Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nem-annyira-hülyegyerek-hatás-mint-egy-gsi ilyesmi :P Nem a GSI-vel van a gond... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nem a GSI-vel van a gond... :lol: :lol: :) nemhát...hanem azzal a sok csökött iditóta gyökér kölyökkel akik miatt ez a kép kialakult :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nemhát...hanem azzal a sok csökött iditóta gyökér kölyökkel akik miatt ez a kép kialakult :lol: Mesélj már erről, milyen kép ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Neked mikóóó lesz mááá turbóóóóóóós GSI-d Lantibáááááá??? :) válságvan wazzeeee.... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 aaa egy coupenál már nem a menetteljesítmény lenne a lényeg, hanme a más hangulat, fiatalabb, klima, keretmentes ablak, nem-annyira-hülyegyerek-hatás-mint-egy-gsi ilyesmi :lol: Hidd el nekem hogy ha megveszed,fél év múlva nem ezt fogod mondani.....Tapasztalat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Van 2.2 dízel is :lol: Láttál itthon ilyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Láttál itthon ilyet? :lol: Bolagós szmájli :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=317271 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hidd el nekem hogy ha megveszed,fél év múlva nem ezt fogod mondani.....Tapasztalat :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Bolagós szmájli :lol: Az milyen??? :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Az milyen??? :lol: :lol: :) :P Ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Bolagós szmájli :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=317271 Jóóóó 1db...de lehet ez az egyetlen...De az se kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Jóóóó 1db...de lehet ez az egyetlen...De az se kellene :lol: Háááá a kkor csak a turbo marad Norbinak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 újra lesz a gsiben kagyló :lol: :lol: :) Miért, valamelyik buliban kétvállra fektetett csaj, akire nem is emlékszel már, küldött MMS-t a növekvő pocijáról? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Háááá a kkor csak a turbo marad Norbinak :lol: 2.2 dti-ben is vala turbó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 valami eltört a futóművembe hazafelé a körúton... először csak vmi csavart vagy fém darabot hagytam el.. utánna mégegy ilyen hang és azóta valami verődik meg recseg-ropog..szerintem a stab rúd elszabadult.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 valami eltört a futóművembe hazafelé a körúton... először csak vmi csavart vagy fém darabot hagytam el.. utánna mégegy ilyen hang és azóta valami verődik meg recseg-ropog..szerintem a stab rúd elszabadult.... :lol: az egyik összekötő szokott eltörni, és akkor verődik. nekem is aktuális mindkettő vectrán :lol: de elég szar kicserélni, ezt én nem szoktam bevállalni :P De még jó hogy csak az egyik tud eltörni egyszerre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 az egyik összekötő szokott eltörni, és akkor verődik. nekem is aktuális mindkettő vectrán :lol: de elég szar kicserélni, ezt én nem szoktam bevállalni :) De még jó hogy csak az egyik tud eltörni egyszerre :lol: hát jah, énis erre gondoltam....töké nem bírta ki tavaszig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ...akkor úgy is megy bele a let, és a mocicserénél lett volna hely ezt is simán cserélni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 és ez mit akadályoz meg pontosan? :lol: Mer nekem nem teljesen tiszta hogy mit takar és mit véd mi ellen... :lol: Nyah.. elvileg itt látszik.. ahol kilátszik az oljszűrő, a főtengely végén a tárcsa.. azt a lukat hivatott fedni oldalról, és lentről...(bölcsőhöz csatlakozik asszem) Ha felrakom majd, csinálok képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Két bankár találkozik. Azt mondja az egyik: - Teljesen kiborít ez a válság. Te hogy aludtál? Mire a másik: - Mint egy csecsemo... Egész éjjel sírtam és kétszer összeszartam magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 valami eltört a futóművembe hazafelé a körúton... először csak vmi csavart vagy fém darabot hagytam el.. utánna mégegy ilyen hang és azóta valami verődik meg recseg-ropog..szerintem a stab rúd elszabadult.... :lol: Nekem fél éve omin az egyik első rugóból tört le egy fél menet alul, nagy koppanás kíséretében. Aztán addig csörömpölt a tányérban, amíg ki nem operáltam :lol: A jövő évi futóműfelújításig már így marad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Nekem fél éve omin az egyik első rugóból tört le egy fél menet alul, nagy koppanás kíséretében. Aztán addig csörömpölt a tányérban, amíg ki nem operáltam :lol: A jövő évi futóműfelújításig már így marad :) hát most ránéztem.. még időm nem volt vele igazan foglalkozni, de eltörve nincs.. max leesett róla az anya.... nemtudom.....deahogy nézem az időjárást szerintem igymarad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 hát most ránéztem.. még időm nem volt vele igazan foglalkozni, de eltörve nincs.. max leesett róla az anya.... nemtudom.....deahogy nézem az időjárást szerintem igymarad :lol: kocsi alatt nemesik :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Mer nekem nem teljesen tiszta hogy mit takar és mit véd mi ellen... :lol: Atomtámadás ellen is véd. Ha a nővérjével a Malvinnal egykora születésű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ja, ez ilyen mindenvédő ojjektum lehet :lol: Még a vízbű is kiveszi a zoxigént! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts