Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 franca igymár látod a klub topicocat is :lol: :lol: :) Eddig is láttam :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Eddig is láttam :o :lol: huhuuuu.. ha tényleg láttad volna most nem ezt mondanád.... :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 huhuuuu.. ha tényleg láttad volna most nem ezt mondanád.... :lol: :lol: :) :P :P Eddig sem olvastam mást a Gsi chaten kivűl.Nem is ezért fizettem be.......... :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Eddig sem olvastam mást a Gsi chaten kivűl.Nem is ezért fizettem be.......... :P :lol: mázli :lol: :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Eddig sem olvastam mást a Gsi chaten kivűl.Nem is ezért fizettem be.......... :lol: :lol: :) :P :P :lol: :o :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 mázli :lol: :P :P :lol: jaja nevezhetjük annak is :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 jaja nevezhetjük annak is :P :lol: elég a gsi topicból szerett "barátok" nem kell még a többiből is :lol: :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 elég a gsi topicból szerett "barátok" nem kell még a többiből is :P :o :lol: :lol: hát ezaz ilyen barátokból elég is.....(néha már sok is) :lol: :) :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Eddig sem olvastam mást a Gsi chaten kivűl.Nem is ezért fizettem be.......... :lol: :) Marketing...ebből jön vissza a bontós lóvé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Marketing...ebből jön vissza a bontós lóvé... :lol: :lol: :) :P :P jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 hát ezaz ilyen barátokból elég is.....(néha már sok is) :lol: :lol: jóvan mosmá leülhecc... eleget írtál ma erre a hónapra... :) :P :P :lol: :o :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 jóvan mosmá leülhecc... eleget írtál ma erre a hónapra... :lol: :lol: :P :lol: :o :P Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :lol: :lol: :lol: pont indulni akartam ugyis.. mondjad merre dobod :P :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Kitöröltem az egyik hsz-t,mert 2x küldted el...... Oks, thx nem toom mi lehetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :lol: :lol: :P :) :P :P A GSI lökös is útban van nem??? :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 :lol: :lol: :) A GSI lökös is útban van nem??? :P :P gyönyörű fekete gsi lököst elherdált, hogy lefényeztesse fehérre..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 gyönyörű fekete gsi lököst elherdált, hogy lefényeztesse fehérre..... A helyett, hogy átalakította volna, hogy passzoljon egy Vectrára... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 A helyett, hogy átalakította volna, hogy passzoljon egy Vectrára... :lol: :lol: pfff... hátezt nem lehet lereagálni :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 pfff... hátezt nem lehet lereagálni :P :P Csak sikerült... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 gyönyörű fekete gsi lököst elherdált, hogy lefényeztesse fehérre..... de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Csak sikerült... :lol: :lol: :) csakez olyan Te szintű hosszászólás volt :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :) :lol: Redi, sajnos sokan vannak előtted a sorba... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :lol: :lol: Nem rozsdabarna lett, hanem fehér... :P :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Nem rozsdabarna lett, hanem fehér... :lol: :P :P uuuu.. Redi torolj!!!!! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 uuuu.. Redi torolj!!!!! :lol: :lol: :) Ez nem a K1, hanem az opelforum... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts