bazs Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Köfffi, majd figyelemmel kisérem az eseményeket :lol: nálam is a kedvenceknél mindjárt kérdem a szállítást is össz 20 euróig érdekel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 a C20XE-n hol található az olajnyomás jelző? Műszert szeretnék beszerelni és van olyan motor ahol 2db van 1ik a hengerfejben másik meg a blokkban. C20XE-nél is hasonló a szitu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Jah a műszer amit beaplikálnék : http://www.conrad.hu/product.asp?catalog%5...uct%5Fid=842095 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nekem ilyen lesz :lol: : http://www.fk-automotive.com/images/produk...e/FKKS557-1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nekem ilyen lesz :lol: : http://www.fk-automotive.com/images/produk...e/FKKS557-1.jpg tudom genya vagyok, de MINEK :?: inka tedd félre pékeknek azt a óvét amit erre költenél :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Anti bá! Előre tettem a 13,4%os falkenjeim (205/45) és láss csodát nekem is eltekeri... igaz 3nál már nem de 2nél még szépen visííít :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Anti bá! Előre tettem a 13,4%os falkenjeim (205/45) és láss csodát nekem is eltekeri... igaz 3nál már nem de 2nél még szépen visííít :twisted: Az olyan tükörradiál igaz?? :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 tudom genya vagyok, de MINEK :?: inka tedd félre pékeknek azt a óvét amit erre költenél :wink: Már késő. 1ébként nekem fokozottabban kell, mert a gyengus mocit állandóan gyötörni kell hogy legyen valami. És akkor már legyen valami kontroll. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Tom és a tied mennyibe fáj, ha nem diszkrét :wink: tetszetősebb mint amire petya sassol... Egyébként ha jól sejtem vhol a hengerfejen kellene lennie nem? (az a legtávolabbi pont...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hmm.. olyat olvastam az így csináldban, hogy "az olajnyomás kapcsoló az olajszivattyúra ven szerelve.." érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Frankót megvallva a amit a Tom mutatott tényleg szebb. Hol is lehet kapni? És mennyiért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Tom és a tied mennyibe fáj, ha nem diszkrét :wink: tetszetősebb mint amire petya sassol... Egyébként ha jól sejtem vhol a hengerfejen kellene lennie nem? (az a legtávolabbi pont...) 35 Ójró, Németből jön ohne szállítsái költséggel. Ha pedig ki van kapcsolva, akkor csont fekete az egész. Szerintem tök baba. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Az olyan tükörradiál igaz?? :lol: :) :( neeeeeem mintának ott a kopásjelző :D :D :D viszont peoplez száksz one nem is gyengén dél óta hekkelem a kocsit h bejussak ohne sikerrel ;) nehogy zár nélküli kilincset tegyetek fel.... vagy ne falazzátok 1xre le az egészet ;) namondom keep itreal nigga akkor lemosom mosom látom sibedát szarul tettem vissza és ázik be nem is kicsit na ezen ponton adtam fel és chill goto són pól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 @aztec Neked mé nincs avatarod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Megjelent a Tuning és Stereo benne a Luckau-i talin készült képeimmel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 @aztec Neked mé nincs avatarod? Azt is lehekkelte és mostn em leli :lol: Gergő amúgy had gratuláljak, most nyerted el a "A hét észnélkül cselekvője" vándordíjat :) :( :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Hemi bácsi ha hiszed ha nem itt szpok a 2 megás képekkel hogy hogyan csináljak belőle 1xre látható és 10k-s képet :lol: sajnos tudásom mattmásnaposan itt megáll..... G Redi G minek üzengetsz ott sztondultunk mellettetek :) telóm persze itthon volt :( spanomék össze is házasodtak sándor pál után :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 megcsináljam neked, aztec? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 megcsináljam neked, aztec? :lol: bármennyire szarul hangzik, megkösszönném :wink: nem tudok 14-12K alá menni h láccon is, küldök neked képet amiről jó lenne! hova toljam bazskukachullámzóponthu vagy cégesre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 nem tom, mijaza a hullámzópont, de ne a cégesre, mer itthon vagyok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 weaver.hu ment oda báz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 és melyiket akarod a 3 közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 az takács.hu, bazz, nem hullámzó :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 az takács.hu, bazz, nem hullámzó :) :( :D jóone NA báz reggel one mind a 3at és csak azé küttem ennyit legyen mit kérdezned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts