zocsa Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Jól nézne ki szerintetek a GSI hűtőmaszk Vauxhall emblémával? :lol: igen. :) ....az enyémen. :lol: :P Neked nagyon elütne a fehér. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 igen sajna abból indul ki a dolog nagyrészben hoyg öreg autó de jobban vigyázhattak volna rá az előző tulaja is... Természetesen egyetértek veled hamár ennyi idő/pénz benne van lehetne hálásabb is! Mondjuk én nemszámoltam , hogy eddíg mennyi ment rá , ennyi nem az tuti de a negyede már bizti bennne van ha mindent beleszámolok. És az hogy minden szar tönkremegy , hát ez sajna előfordul a sokat futott autóknál, enyémsem tökéletes, mert nemmondhatom de azért valóban téged nagyon szivat az a vas! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Jól nézne ki szerintetek a GSI hűtőmaszk Vauxhall emblémával? :lol: ez csak akkor jó a tiedbe, ha lámpát is cserélsz, mert a 95 elöttinek más volt a lámpája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 ez csak akkor jó a tiedbe, ha lámpát is cserélsz, mert a 95 elöttinek más volt a lámpája. Tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Na feltettema téli gumi gareszt nem is néz ki annyira szarul a gyári feló :lol: (nekem kimondottan tetszik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Na feltettema téli gumi gareszt nem is néz ki annyira szarul a gyári feló :) (nekem kimondottan tetszik) http://kepfeltoltes.hu/081123/DSC01446_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081123/DSC01441_www...ltoltes.hu_.jpg Nagyon csecse tényleg, nekem is teccenek a gyári gsi gurigák. :lol: :lol: A vectra "ventillátor" mintás kereke is tecc nagyon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Nagyon csecse tényleg, nekem is teccenek a gyári gsi gurigák. :lol: :lol: A vectra "ventillátor" mintás kereke is tecc nagyon :) Demónak van egy garesz a garagéban láttam , nekem is tetszik az is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Jah...most jöttünk meg Szegedről...kicsi hóesésben...holnap reggel meg irány Zalaegerszeg... :lol: Szép lehetett. Én is Szegeden voltam. Pénteken le ömlő esőben, tegnap délután hazafelé pedig helyenként hó volt. Ez nagy öröm ám nyári gumival másnaposan. Előtte teletankoltam, 8.9-es fogyi jött ki. Ma meg lecseréltük a kerekeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Szép lehetett. Én is Szegeden voltam. Pénteken le ömlő esőben, tegnap délután hazafelé pedig helyenként hó volt. Ez nagy öröm ám nyári gumival másnaposan. Előtte teletankoltam, 8.9-es fogyi jött ki. Ma meg lecseréltük a kerekeket. A másnaposság nem kötelező :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Pénteken le ömlő esőben, tegnap délután hazafelé pedig helyenként hó volt. Ez nagy öröm ám nyári gumival Összkereket mindenkinek. :lol: Én elautóztam szombat este vagy fél tank benzint. Többnyire keresztben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Összkereket mindenkinek. :) Én elautóztam szombat este vagy fél tank benzint. Többnyire keresztben... :lol: Legalább lesz mire fogni,ha szétesik :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Összkereket mindenkinek. :lol: Én elautóztam szombat este vagy fél tank benzint. Többnyire keresztben... :P bezzeg pesten esett a hó :lol: :o Ide vidékre nemjutott a fenébe is pedíg szeretem a havat! :P Mikor még az 1300-as kockaladám volt milyen fílling volt a hátsókeréken pörcsizni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Legalább lesz mire fogni,ha szétesik :) :lol: Eddig, ha bármi baja volt a hajtásnak, azért leginkább magamat okolhattam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Én tegnap du járkáltam omival, de sajna nem volt sehol csúszós út :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2556613_seat_leon_2008 hogy lehet ilyen belsőt csinálni egy 2008as autonak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2556613_seat_leon_2008 hogy lehet ilyen belsőt csinálni egy 2008as autonak... A középkonzol nagyon nagyon ratyi, pl. ilyenek miatt se vennék meg egy autót, mert én belülről látom :lol: Igazi gagyi kopogós műanyag, ennél már roszabb nem lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2556613_seat_leon_2008 hogy lehet ilyen belsőt csinálni egy 2008as autonak... Azért élőben,lényegesen jobban néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 A középkonzol nagyon nagyon ratyi, pl. ilyenek miatt se vennék meg egy autót, mert én belülről látom :) Igazi gagyi kopogós műanyag, ennél már roszabb nem lehet. :lol: Minden új autónak ilyen....max a felső kategóriának nem.Ez van,bele kell törődni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Azért élőben,lényegesen jobban néz ki.... élőben még nem láttam, de képen szerintem förtelmesen ronda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 esik a hav :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 esik a hav :lol: Mint állat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Mint állat :lol: majd tolatok a kadettal, akkor olyan mintha hátsókerekes lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 majd tolatok a kadettal, akkor olyan mintha hátsókerekes lenne :) annak ám van élvezeti értéke :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 majd tolatok a kadettal, akkor olyan mintha hátsókerekes lenne :lol: Nem kellett volna eladni a senatort... :P :) Ahhoz nem kell hó sem :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem kellett volna eladni a senatort... :P :) Ahhoz nem kell hó sem :lol: :P Ahaa, szóval ezért nincs itt Pista az utóbbi pár nap óta... :o :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts