MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 vmikor nem egy bajai autó volt, kb másfél éve és full széria volt benne minden? ez nem bajai volt, de környékbeli. széria c20let volt, mielőtt meg nem ismerkedett velünk az akkori tulaja és el nem merültünk kicsit jobban a lóerőkben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nekem kell :P :) :lol: Senki nem mondta hogy jó anélkül kell járni.....de a szerepe a központosítás,nem a teher viselés..... a központosító, és a tehermentesítő nem ugyanaz????? de abban benne van h teher mentesítő tehát akkor csak visz vmit a vállán terhet???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 a központosító, és a tehermentesítő nem ugyanaz????? de abban benne van h teher mentesítő tehát akkor csak visz vmit a vállán terhet???? :lol: Én is eztmondom, dehát más meg mástmond énsem központosítónak ismerem hanem tehermentesítő nek. Na pl gyári alufelóba nincs iylen és az AZEV-om ban sem min pont ######ályos még emó is csodálkozott mikor vettük le a nyár gareszt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Én is eztmondom, dehát más meg mástmond énsem központosítónak ismerem hanem tehermentesítő nek. Na pl gyári alufelóba nincs iylen és az AZEV-om ban sem min pont ######ályos még emó is csodálkozott mikor vettük le a nyár gareszt! :lol: ki az az emó? valami tokio hotel rajongó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ki az az emó? valami tokio hotel rajongó? :lol: Áhhh elírtam Demó lett volna :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ez nem bajai volt, de környékbeli. széria c20let volt, mielőtt meg nem ismerkedett velünk az akkori tulaja és el nem merültünk kicsit jobban a lóerőkben :lol: :lol: sztem vmikor az lehetett és 900 és 1 milla körül vette meg vki ha jól emkékszem... de gondolom azóta kapott az élettől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Én is eztmondom, dehát más meg mástmond énsem központosítónak ismerem hanem tehermentesítő nek. Na pl gyári alufelóba nincs iylen és az AZEV-om ban sem min pont ######ályos még emó is csodálkozott mikor vettük le a nyár gareszt! :lol: a gyáriban azért nincs mert az pont passzol az agyra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ez meg egy elég érdekes projekt http://www.migweb.co.uk/forums/projects-re...x4-project.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Jajjdehidegvan kint. És az utak meg így ittott (főleg hidakon és felüljárókon) sunyin icipicit havasak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 ez meg egy elég érdekes projekt http://www.migweb.co.uk/forums/projects-re...x4-project.html :lol: "just need a few cable ties and ready to go" hát ott is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 ez meg egy elég érdekes projekt http://www.migweb.co.uk/forums/projects-re...x4-project.html :lol: hát nem kis pénzébe került a srácnak az átalakítás. Rengeteg belefektetett munka, de normálisan meg van csinálva. respect!!! én nem mernék belevágni mert nincs erre keretem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 németek annyiban építenek mást, hogy most egy hátsókerekes astrát csinálnak. Mivel a hátsókerekes mv6 biturbó calibra elkészült, most egy astra van soron :lol: pár kép ez sem lesz kis munka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 németek annyiban építenek mást, hogy most egy hátsókerekes astrát csinálnak. Mivel a hátsókerekes mv6 biturbó calibra elkészült, most egy astra van soron :lol: pár kép ez sem lesz kis munka Hogy füstöl az a cali... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 hát nem kis pénzébe került a srácnak az átalakítás. Rengeteg belefektetett munka, de normálisan meg van csinálva. respect!!! én nem mernék belevágni mert nincs erre keretem :lol: Pöpec...még anno Sonique mutatott ilyen 4X4 átalakításról képeket... Viszont az az index....pfffffffffff...meg, hogy minden a rossz oldalon van...hát kiborító... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 ---------------------------------------------------------------- Vedd csak meg Anti, jó lesz az ---------------------------------------------------------------- 1. Lanti 2. Albert 3. 4. 5. 6. 7. :lol: :lol: :) :P :P én nem támogatom, csakhogy mindenki tudjon róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 én nem támogatom, csakhogy mindenki tudjon róla! :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 én nem támogatom, csakhogy mindenki tudjon róla! :lol: Én viszont igen :lol::D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Én viszont igen :lol: :lol::D:D te inkább hívd fel az uninont....énmeg azt támogatom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Én viszont igen :P:D:D:D :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Édekes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 :lol: :lol: :) Olyan uncsi, hogy Seatod van. Semmi olvadás, törés, csapágyassá válás, stb. :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 hát nem kis pénzébe került a srácnak az átalakítás. Rengeteg belefektetett munka, de normálisan meg van csinálva. respect!!! én nem mernék belevágni mert nincs erre keretem :lol:az első pár képen kicsit olyan sufnis dolog szaga van, felakasztva a csövek lefestve a kerítés vagy házfal vagy csűrfal vagy mittom mi, de a végeredmény korrekt lett sztem is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Olyan uncsi, hogy Seatod van. Semmi olvadás, törés, csapágyassá válás, stb. :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Ez se rossz! Most találtam egy orosz fórumon. Ők is a Migwebes fórumot linkelgették és az angol fórum kiírja, hogy honnan kattintottak arra az oldalra. :lol: Igy elég sok GSI rulez...chat... áll ott az oldalon most, meg pár orosz oldal és hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 ... az angol fórum kiírja, hogy honnan kattintottak arra az oldalra. :lol: Igy elég sok GSI rulez...chat... áll ott az oldalon most, meg pár orosz oldal és hasonlók. Jaja...én is néztem, a GSI-ről mennyien kattintottak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts