sárgaGSI Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 b@ss#a a seggét a kis Cé, mi ...... :) :P kár, hogy messze van .. :lol: :lol: ha már a gazdája nem képes elkenni a száját :P :lol: :o nem szabad h ellustuljon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ekkora hó van otthon??? :lol: Most egy kicsit bánod hogy nincs már meg a senator, mi? :) Amúgy meg vigyázzatok hazafelé, mert igaz hogy már nem esik, de királyul le van fagyva, ahol nem szórják azt a kib@szott sót :P Most megyek mindjárt a campona irányába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 szerintem ez egy kicsit abszurdra sikeredett, ez borzasztó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 szerintem ez egy kicsit abszurdra sikeredett, ez borzasztó :lol: brazilos bucsucs :lol: :) :P ne-hez jobban illene :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 szerintem ez egy kicsit abszurdra sikeredett, ez borzasztó :P Mocit ki belőle, többi zúzda. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 szerintem ez egy kicsit abszurdra sikeredett, ez borzasztó :lol: Így elcseszni egy alapjaiban szép kocsit tényleg művészet! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Hát a Cali azért alapjaiban távol áll a széptől... :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Hát a Cali azért alapjaiban távol áll a széptől... :lol: :lol: :) :P valakik a ronda nőket is dugják :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Lassan eljön annak az ideje, amikor egy fekete hátsólámpába invesztálok. Maga a lámpa már nem drága itthon, kb 25eFt. Viszont elkezdtem nézegetni a LEDes izzókat hozzá és hát kicsit elsápadtam. 1db 21Wot helyettesítő LEDes izzó, színtől függetlenül 2400Ft környéke, amiből ugye kell 9db + kell még 2db 10Wot helyettesítő. Majdnem annyiba kerülne mint a lámpa. :lol: Osram Diadem izzókat úgyhallottam hogy magyarhonban kapni lehetetlen, megnézné nekem valaki hogy német íbéjen mennyiért lehet ilyen izzókhoz jutni? Én próbáltam, de szettet nem találtam csak külön külön égőket párosával, az meg nem nyerő... :lol: Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Hát a Cali azért alapjaiban távol áll a széptől... :lol: :lol: :) :P Na jó, nem a megtestesült tökéj, de inkább egy gyári kinézetű, mint ez a "spoilerszörny"! Különben is az OFF autós csak ne fikázza az OPEL-t!!! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 valakik a ronda nőket is dugják :lol: Na-na!!! Moderáljátok magatokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Na-na!!! Moderáljátok magatokat! :lol: belefér a Chat-be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ehhh, vazz, nem tudom milyen bu.zibár ajtaját felejtették nyitva, de tisztára felmelegedett az idő, és olvad mindenhol minden... kimentem kicsit csapatni, de semmi... mindenhol csak egy kevés latyak maradt :lol: Pedig ígéretes volt, amikor jöttem hazafelé a melóból, akkor még alá volt fagyva a friss hónak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ehhh, vazz, nem tudom milyen bu.zibár ajtaját felejtették nyitva... kimentem kicsit csapatni... Mit nem értesz...??? :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Mit nem értesz...??? :lol: :lol: :) :P A látszat csal :P Neménvóóótam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ekkora hó van otthon??? :) le is "vettem" az első lököst :lol: :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 le is "vettem" az első lököst :lol: :lol: :o :lol: neked már sikerült kiásni a hó alól? :) én még kubikolok, épp csak felugrottam rumos teáért :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 szerintem ez egy kicsit abszurdra sikeredett, ez borzasztó :lol: Nemértem. :lol: A turósnak nem 5 csavaros a felnie? :) Mert ezen csak 4-es. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Nemértem. :lol: A turósnak nem 5 csavaros a felnie? :lol: Mert ezen csak 4-es. :) Biztos nem gyári :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Biztos nem gyári :lol: Az a kali hát nemtom kicsit,.,, vagy is nemkicsit tulzás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Az a kali hát nemtom kicsit,.,, vagy is nemkicsit tulzás :lol: Az nem kétség. Igazából az a kérdés, hogy tényleg turbós moci van e benne négycsavaros felnivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Mi jót verettünk tegnap ittottamott :lol: Láttunk árokba esett mondejót, meg olyat is aki indexelt jobbra de nem tudott befordulni így átstartolt a kereszteződésen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Reggel hazaértem melóból és ez a látvány fogadott :lol: :) :P Vasárnap reggel már egyszer lesöpörtem róla a havat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Reggel hazaértem melóból és ez a látvány fogadott :) :P :P Vasárnap reggel már egyszer lesöpörtem róla a havat :lol: ... Hideg volt az éjszaka. Szerintem fázott és betakarózott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Reggel hazaértem melóból és ez a látvány fogadott :lol: :) :P Vasárnap reggel már egyszer lesöpörtem róla a havat :lol: Ilyenkor ez normális, nyáron érdkesebb lenne. Amúgy mostanra gondolom elolvadt csak azt már nem mondod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts