coupe Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 hát most ránéztem.. még időm nem volt vele igazan foglalkozni, de eltörve nincs.. max leesett róla az anya.... nemtudom.....deahogy nézem az időjárást szerintem igymarad :lol: Simán eltörhetett a rugó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 égi jel az ültetés mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 égi jel az ültetés mellett :lol: A fekvőrendőr meg a földi jel lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Simán eltörhetett a rugó :) Vagy letörhetett a stabirúdnál a menetes rész is.Az is kopoghat. Vagy kiszakadt az egész futómű a sok racsing miatt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 http://img5.tar.hu/laci4gsi/size2/34137449.jpg Nyah.. elvileg itt látszik.. ahol kilátszik az oljszűrő, a főtengely végén a tárcsa.. azt a lukat hivatott fedni oldalról, és lentről...(bölcsőhöz csatlakozik asszem) Ha felrakom majd, csinálok képeket! Aha akkor kezdem vágni mi ez... Megakadályozza hogy az ékszíjtárcsa felverje a vizet a motortérbe... Asszem ilyen nekem is kelleni fog. Utálom amikor egy sárcsík van a MHT-n belülről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Atomtámadás ellen is véd. Ha a nővérjével a Malvinnal egykora születésű. :lol: Látom sikerült aludni Tamás. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Vagy letörhetett a stabirúdnál a menetes rész is.Az is kopoghat. na hát erre gondoltam én is. de cserélni még nem próbáltam, kicsit maceránsnak tűnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ami tartja a stab rudat annak tört le a csavarrol a mentes része... és az anya odalett..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ami tartja a stab rudat annak tört le a csavarrol a mentes része... és az anya odalett..... Na akkor gondolom Dini már csinálja a helyet az udvarban...aztán lehet bontani.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 gyorssreagálsú egységeink jelentették hogy elkezdett esni a HÓ ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 gyorssreagálsú egységeink jelentették hogy elkezdett esni a HÓ ... November 22én mondhatjuk ezt normálisnak asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 November 22én mondhatjuk ezt normálisnak asszem :lol: Ehhez képest mindíg "váratlanul éri" a hókotrókat. "Nem voltak felkészülve rá" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 igaz, meg is maradhatna igazán hogy legyen kis örömünk is a télben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 itt nem esik semmi, és süt a nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 itt nem esik semmi, és süt a nap... Nem ooooooooooooooooooooooooottt, a másik oldalon :P :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 na mosmá itt is elfogyott, ennyit kaptunk, osszuk be :lol: itt nem esik semmi, és süt a nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Na most már dől a hav :lol: Szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 ém már láttam hókotrót is de hova ment azt nem tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Tököm a télbe... 30fok és miniszoknyás leányok kellenek ide, nem pufajkás, sál, sapka, garbós csajok... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 nincs valakinek képe a military kadettról ? honvédzöld, rohamsisak az ablakmosó stb stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 nincs valakinek képe a military kadettról ? honvédzöld, rohamsisak az ablakmosó stb stb ihun van e: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 itt találsz több száz kadettról képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 igaz, meg is maradhatna igazán hogy legyen kis örömünk is a télben. Miért akarod magad szivatni,és szakadó hóesésbe szerelni? :) Kicseréltük a gyári ülést,Lanti meg berakta a fixet....... :lol: A szakadó hó megszívatott egy kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 itt találsz több száz kadettról képet köszi szépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 nincs valakinek képe a military kadettról ? honvédzöld, rohamsisak az ablakmosó stb stb Nekem megvannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts