MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hát elég hülyén néznél ki, ha egy pálcika állna ki a seggedből... :lol: :lol: :) ez mekkora mááááááááá :P dőlők bazz folynak a könnyeim. Ezt nem is mondhatta volna más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Anti............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 peres gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Anti............... http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/46..._1204291608.jpg Láttam máááááá...szép nagyon... Legalább Te tarts ki mellettem... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mondjuk egy jó kadettnál az utóbbiak is "játszanának"... :lol: :) :P :lol: ez így igaz, de azért ilyen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ez sem talál egy olyan gazdára aki megtartja legalább 1 évig :lol: de ennyiért már nem veszem vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 valami info van róla hogy miért adja el a srác? Pedig blitzen még nem ilyen tervei voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 valami info van róla hogy miért adja el a srác? Pedig blitzen még nem ilyen tervei voltak. Mit??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ez sem talál egy olyan gazdára aki megtartja legalább 1 évig :lol: de ennyiért már nem veszem vissza :lol: mit lehet tudni erről az autóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mit lehet tudni erről az autóról? volt rossz kezekben, aztán jó helyre került, hozzáértő kezek által motor meg lett csinálva, aztán húzva 298 paciig. Ennyivel került el tőlünk, utána megint rossz kezekbe került, kicsit lelakták, nem vigyáztak rá, míg meg nem vette eza srác, és újfent a mi Lalink vette kezelésbe. Motorikusan rendben kell lennie, már sok lett ráköltve. Dugó fosása volt anno mielőtt hozzám került, de akkor már javítva volt. Aztán hengerfejet cseréltünk rajta, kapott egy cossit, nagy AC, nagy cooler, injektorok, ph3, mindent ami kellett a 300 pacihoz. Most mennyi azt nem tudom, 315-öt ír, lehet, tőle kell megkérdezni miből tudtak még pluszt csinálni. Futómű az nagyon király, szervó át lett kötve mert szar volt, 4x4 meghát nem bírta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ja karosszéria 3 éve lakatolva, fényezve, tehát külsőleg is okés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ja karosszéria 3 éve lakatolva, fényezve, tehát külsőleg is okés volt. vmikor nem egy bajai autó volt, kb másfél éve és full széria volt benne minden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mondjuk egy jó kadettnál az utóbbiak is "játszanának"... :lol: :) mégse mi járulnk lökös központosító meg egyebek nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Láttam máááááá...szép nagyon... Legalább Te tarts ki mellettem... :lol: :lol: :) ---------------------------------------------------------------- Vedd csak meg Anti, jó lesz az ---------------------------------------------------------------- 1. Lanti 2. Albert 3. 4. 5. 6. 7. :P :P :lol: :o :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mégse mi járulnk lökös központosító meg egyebek nélkül. :lol: Hagydmá asztrás úgyse érti. Elmondom a véleményemet erről a dologról, ami amúgy ugye olyan mint a se66lyuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra. Szal szerintem a kereket a központosító tartja. A csavarok csak arra szolgálnak hogy ne essen le a kerék. És emiatt nem megfelelő központosítóval járni legalja.hu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Smogriadó esetén jön a páros meg páratlan rendszám elve...azaz egyik nap a páros másik nap a páratlan rendszámú autók mehetnek majd csak bizonyos területeken... De kiváncsi vagyok neki ezt pl ki fogja elmagyarázni, hogy se ma se holnap nem mehet egy tapottat sem a szarával... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Smogriadó esetén jön a páros meg páratlan rendszám elve...azaz egyik nap a páros másik nap a páratlan rendszámú autók mehetnek majd csak bizonyos területeken... De kiváncsi vagyok neki ezt pl ki fogja elmagyarázni, hogy se ma se holnap nem mehet egy tapottat sem a szarával... :lol: :lol: http://img351.imageshack.us/img351/3623/pa26khlb1.jpg dik milyen jele van a bmw-nek ottan. vagy ezt is hamisítják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ---------------------------------------------------------------- Vedd csak meg Anti, jó lesz az ---------------------------------------------------------------- 1. Lanti 2. Albert 3. 4. 5. 6. 7. :lol: :lol: :) :P :P mé most mivan unod a seatot veszel végre egy opelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Elmondom a véleményemet erről a dologról, ami amúgy ugye olyan mint a se66lyuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra. Szal szerintem a kereket a központosító tartja. A csavarok csak arra szolgálnak hogy ne essen le a kerék. És emiatt nem megfelelő központosítóval járni legalja.hu. Rakd fel központosító nélkül. Nem is kell hogy középen álljon. Húzd meg a csavarokat megfelelően. Engedd le az autót. Ha radiális irányban elmozdul a kerék akár egy tizedmm-t is, akkor igen a központosító tartja. De ne írjatok már ekkora hülyeségeket, mert valaki még elhiszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hagydmá asztrás úgyse érti. Elmondom a véleményemet erről a dologról, ami amúgy ugye olyan mint a se66lyuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra. Szal szerintem a kereket a központosító tartja. A csavarok csak arra szolgálnak hogy ne essen le a kerék. És emiatt nem megfelelő központosítóval járni legalja.hu. Jó vicc lenne ha egy műanyag karika tartaná a kereket :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Akkó tévedtem eladó a diplomám 5ezerér kinekkell? De akkorsenemfogok nemmegfelelő központosítóval járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Akkó tévedtem eladó a diplomám 5ezerér kinekkell? De akkorsenemfogok nemmegfelelő központosítóval járni. Nekem kell :) :lol: :lol: Senki nem mondta hogy jó anélkül kell járni.....de a szerepe a központosítás,nem a teher viselés..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Akkó tévedtem eladó a diplomám 5ezerér kinekkell? De akkorsenemfogok nemmegfelelő központosítóval járni. hagyadmá :P Kitérdekel kimivel jár baze nem te buksz! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Amugymeg kapásból ugyanaztmondtam mint te szal :lol: De mindegy azé van itt az ember hogy tanuljon :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts