opel16v Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Eddig sem olvastam mást a Gsi chaten kivűl.Nem is ezért fizettem be.......... :lol: :) Mostanában sok volt a bonatni való géjesí, jólélünk van, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Mostanában sok volt a bonatni való géjesí, jólélünk van, mi? :lol: Főleg itt a csúszos téma... tél jég meg minden,,, jönnek a TK-s kocsik nemgyőz bontani :P De ez jónekünk... lessz cucca! :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :P :lol: De igen Redi azt használtam fel. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :lol: :lol: :P nehogy kidobj mindent van amire nekem is szükségem van, pl amit ma kaptál Kennytől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 De igen Redi azt használtam fel. :lol: :lol: de minek ha asszony úgyis legyapulja majd az egyik tesconál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 nehogy kidobj mindent van amire nekem is szükségem van, pl amit ma kaptál Kennytől :lol: mi kellhet egy kadetthoz?? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 mi kellhet egy kadetthoz?? :P :) Egy másik kadett... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Egy másik kadett... :lol: :lol: hagyni akartam csabit érvényesülni előtte :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 hagyni akartam csabit érvényesülni előtte :lol: :lol: :) Még simán érvényesülhet...hiszen egy nem is biztos, hogy elég... max ha meggyújtjuk... :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 nehogy kidobj mindent van amire nekem is szükségem van, pl amit ma kaptál Kennytől :lol: Na ezt már buktad,most landolt a kukába.Minek neked ilyen karcos csúnya lámpa??, :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Na ezt már buktad,most landolt a kukába.Minek neked ilyen karcos csúnya lámpa??, :lol: :lol: lesz még 2 ködlámpa az első lökösbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Anti a múltkor igazad volt a fekete lámpával kapcsolatban... Tényleg van az MTS Design lámpában kétpólusú égő. Kinek mi a véleménye a LEDes égőkről? 18200Ft lenne mire egy szett Osram Diadem ideér hozzám. 6db égőért azért sajnálok kiadni ennyit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Anti a múltkor igazad volt a fekete lámpával kapcsolatban... Tényleg van az MTS Design lámpában kétpólusú égő. Kinek mi a véleménye a LEDes égőkről? 18200Ft lenne mire egy szett Osram Diadem ideér hozzám. 6db égőért azért sajnálok kiadni ennyit. :lol: Én az egészért sajnálnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Anti a múltkor igazad volt a fekete lámpával kapcsolatban... Tényleg van az MTS Design lámpában kétpólusú égő. ez eddig sem volt kérdés... :lol: :) Kinek mi a véleménye a LEDes égőkről? 18200Ft lenne mire egy szett Osram Diadem ideér hozzám. 6db égőért azért sajnálok kiadni ennyit. :lol: van aki azzal használja...nem olyan szép...de működőképes...és picivel olcsóbb is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Én az egészért sajnálnám :lol: X, téged kérdezett most valaki? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 X, téged kérdezett most valaki? :P :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ez eddig sem volt kérdés... :lol: :) van aki azzal használja...nem olyan szép...de működőképes...és picivel olcsóbb is... és ha esetleg kiég egy égő nem kell dojcsból újrarendelni a cuccot. Szal sokkal költséghatékonyabb is. tudom hogy nem ua... de ezvan... LEDes égőből milyet kell nézni vagy annál mi számít? Nagyon nem vágom ezeket a dolgokat még... láttam hogy van sokledes meg közepesledes meg nagyonsokledes... ezek gondolom csak fényerőben különböznek... vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 De igen Redi azt használtam fel. :) :P Ez nem vicces, oké? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Ez nem vicces, oké? :lol: :lol: Dehogynem.Én nem akarlak terhelni téged,hogy még több gsi cucc kerüljön a lakásba és a végén már el sem férsz miattuk.Inkább felhasználtam... :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Na ahogy látom Piiista túlélte a hódriftet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Na ahogy látom Piiista túlélte a hódriftet... :lol: Milyen hód rift ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Milyen hód rift ? :) viszont súlyosan beütötte a fejét... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Ez nem vicces, oké? :lol: :lol: Mi újság a kupé fronton ? Mutsaa má 1-2, amire Ákos azt mondhatja : ezt NEM akarod megvenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Egy másik kadett... :lol: :lol: jaj de nagy az arca a szeátosnak, ebbe legalább nem kell nagyobb kúler hogy menjen is valamennyire. Ráadásul 1000é már kétszer jobban megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 lesz még 2 ködlámpa az első lökösbe? ja nem brom abbahagyni :lol: amúgy van olyan fajta is de az csak az MS lökösben. Egyébként meg megérkeztek az irmscher hátsó lámpáim meg a ködlámpics kapcsolóhoz a csatlakozó :P Próbálok nem költeni az autóra csakúgy mint Coupe :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts