mélykék76 Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 viszont súlyosan beütötte a fejét... :lol: :lol: Annyira nem kár érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Annyira nem kár érte :lol: Má mé má? :lol: Téli depresszió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Má mé má? :lol: Téli depresszió? Lehet úgy értette, hogy csak javíthat a helyzeten... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 540 kilcsit mentem el egy tank bengával, ez 8.8-as fogyi. Már megint. Akkor lehet hogy ez ennyit fogyaszt tényleg :) De tényleg Lanti honnan szerzel elsőlökit? :lol: Doblemez meg hiába kaptam bontottat Dénestől nem ért semmit, vettem végül Vktr-tól 10ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 540 kilcsit mentem el egy tank bengával, ez 8.8-as fogyi. Már megint. Akkor lehet hogy ez ennyit fogyaszt tényleg :) De tényleg Lanti honnan szerzel elsőlökit? :lol: Doblemez meg hiába kaptam bontottat Dénestől nem ért semmit, vettem végül Vktr-tól 10ért :lol: nincs igazan baja az első lökösnek... "csak" kiszakadt belőle a két műanyag merevítés+ fülek(amik amugyis gyorskötözősök voltak).... azt mondta Diny, hogy egy műanyagos vissza tudja rakni(remélem)... Amugy ha van valakinek feket gsi lököse akkor keressen már meg.. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Amugy ha van valakinek feket gsi lököse akkor keressen már meg.. :lol: :lol: ..engem. :) (én adok érte kéket is bizony) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Leesik egy kis hó, aztán már amortizálódnak a GSi lökösök? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Leesik egy kis hó, aztán már amortizálódnak a GSi lökösök? :lol: biztos van olyan akit megzavar a tél..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 olyan hirtelen jött... öntöttem valami higított fost a gépbe, be indítottam vagy 1 percre. még él. Lanti, nekem is voltak gondok a lökössel annó, egyszer a csoki vitte el nekem egy műanyagosához máskor pedig egy kőbányai sráchoz vittem akit Redinek is ajánlottam valamikó... biztos van olyan akit megzavar a tél..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Egész épkézláb hátsó lámpa Calihoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Egész épkézláb hátsó lámpa Calihoz... http://www.carstyling.hu/pic/termekek/209_1210927797.jpg Ez gagyi. Nem látod, hogy lyukas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ez gagyi. Nem látod, hogy lyukas :lol: súlycsökkentés. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 nincs igazan baja az első lökösnek... "csak" kiszakadt belőle a két műanyag merevítés+ fülek(amik amugyis gyorskötözősök voltak).... azt mondta Diny, hogy egy műanyagos vissza tudja rakni(remélem)... Amugy ha van valakinek feket gsi lököse akkor keressen már meg.. :) :P Én a munkahelyen ráálltam a patkára majd vissza tolattam és a lökös jobb oldala előre állt. :lol: Nem is vettem észre csak mikor mentem haza. A műanyagos olyan szépen megcsinálta, hogy még festés előtt is alig lehetett észrevenni, kivágattam akkor a közepét is és a merevítő konzolt, így került egy 10-be. Sajnos megint vissza kell menni hozzá, az incidens miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 kivágattam akkor a közepét is és a merevítő konzolt vátkájndof merevítő konzol? Ami tarja azt a fém merevítőt a lökiben? Akkor hogy raktad azt bele? Mer nekem az most egy az egyben kiszakadt... Azt nem kell visszatenni bele? mer én is ki akarom vágatni a rendszámtartót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 vátkájndof merevítő konzol? Ami tarja azt a fém merevítőt a lökiben? Akkor hogy raktad azt bele? Mer nekem az most egy az egyben kiszakadt... Azt nem kell visszatenni bele? mer én is ki akarom vágatni a rendszámtartót... A lemez merevítőkonzolból vágattam ki ami a lökiben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 A lemez merevítőkonzolból vágattam ki ami a lökiben van. jaa értem... szal kettévágattad a műagyagot is meg a fémet is, és akkor a beömlőnél nincs semmi... vágom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ide is beírom mert sok az astrás :lol: na kellene nekem jobbos első és hátsó astra F caravan lámpa az újabbik 95-től, meg visszapillantó tükör(pár) ebből fehér jó lenne. na tartsátok vissza ha tudtok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ide is beírom mert sok az astrás :) na kellene nekem jobbos első és hátsó astra F caravan lámpa az újabbik 95-től, meg visszapillantó tükör(pár) ebből fehér jó lenne. na tartsátok vissza ha tudtok :lol: Nekem visszapillantótükör párom van, de 94 előtti, manuális és fényezetlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 ide is beírom mert sok az astrás :lol: na kellene nekem jobbos első és hátsó astra F caravan lámpa az újabbik 95-től, meg visszapillantó tükör(pár) ebből fehér jó lenne. na tartsátok vissza ha tudtok :lol: Ezek tök ócsók utánhányottban Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Nekem visszapillantótükör párom van, de 94 előtti, manuális és fényezetlen. :lol: olyat én is tudok, de gondoltam hátha van fehér hogy ne kelljen fényezni. De azt mennyiért boltolnád el? Hátha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezek tök ócsók utánhányottban dobnál esetleg nekem priviben árakat? Az utángyártott első fényszóróra rámegy az állítómotor? Nem ugye? Na írj árakat és meglátom. Kedvezményt számold ám bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 dobnál esetleg nekem priviben árakat? Az utángyártott első fényszóróra rámegy az állítómotor? Nem ugye? Na írj árakat és meglátom. Kedvezményt számold ám bele :lol: Te ne a Tundinak keress alkatrészeket, hanem gyere át segíteni kiemelni a motort! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 dobnál esetleg nekem priviben árakat? Az utángyártott első fényszóróra rámegy az állítómotor? Nem ugye? Na írj árakat és meglátom. Kedvezményt számold ám bele :lol: Csörögj rám lécci és mondom inkább 30/9406379 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Na ezt már buktad,most landolt a kukába.Minek neked ilyen karcos csúnya lámpa??, :lol: :) újabb "egyedi" irmser' lámpa :lol: Csabi szólj már rám holnap du....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Te ne a Tundinak keress alkatrészeket, hanem gyere át segíteni kiemelni a motort! :lol: :P baszod itt ülök már 2 óráj és csak másoknak intézem a dolgait :) msot éppen 1.4 motor kell, utána tangóharmónikákat kell keresnem ebayen, na nem magamnak, csak szorítja az idő akinek kellene. Ja meg nekem el kell adnom a cuccaimat mert vészesen fogy az időm, közeleg 1-je :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts