opel16v Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 gyorssreagálsú egységeink jelentették hogy elkezdett esni a HÓ ... Ippeg kereket cseréltem az omin, mikor elkezdett szakadni. Jó időzítés volt a téli kerekek felrakása :P Kicsit viccesen néz ki a 15ös télikerekekkel az omi, a 17es szép pacskerok után :lol: Ehhez képest mindíg "váratlanul éri" a hókotrókat. "Nem voltak felkészülve rá" :lol: Nemáá, vettek 17 új hókotrót is :) Csak a sót felejtenék el már végre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Ippeg kereket cseréltem az omin, mikor elkezdett szakadni. Jó időzítés volt a téli kerekek felrakása :lol: Kicsit viccesen néz ki a 15ös télikerekekkel az omi, a 17es szép pacskerok után :lol: ma én is felpakoltam a téli szettet......... lentvoltam demónál érte... hát nekem is furi a nyári után,, a gyári GSI felni de nemrossz :) Jah havat küldj már ide is lécci :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 annyira felidegesitett a dög hogy le is raktam csütörtökön aztán azóta nem is mentem vele. (lehet amúgy sem indulna be :lol: :P ) nagyon nem is fogok rajta mit szerelni... a hifi meg itt tornyosul a szobában :lol: a télit mi is felraktuk ma a g astrára szintén szakadó hóban. Miért akarod magad szivatni,és szakadó hóesésbe szerelni? :lol: Kicseréltük a gyári ülést,Lanti meg berakta a fixet....... :P A szakadó hó megszívatott egy kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :) Ó ezek apróságok nem?? :P apropó tudsz mondani valami bíztatót nekem a biztosítással kapcsolatban? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Ó ezek apróságok nem?? :) apropó tudsz mondani valami bíztatót nekem a biztosítással kapcsolatban? :lol: :lol: Épp ezt akartam kérdezni énis... tud valaki mondani valamit miért az Allianz jön ki a legolcsóbbra? kicsit furcsállom a dolgot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Épp ezt akartam kérdezni énis... tud valaki mondani valamit miért az Allianz jön ki a legolcsóbbra? kicsit furcsállom a dolgot... csak azért ilyen olcsó, mert 2-2% jár emailcímért és telefonszámért, 8% ha éves díjat fizetsz, és 30% extra kedvezmény van. Nagyon rámentek a kuncsaft szerzésre, de mivel egy elismert és megbízható német háttérrel rendelkezik, nem kell tőle megijedni. Én már átálltam hozzájuk. generalinál voltam eddig( amúgy évente váltok :) ), de mivel ott az eddigi 45 ezer helyett 48-at kellett volna fizetnem és az allianznál csak 27 ezer az éves díjam, azt hiszem hogy jól döntöttem :lol: Talán nem fog úgy járni mint a Máv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :lol: tooooóóód be egy árokba és vedd meg a kékfeketét avval csak 2szer ennyi baj lessz :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 tooooóóód be egy árokba és vedd meg a kékfeketét avval csak 2szer ennyi baj lessz :lol: :) :P de az már nem sziszeg, így elvesztette az image-ját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 de az már nem sziszeg, így elvesztette az image-ját :lol: Egyenlőre ha jók az infóim, még nincs is benne moci...mert nem tudja a srác, hogy mi legyen vele...megint dugócserebere, vagy egy xe...így lehet választani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Jah...most jöttünk meg Szegedről...kicsi hóesésben...holnap reggel meg irány Zalaegerszeg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Egyenlőre ha jók az infóim, még nincs is benne moci...mert nem tudja a srác, hogy mi legyen vele...megint dugócserebere, vagy egy xe...így lehet választani... :lol: Sztem adja ela kasztnit azt kész majd a kövi gazdi eldönti mit tesz bele! A motor meg grátisz :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 10:41nél az milyen Opel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 10:41nél az milyen Opel? :lol: az egy B ascona kicsit érdekes fényszórókkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 1000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 csak azért ilyen olcsó, mert 2-2% jár emailcímért és telefonszámért, 8% ha éves díjat fizetsz, és 30% extra kedvezmény van. Nagyon rámentek a kuncsaft szerzésre, de mivel egy elismert és megbízható német háttérrel rendelkezik, nem kell tőle megijedni. Én már átálltam hozzájuk. generalinál voltam eddig( amúgy évente váltok :) ), de mivel ott az eddigi 45 ezer helyett 48-at kellett volna fizetnem és az allianznál csak 27 ezer az éves díjam, azt hiszem hogy jól döntöttem :lol: Talán nem fog úgy járni mint a Máv. :lol: Köszönöm, meg is kötöttem énis :P hát igen ez legalább nem olyan mint a : " hú bazzeg a köbénél vagy " :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :P Kadetton ennyi hibalehetőség összesen nincs :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Na kezdesz beérni :lol: - Ülés nekem"csak" nyikorog - Angel müxik (jééé) - néha le is áll :lol: / be se indul - nekem recsegnek a tornyok... - kp zár és ajtók jók...fura, gyanús :) - nincs benne fagyálló :P - nincs benne ablakmosótartály :P - csomagtartóajtó nyitás 3 emberes :lol: - stb Röviden összefoglalom ami ma előjött probléma..... nem mind ma keletkezett.... 1. elvan törve az ülésem sinje... 2. nem világít néha a bal elsö angel... ki is irja a BC h ablend..... 3. néha le akar állni.... 4. elvan törve a stab rúdat tartó kis genya.... 5. állandóan azt érzékeli, hogy nyitva van vmiek ajtó... 5.1 ezért nem is tudom bezárni a rosztóval mert mindig beriaszt..... 6. kevés benne a fagyálló... eztiskiirja a BC 7. befagyott az ablakmosó.... 8. mocitető nyitás két emberes.. ennyi... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 szegény Dinynek ilyen sz@r időben kell helyet csinálni két bontani való autónak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 szegény Dinynek ilyen sz@r időben kell helyet csinálni két bontani való autónak :lol: :lol: Ménnnnn ? Megadt magát a fehér csapásmérő ? Szétrázta a kasznit a hifi ? :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 lesz az még 3 is :lol: szegény Dinynek ilyen sz@r időben kell helyet csinálni két bontani való autónak :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Na kezdesz beérni :lol: - Ülés nekem"csak" nyikorog - Angel müxik (jééé) - néha le is áll :) / be se indul - nekem recsegnek a tornyok... - kp zár és ajtók jók...fura, gyanús :P - nincs benne fagyálló :P - nincs benne ablakmosótartály :lol: - csomagtartóajtó nyitás 3 emberes :o - stb Sztem sok az elvárásotok egy "öreg" autótol... ha ilyesmiket nem akartok akkor Újat kell vanni, illetve a fagyáló, ablakmosó tartály az nem a kocsi hibája véleményem szerint! :lol: :P egyébként meg valahol kompromisszumot kell kötni! ;) Ui: Az hogy nemindul/leáll ez valóban idegesítő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 igaz is lehetne amit mondasz, csak a 2 millió ft ami benne áll az nem jogosítja fel arra hogy minden szar tönkremenjen rajta. :lol: :P és nem tuningra költöttem ... :lol: Sztem sok az elvárásotok egy "öreg" autótol... ha ilyesmiket nem akartok akkor Újat kell vanni, illetve a fagyáló, ablakmosó tartály az nem a kocsi hibája véleményem szerint! :) :P egyébként meg valahol kompromisszumot kell kötni! :lol: Ui: Az hogy nemindul/leáll ez valóban idegesítő! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 igaz is lehetne amit mondasz, csak a 2 millió ft ami benne áll az nem jogosítja fel arra hogy minden szar tönkremenjen rajta. :lol: :P és nem tuningra költöttem ... :) Természetesen egyetértek veled hamár ennyi idő/pénz benne van lehetne hálásabb is! Mondjuk én nemszámoltam , hogy eddíg mennyi ment rá , ennyi nem az tuti de a negyede már bizti bennne van ha mindent beleszámolok. És az hogy minden szar tönkremegy , hát ez sajna előfordul a sokat futott autóknál, enyémsem tökéletes, mert nemmondhatom de azért valóban téged nagyon szivat az a vas! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Jól nézne ki szerintetek a GSI hűtőmaszk Vauxhall emblémával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts