Albert Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Mivan Lacee olyan csendes vagy ma Tessék, 700 lovas Astra, 10 másodpercben: http://www.youtube.com/watch?v=oxdyW6oocXk...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 nah, ilyen lett :lol: :lol: nekem teccik amugy Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Legalább annyira szakadt le,hogy az összes fül oda van?????? :lol: Ha nem kötöd ki a műanyag dobbetétet,akkor le fogja darálni nagyon hamar..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Legalább annyira szakadt le,hogy az összes fül oda van?????? :lol: Ha nem kötöd ki a műanyag dobbetétet,akkor le fogja darálni nagyon hamar..... perszehogy leszakadt :lol: eddig is csak ott logot a dobbetét, vagy a másik oldalon nem gsié van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 perszehogy leszakadt :lol: eddig is csak ott logot a dobbetét, vagy a másik oldalon nem gsié van... vagyis az egyik oldalon szakkadt le mert a másikon már levolt :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Jah vót egy kis net kimaradás, miféle munkahely az ilyen ?! Anti már öngyilkos lett volna a helyemben :lol: ... hogy a pék rakja tele :lol: Jut eszembe nincs fagyálló a gsi-ben és egy hete áll a ház előtt lassan. elvileg bele fog fagyni a szar is ... kár érte, kiváló ügynök volt. Mivan Lacee olyan csendes vagy ma Tessék, 700 lovas Astra, 10 másodpercben: http://www.youtube.com/watch?v=oxdyW6oocXk...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 perszehogy leszakadt :lol: eddig is csak ott logot a dobbetét, vagy a másik oldalon nem gsié van... De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Jah vót egy kis net kimaradás, miféle munkahely az ilyen ?! Anti már öngyilkos lett volna a helyemben :lol: ... hogy a pék rakja tele :lol: Jut eszembe nincs fagyálló a gsi-ben és egy hete áll a ház előtt lassan. elvileg bele fog fagyni a szar is ... kár érte, kiváló ügynök volt. Rá se néz...,már lehet hogy kinyomta a jég a blokk oldalát :o :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :P :P Jaja én is jártam már így, pedig ki volt kötegelve, aztán fel kellett vanni a kapcsolatot Dinivel :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Jaja én is jártam már így, pedig ki volt kötegelve, aztán fel kellett vanni a kapcsolatot Dinivel :lol: :lol: :) Kitöröltem az egyik hsz-t,mert 2x küldted el...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ha haza értem öntök rá valamit csak nincs is nagyon mit. max egy vödör forró vizet :P Rá se néz...,már lehet hogy kinyomta a jég a blokk oldalát :lol: :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :) :lol: Nem lényeg minden sarkon lehet Gsi dobbetétet venni. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Rá se néz...,már lehet hogy kinyomta a jég a blokk oldalát :o :lol: :lol: :) :P Utánna meg jön a sírás,hogy milyen szerencsétlen mert mindíg szar az autója. :lol: :P :P (Köszi István!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 De a lökös mögé volt befeszülve...és mivel fújja a menetszél hozzá ér a kerékhez és ledarálja....De Én szóltam :P :lol: Nekem is fogyott már el így...és ha mákod van, akkor csak ledarálod...nekem le is szakadt, és át is mentem rajta az Üllői úton... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Lanti! mit csináltál amúgy??? simán leverte a hó csúszkálás közben??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ha haza értem öntök rá valamit csak nincs is nagyon mit. max egy vödör forró vizet :lol: Az biztos jót fog tenni neki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Az biztos jót fog tenni neki... :lol: Legalább megoldódik egy csomó gondja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Utánna meg jön a sírás,hogy milyen szerencsétlen mert mindíg szar az autója. :) :P :lol: (Köszi István!) Igazán nincs mit :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Lanti! mit csináltál amúgy??? simán leverte a hó csúszkálás közben??? :lol: picit felcsúszott az eleje a patkára... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Utánna meg jön a sírás,hogy milyen szerencsétlen mert mindíg szar az autója. :P :lol: :P (Köszi István!) franca igymár látod a klub topicocat is :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Legalább megoldódik egy csomó gondja... :lol: Már lehet a hideg megoldotta,hogy többet ne legyen gondja :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Nem lényeg minden sarkon lehet Gsi dobbetétet venni. :P :P elég nekem egy sarok ahol tudom, hogy biztosan van :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 elég nekem egy sarok ahol tudom, hogy biztosan van :lol: :lol: :) 5000/db jó üzlet.....Ne is kösd ki :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 5000/db jó üzlet.....Ne is kösd ki :P :lol: :o attol olyan hülyén fog kinézni az eleje :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 attol olyan hülyén fog kinézni az eleje :lol: :lol: :) :P :P :lol: :o :P Hiányzik a cooler az elejéről... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts