redline Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 egész éhjjel csináltam helyetettek is a gsi hangulatot volt záróvonal, jard, minden autót megettem :twisted: meséjj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Norbi G mesélek amit Lfelejtettem mondani volt 2x30 perc kötelező anyázás viva nozár vmiért kéccer kizárt a kocsi és nem hagyta kinyitni magát a riasztó kikapcsolt de a központi már nem nyitott suxxxx és vihar sebességgel ki kell találni vmi okosat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Norbi G mesélek amit Lfelejtettem mondani volt 2x30 perc kötelező anyázás viva nozár vmiért kéccer kizárt a kocsi és nem hagyta kinyitni magát a riasztó kikapcsolt de a központi már nem nyitott suxxxx és vihar sebességgel ki kell találni vmi okosat :lol: Kösd le a hátső ajtó motorját a kz-ról és zárd kulccsal :wink: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 A Kékfény-t nem nézte senki tegnap este? Volt benne egy riportfilm és egy kék GSI pörgött benne folyamatosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Norbi G mesélek amit Lfelejtettem mondani volt 2x30 perc kötelező anyázás viva nozár vmiért kéccer kizárt a kocsi és nem hagyta kinyitni magát megint? :lol: tegnap is azt irtad hogy kizárt a központi :) lehet hogy nem ismer már meg az autód :( de a yarddal mivolt? csak nem kiszúrták, hogy mocitető nélkül, erősen fényezéshiányos állapotú autóval randalirozik valaki? :D e ennyire sasszeműek és fürgeészjárásúak lettek? D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 nem shimán vétjókeztem vácin tötyörögtek és megnyitottam a 4. sávot szigetkerüléssel a legnagyobb örömükre derendik voltak elmondtam mi a szitu és sztem felfogták,h mind1 h megb@sznak e, mert asse fog nagyon lapítani a hangulatomon :lol: G mocitető fenn sem volt... Isti A áccsó zárnak sok köze nem lehet hozzá, mert az ablaktörlő van rákötve És majd az fogja nyitni, mert egyelőre nem akarja :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 ...Isti A áccsó zárnak sok köze nem lehet hozzá, mert az ablaktörlő van rákötve És majd az fogja nyitni, mert egyelőre nem akarja :wink:.... Én csak a biztos/biztosított bejutás miatt mondtam ezt a lehetőséget :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 akkor meg végképp nem értelek, ugyanis ohne zár hátul falazva elöl meg 95 utáni faceliftes astra hácssó kilincsei mit is zárjak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 ....Nem tudjátok kié az a kék gsi amelyik kb 1 hónapja még a Patyi Laci muhelénél állt?? Körbe van fóliázva, hátul ilyen nagymagyarország matricák, és nagyon király OZ fekete/sötétszürke talán F1 felnik.... Tegnap én is láttam, OZ Racing F1 felnik, króm rendszámkeret ugye ? ui: nem NM matrica van rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 akkor meg végképp nem értelek, ugyanis ohne zár hátul falazva elöl meg 95 utáni faceliftes astra hácssó kilincsei mit is zárjak? :lol: Akkor ha gratuláljak, főleg, hogy ilyen megbízhatóan működik :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Norbi G mesélek amit Lfelejtettem mondani volt 2x30 perc kötelező anyázás viva nozár vmiért kéccer kizárt a kocsi és nem hagyta kinyitni magát a riasztó kikapcsolt de a központi már nem nyitott suxxxx és vihar sebességgel ki kell találni vmi okosat :lol: Ez kisértetiesen hasonlít az én problémámhoz... :? Olvastam az igy csináldban vmi beállitást is, vmi két milliméter.. lehet az lenne a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 áááá ne félcs a következő napokban lesz ídőm hibakeresésre és csak megoldom ha nem kénytelen leszek szakihoz vinni, de akkor meg megborul az autót építek elméletem most a szilenteken dilemmázok, hogy lehet csináltatok avval a csókával, aki duenen s hírdeti.... vagy vegyek gyárit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 áááá ne félcs a következő napokban lesz ídőm hibakeresésre és csak megoldom ha nem kénytelen leszek szakihoz vinni, de akkor meg megborul az autót építek elméletem most a szilenteken dilemmázok, hogy lehet csináltatok avval a csókával, aki duenen s hírdeti.... vagy vegyek gyárit? passzz.. de majd vmikor öszefuthatnánk. kivi vok a vasadra, meg megmutatnám az enyémet hogy rezgek... mostmár tényleg van hangja :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Lac állandóan sírtok felváltva Petivel De miért? Gyere csücs be enyémbe még kb 200 csavar van benne és mikor áthaladok egy 5 forintoson megmondom fej vagy írás plusz az összes szar csörög a kocsiban belül De ez is hozzátartozik a dodgemes gsi feelinghez egyelőreeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Gyere csücs be enyémbe még kb 200 csavar van benne és mikor áthaladok egy 5 forintoson megmondom fej vagy írás plusz az összes szar csörög a kocsiban belül én most tesztelgetem (tesztelgetném ha lenne verda) hogy milyen a félig visszacsavart elsőkkel az utazás...azt kell mondjam sokkal komfortosabb :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 áááá ne félcs a következő napokban lesz ídőm hibakeresésre és csak megoldom ha nem kénytelen leszek szakihoz vinni, de akkor meg megborul az autót építek elméletem most a szilenteken dilemmázok, hogy lehet csináltatok avval a csókával, aki duenen s hírdeti.... vagy vegyek gyárit? Szilent kapcsán társalogj szerintem Futó Úrral :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Gyere csücs be enyémbe még kb 200 csavar van benne annó 20 éve amikor még Trabiaink voltak akkor szerelt igy a faterom: szétszedte, összerakta de mindig maradt egy zacskó csavar...de a kocsi sohasem állt meg :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 ő az az igazság, hogy ha csak 1 zacsi csavar maradt volna marha boldog lennék de nem 1 kicsitjóval és látványosabban több pedig az utolsó napokban már boldog baoldogtala helyen csavarozutam, h hadd fogyjon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Lac állandóan sírtok felváltva Petivel De miért? Gyere csücs be enyémbe még kb 200 csavar van benne és mikor áthaladok egy 5 forintoson megmondom fej vagy írás plusz az összes szar csörög a kocsiban belül De ez is hozzátartozik a dodgemes gsi feelinghez egyelőreeeee :lol: Jójó.. tény ha régi dolgok nem voltak nagy hangok, de ez ami most van ez más.. nah mindegy.. most rohannom kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 ő az az igazság, hogy ha csak 1 zacsi csavar maradt volna marha boldog lennék de nem 1 kicsitjóval és látványosabban több pedig az utolsó napokban már boldog baoldogtala helyen csavarozutam, h hadd fogyjon.... :lol: :) :( :D hát te nem vagy százas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 már gyárilag nem voltam za papírom van róla :wink: különben minek vettem volna egy 3ból álló 92es rozsdahegyet :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Aztec ez jó volt :smt044 rozsdahegy :smt037 enyém is az :scratch: Majd én is megtekinteném az épülő gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 mélykék vagy bazs ??? Schwarze Rückleuchten Opel Astra F Caravan http://cgi.ebay.de/Schwarze-Rueckleuchten-...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Olyan mintha lámpalakkal lenne lefújva. Legalábbis ilyet mi is csinálunk olcsóbban! Tényleg Antinak tetszett a lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 mélykék vagy bazs ??? Schwarze Rückleuchten Opel Astra F Caravan http://cgi.ebay.de/Schwarze-Rueckleuchten-...1QQcmdZViewItem Köfffi, majd figyelemmel kisérem az eseményeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts