aztec Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Hány normál astrás nem ír a fórumba Magyarországon? Pl akiket nem izgat annyira az autózás, de legtöbbjük szerintem a fórum létezéséről sem tudnak... főleg mivel az astra a tipikus családautó, ezért 90%uk arra használja, amire kitalálták: A pontból B-be eljutni :idea: egy csomó embert találtam már be forgalomban, vagy éppen kúton és mikor megkérdeztem, hogy ugye si a motor vagy éppen mondtam egy motorszámot, akkor csak :shock: mint borjú az új kapura.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 akkor is az én autóm a legszebb!!! 8) :) :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Lacee! A törésen kívül csak szokásos karbantartási/öregedési gondokat látok a fent leírtakban, ez nem széthajtás miatt van. :) Szerintem te is jól látod. Igen ez egy 10-éves astra gsi. És a korát meghazodtoló állapotban van.Mármint kivülről meg fuütómüvileg.Amikor megvettem akkor nem láttam, hogy el vannak öregedve a tömitések.stb :twisted: (de szerintem ti se 8) ) Nem lett széthajtva :!: :!: :!:A szivem csücske még mai napig is.Nem gyilkoltam úgy mint más BURZSUJ 8) Ezek a dolgok nem egyszerre jöttek , hanem egymás után DE SZÜNET NÉLKÜL, ugyhogy már 1 hónapja nem vezettem(már alig várom :) ) És szerintem minden autótipusnak meg vannak a saját hibái és ha rendszeresen nem szervizelik , cserélik az elöregedett cuccokat akkor megnézhati a vasat a tulaj_VAGY GYORSAN ELADJA(ahogy szokás mi magyaroknál :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Tegnap taliztam egy régi gsi tulajal.Két évig nyüzte a vasat-és extra desinget csináltatott rá.Fütómü tuning, optika (nem gagyit), plusz egy-két dolgot. A lényeg , hogy szinte 2 havonta cserélt hengerfej tömitést-mindig átéget és összedolgoztak a hengerek. Két év után eladta 1 MFT-ért .(93-as 16V) Az uj tulaj az első héten galyra törte egy kanyarban(őneki semmi baja nem lett)Azóta a vas az udvarukban áll leamotizálva de egyben. ÁLTALÁBAN ILYEN EGY GSi TÖRTÉNETE Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 "A lényeg , hogy szinte 2 havonta cserélt hengerfej tömitést-mindig átéget és összedolgoztak a hengerek. Két év után eladta 1 MFT-ért .(93-as 16V)" általában ilyenkor nem a hengerfej tömités nem birja, janem el van repedve a hengerfej..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Szomorú történet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ezek a mai fiatalok, csak a szex meg a szipó!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 HA ÚJRA LEGYÁRTANÁK A GSi-T AKKOR BIZTOS, HOGY VENNÉK EGYETT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 HA ÚJRA LEGYÁRTANÁK A GSi-T AKKOR BIZTOS, HOGY VENNÉK EGYETT Gyakorlatiasság kérdése. Szetszeded az utolsó csavarig egy nagy raktárban, után pedig összerakod JÓL! (Na meg pénz kérdése is... :wink: ) (Meg időé...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Jaaaaaa! Régen én eszt csináltam(gyakoroltam)több tarbival hobby szinten-de a gsi már egy kicsit nagy feladat lenne számomra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 HA ÚJRA LEGYÁRTANÁK A GSi-T AKKOR BIZTOS, HOGY VENNÉK EGYETT szerintem nem vennél. és más se. hisz vehetnétek GSI-t, corsából, 125LE-s motorral, 4,5 M ért, vagy ha az kicsi akkor astra coupét 4-6 millioért. és mért nem vesztek?? na nem azért mert a 10 éves asztra F szebb... de a mai áron legyártanák az Astra F GSI-t mondjuk 4 millioba kerülne. és az még kevés is, mert az anyosom vett 2000-ben egy 1.6-os astra Calssicot ami fapad, még légzsák sincs, asszem 2,6 M volt. Szóval te adnál négymilliót egy Astra F ért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június10, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2004 Én adnék:))) De nincs pénzem:)) És csak akkor adnék, ha lenne soksoksoskoskoskoskosksk pénzem:)) S vennék magamnak egyett szétütni:)) 13:47-kor írtam hozzá: Én Az F Astrát venném meg újra szétütni vazzzeg:) Erre gondoltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 én biztos nem és nekem sem tetszik annyira sem a G, sem a H asztra úgy mint az F...dehát kinek a pap kinek a papné... de az én 10 éves autóm még mindig autó...persze kisebb nagyobb hibákkal de nagyon jól megy és fogyaszt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ...de az én 10 éves autóm még mindig autó...persze kisebb nagyobb hibákkal de nagyon jól megy és fogyaszt És hány kilót fogytál már vele...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 sokat, mert kevesebbet költök magamra... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 A G-és astraszép de nekem nem jön bepedig csinos darab. Én az F-es astráért vagyok oda-abból is a GSi ruhával felaggatottért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Én is így vaok ezzel, de mostanában változott a helyzet, mert vezettem 1.8 és 2.2 G astrát és nagyon megteccet a picit elegánsabb és dízájnosabb belső és külső dízájn, nomeg a pár éves futómű.... De ettől függettlenül semmi pénzért nem válnék meg hőn imádott ######trámtól, inkább pofozgatom és ha minden igaz 2006ra olyan lesz, amilyennek elképzeltem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Aztec :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Aztec :) igazad van lesz az 2007 is mire elkészül, pedig csak pár kiló kéne + 5 7, amit csak a kocsibval töltenék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ismerős a téma.... én már vagy egy hónapja viszem fényeztetni az új hűtőmaszkot és kb 2 hónapja csinálom a hifianlage-t, ja és az elektromos ablakemelőt....ezek csak azok amire van pénz...(meg kellene még javíttatnom az íveket, fényeztetni a lökösöket is, stbstbstbstbstbstbstb :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 nekem meg kb. 2 hónapja készül a műszerfalam... de azért az ídőhiány is nagyot dob :!: emléxel mimkor vettem a bőröket Tőled? Nahh akkor nekiugrottam és a gyáriakat letéptem... azóta arra nem volt ídőm, hogy felszegecseljem az újat és feltegyem... Nem baj, majd augusztusban (szabi rlz...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június10, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2004 Szerintem meg jó páran az új verdákat választanátok, ha lennének 1,2millerért....Vagy Subarut meg Mitcsubicsú EVO gépeket... szóval nem kell ez a szentimentális duma:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Persze, ha minden 1millába kerülne, asszem nagy sikere lenne a Subaru WRX-nek és az EVO8asoknak... De szerintem maradjunk a realitásnál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ..Persze, ha minden 1millába kerülne.... ...én vennék egy fityót! (Polski 126) Egyedi lenne mert senkinek nem lenne ilyene..... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 nekem meg kb. 2 hónapja készül a műszerfalam... de azért az ídőhiány is nagyot dob :!: emléxel mimkor vettem a bőröket Tőled? Nahh akkor nekiugrottam és a gyáriakat letéptem... azóta arra nem volt ídőm, hogy felszegecseljem az újat és feltegyem... Nem baj, majd augusztusban (szabi rlz...) az én autómnak semmi baja . most rossz nekem ?? 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts