Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Sakk? :lol: nehogy rádüljek humorherold :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 nehogy rádüljek humorherold :lol: :) Há nehogy! :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mekkora a különbség Lanti? Mert néha vannak elvetemültek, akik szigetelő szalagoznak. Elvégre a központosítás a lényeg. Utána már a csavarok tartanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 nehogy rádüljek humorherold :lol: :lol: Hát elég hülyén néznél ki, ha egy pálcika állna ki a seggedből... :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hát elég hülyén néznél ki, ha egy pálcika állna ki a seggedből... :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 nehogy rádüljek humorherold :lol: :lol: hu bakker. csúnya lenne. Hát elég hülyén néznél ki, ha egy pálcika állna ki a seggedből... :) :P :P valahogy hirtelen beugrott egy filmes jelenet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mekkora a különbség Lanti? Mert néha vannak elvetemültek, akik szigetelő szalagoznak. Elvégre a központosítás a lényeg. Utána már a csavarok tartanak. itt az a baj, hogya felni 5x112 57es belsö agy átmérővel ET45... nahmost akkor kellene kiesztergálni belőle opel 65-ös agyra.. kellene 20db mozgókupos csavar... és kellene egy 20mm pogi alá... nah ezt egybe egy rh 5x110-5x112es osztókörmódosítóval meg tudnám csinálni, csak annak ugy nincs esztergálva olyan baszás amin a felni ül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 akkor ez Lanti picit cumis. Hogy sikerült ezt összehozni, ilyen kombinációt? Csak jó az az ATS. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 akkor ez Lanti picit cumis. Hogy sikerült ezt összehozni, ilyen kombinációt? Csak jó az az ATS. :lol: etalon felni szal nincs már lehetőség... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 már vagy más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 etalon felni szal nincs már lehetőség... :lol: :) Meg már amúgy sem veszik vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 már vagy más? már más :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 mekkora a különbség Lanti? Mert néha vannak elvetemültek, akik szigetelő szalagoznak. Elvégre a központosítás a lényeg. Utána már a csavarok tartanak. Hát nemcsak az a lényege, hanem az is hogy a tengelyre nehezedő súlyt , részben vagy teljesen az a kis központosító perem vegye fel ne a csavar , szerintema csavar az a rögzítésért felel nem a tehercipelésért! de lehet én tudom rosszul! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hát nemcsak az a lényege, hanem az is hogy a tengelyre nehezedő súlyt , részben vagy teljesen az a kis központosító perem vegye fel ne a csavar , szerintema csavar az a rögzítésért felel nem a tehercipelésért! de lehet én tudom rosszul! :lol: Mindenképp kell mindakettő a tehercipeléshez az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 szerintetek mennyire gáz úgy felrakni egy felnit, hogy nincs agyrész, vagy központosító amire felül a felni.... csak a csavarok tartják??? Mennyi időre? Én jártam 1 napig ugy hogy csak a csavarok tartották, mert az OZ-k valami japo verdán voltak előtte és annak más volt az agymérete és esztergáltatni kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Mennyi időre? nyárra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 szerintetek lehet xar? milyen mentemelkedésű kell nekünk? van ezek között különbség? http://www.vatera.hu/alufelnicsavar_excent..._107395780.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 szerintetek lehet xar? milyen mentemelkedésű kell nekünk? van ezek között különbség? http://www.vatera.hu/alufelnicsavar_excent..._107395780.html Fel kell heggeszteni a g.cibeeee...a pillanatragaszót, és a gyorskötözőt most nem merném ajánlani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Fel kell heggeszteni a g.cibeeee...a pillanatragaszót, és a gyorskötözőt most nem merném ajánlani... :) mondjuk egy jó kadettnál az utóbbiak is "játszanának"... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hát nemcsak az a lényege, hanem az is hogy a tengelyre nehezedő súlyt , részben vagy teljesen az a kis központosító perem vegye fel ne a csavar , szerintema csavar az a rögzítésért felel nem a tehercipelésért! de lehet én tudom rosszul! :lol: A központosító gyűrűnek a teherviselésben semmilyen szerepe nincs. Az csak addig jut szerephez, amíg a csavarokkal rá van húzatva az agyra a felni. Utána a felni és az agy közötti tapadási erőnek kell a helyén tartani a felnit, az viseli a terhet. A csavarok pedig ezt a tapadási erőt biztosítják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 A központosító gyűrűnek a teherviselésben semmilyen szerepe nincs. Az csak addig jut szerephez, amíg a csavarokkal rá van húzatva az agyra a felni. Utána a felni és az agy közötti tapadási erőnek kell a helyén tartani a felnit, az viseli a terhet. A csavarok pedig ezt a tapadási erőt biztosítják. :P Akkor elég ha kölcsönkér egyet, felrakja velük a felnit, és utána kipiszkálja... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Akkor elég ha kölcsönkér egyet, felrakja velük a felnit, és utána kipiszkálja... :lol: :lol: :) Fáradt vagyok, ezért eszembe jutott egy ötlet: 1. festéket kell kenni a felni agyrészére 2. feltenni a kölcsön központosítóval a kereket 3. levenni 4. központosító visszaad 5. kerék a festésre hajszálpontosan illesztve központos lesz :P :P :lol: Na? Köszönjük Emese? :o :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Akkor elég ha kölcsönkér egyet, felrakja velük a felnit, és utána kipiszkálja... :lol: :lol: :) ne adj neki ötleteket :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Fáradt vagyok, ezért eszembe jutott egy ötlet: 1. festéket kell kenni a felni agyrészére 2. feltenni a kölcsön központosítóval a kereket 3. levenni 4. központosító visszaad 5. kerék a festésre hajszálpontosan illesztve központos lesz :lol: :lol: :) Na? Köszönjük Emese? :P :P Látom metált bírod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 A központosító gyűrűnek a teherviselésben semmilyen szerepe nincs. Az csak addig jut szerephez, amíg a csavarokkal rá van húzatva az agyra a felni. Utána a felni és az agy közötti tapadási erőnek kell a helyén tartani a felnit, az viseli a terhet. A csavarok pedig ezt a tapadási erőt biztosítják. :lol: Szerintem is így van, a téli kerekekkel is így járok és nem volt még vele gond. Sőt apám transzporterén a gyári hátsó kereket is maceráns felrakni, mert a felni agyfurata nagyobb. Gondolom, ha tehermenteswítést szolgálnak akkor teherautóra nem oldják meg így. A tehermentesítést teljesen a négy vagy öt csavar kúpja veszi át. Azért szoktak központosítót műanyagból is gyártani, hogy könyebben fel lehessen szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts