó. :lol: A srác asszem itt a fórumon is fent szokott lenni. 26-os hsz. az 1.4es kadett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 megint esik ez a szemétláda hó.. milyenjó azoknak akiknek 4x4es autójuk van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 CS-n olvastam h elloptak egy golf 3 TDI-t.. srác kb két hete vette.. és már nincs meg... lassan tényleg az lesz h csak kintröl szabad autot venni mert itthon visszalopják.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 megint esik ez a szemétláda hó.. milyenjó azoknak akiknek 4x4es autójuk van... :P :) Jah...jó nekik... :lol: Kéne venni egyet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 CS-n olvastam h elloptak egy golf 3 TDI-t.. srác kb két hete vette.. és már nincs meg... lassan tényleg az lesz h csak kintröl szabad autot venni mert itthon visszalopják.... :lol: :lol: Jaja...én is olvastam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Jah...jó nekik... :lol: Kéne venni egyet... :lol: hát biza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 :lol: Bizony jó volt. A pályanap is. Kár hogy azótase. És ennek már két éve vazz. Erre a QP beszólásra emléxem mert ott álltam énis amikor, "Erről beszéltem. Ennyit a turbóról" :lol: (Utána is mondott valamit csak az már nincs rajta a videón de arra is emléxem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 CS-n olvastam h elloptak egy golf 3 TDI-t.. srác kb két hete vette.. és már nincs meg... lassan tényleg az lesz h csak kintröl szabad autot venni mert itthon visszalopják.... :lol: :lol: Pedig nem kéne ilyen mélyre süllyedni. Akkor már inkább tegye fel tehermentesítő nélkül a kereket, de ez a lopkodás ez nem gyere be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Pedig nem kéne ilyen mélyre süllyedni. Akkor már inkább tegye fel tehermentesítő nélkül a kereket, de ez a lopkodás ez nem gyere be mivaa??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 megen? http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/o...a_turbo_330le__ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 aszongyaaa bal hátulja kicsit sérült... http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/elado____ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 mivaa??? :) Beteg vagyok, reggel felébredtem és amig bent punnyadtam az ágyban ezen gondolkoztam hogy vajon ott milyen erők léphetnek fel a csavaroknál ha van tehermentesítő meg ha nincs. És szerintem az autó súlyát nem a csavaroknak kéne tartania. Ha meg műanyag az se baj, mert tömör. Oké hogy rálépsz és összetörik, de a gyűrűnek a nemtommilye ahova felfexik a kerék az nem olyan könnyen összenyomható. Pedig nem ilyesmik szoktak a fejemben járni reggelente :lol: Most meg azon tűnődöm vajon meghalok-e kecsóra menet vagy lejutok élve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 a páros és a nullás rendszámra végződő verdákat kitiltják a páros napokon...Milyen figyelmesek, hogy odaírták, hogy a 0-ást is...pedig a 0 az páros szám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 a páros és a nullás rendszámra végződő verdákat kitiltják a páros napokon...Milyen figyelmesek, hogy odaírták, hogy a 0-ást is...pedig a 0 az páros szám... pont ezt beszéltük tegnap.. és akkor engem felfognak reggel hívni h szmogriadó van??? tudom a trövény nem tudása... blabla.. de este kitalálják és reggel ne ülj be a kocsidba és én honna értesüljek erröl?? és akkor majd felmutatod a bkvn az ellenőrnek a forgalmit és akkor ingyen utazhacc? ez komolyan nonszensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 a páros és a nullás rendszámra végződő verdákat kitiltják a páros napokon...Milyen figyelmesek, hogy odaírták, hogy a 0-ást is...pedig a 0 az páros szám... "A korlátozás nem vonatkozik a tömegközlekedési, valamint a tiszta gázüzemű, az elektromos hajtású, a hibrid, valamint a diplomáciai rendszámú gépjárművekre, a mentők, a tűzoltók, a szemétszállítók, a rendőrök és a fővárosi polgármesteri hivatalok járműveire." eddig úgyvolt hogy csak a magánautókra vonatkozik??? akkor mint pl QP árút szállít ki... akkor az nap nem dolgozik??? vagy a hátán viszi ki majd?? annyukat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 most jól felhúztam magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 és ha én másnap jövökhaza vidékről?? akkor mivel a belvárosba lakom nem mehetek haza??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 a páros és a nullás rendszámra végződő verdákat kitiltják a páros napokon...Milyen figyelmesek, hogy odaírták, hogy a 0-ást is...pedig a 0 az páros szám... Mi az a páros meg páratlan nap? A nulla tényleg páros pedig aszittem nem http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1ros_sz%C3%A1mok Van ott egy mondat hogy az avar és a kerti hulladékok égését is korlátozzák. Hát ez elég jó lenne, itt a 16ban amikor ilyen őszi párás hideg idő van és az összes nyanya kint füstöl, netudjátok meg mi van. Van ott egy link, hogy a dízelek... Na ez is egy megoldás lenne, asszem SXP már említette hogy Tokioból ki vannak tiltva. Itt is ki kéne. A chippelt kormoló dízelek tulajával meg hadnemongyam micsinálnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 ezt az idiótát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts