rtomi Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Agila elemeket vélsz benne felfedezni ? :lol: Hasonló az embléma a hűtőrácson. :lol:
J0hnny Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Igen én is csekkoltam a kormányon,váltózsákon üléseken a használtságot de egyelőre csak nézelődök élőben csak kiderül pár turpisság. Ja Maci tényleg, ezekszerint el vagyok tájolva. Nem rossz ez a coupe sem még a pettyekkel is kiegyeznék csak épp nincs ennyi pénzem... Tényleg valaki klubbos nem válik meg mostanában a szekerétől? nem tudom milyen autókat nézzek még... :lol: Ezt a B veki kérdést jól gondold át...nézd meg az alkatrészárakat hozzá. Ha pedig mégis ilyet veszel ne 1.8-at,akkor már inkább 2.0,semmivel nem több költség fogyiban és biztiben sem. Inkább vegyél egy normális A vekit,ha nincs több pénz. Szárnyat le és ok is...
Zsoltee Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Nem kell fosni Zsoltee nálm van a cumód. :lol: Nem fostam én, csak apró félreértések miatt kicsit megkeveredett a dolog. A mobiltelefont én is ismerem, de pölö mk száma nem volt meg. Mégegyszer elnézést hogy összekavartam a dolgokat, de Én azthittem hogy... Pedig közben dehogy... :lol:
Zsoltee Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Szárnyat le és ok is... Szárnyat + a lexus hátsólámpát. :lol:
rtomi Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Szárnyat + a lexus hátsólámpát. :lol: Meg klíma sincsen benne. :lol:
redline Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Mibe kerülhet egy 3.0 24v motor? Hirdetik már egy ideje, biztos el lehetne hozni olcsóbban...nagyon keményen jol néz ki :lol:
Atommanó Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Mibe kerülhet egy 3.0 24v motor? Hirdetik már egy ideje, biztos el lehetne hozni olcsóbban...nagyon keményen jol néz ki :lol: 150 és 200 között mikor hogy...
Gelko Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 150 és 200 között mikor hogy... én úgy tudom h 150 és akkor már váltóval :lol:
Atommanó Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 én úgy tudom h 150 és akkor már váltóval :lol: hát volt már ilyen is...de pikk pakk elment...anno Moréknál volt ilyesmi business...de eddig ez volt a legolcsóbb amit hallottam...a 150 váltó nélkül sokkal általánosabb...de persze xe-t is lehet venni 40ért... :lol: :)
J0hnny Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 ez milyen jo lenne már csak hát drága Akkor már inkább egy i500.
Gelko Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 hát volt már ilyen is...de pikk pakk elment...anno Moréknál volt ilyesmi business...de eddig ez volt a legolcsóbb amit hallottam...a 150 váltó nélkül sokkal általánosabb...de persze xe-t is lehet venni 40ért... :lol: :) komplett zsigulit meg 30 ért :lol:
J0hnny Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 komplett zsigulit meg 30 ért :lol: gázost 100ér!
mackosajt Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Lacee! Amit J0hnny mondd, figyelj oda rája. B vectrával vigyázni kell, illetve kifogni. A vectra C20NE mocival pl. elnyűhetetlen. vagy 1 hónap múlva cserélünk. :lol: (addigra ki lesz cserélve a váltóm, és remélem a kipuff is. :lol: )
Gelko Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Lacee! Amit J0hnny mondd, figyelj oda rája. tehát vegyen gázos zsigulit 100ért ? :lol: :lol:
mackosajt Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 tehát vegyen gázos zsigulit 100ért ? :lol: :lol: vegyen. bánnyaatököm :) :P
Atommanó Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 vegyen. bánnyaatököm :) :P Valami nagyobb tétet kérünk... :P :lol: :lol:
mackosajt Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Valami nagyobb tétet kérünk... :P :lol: :lol: ne hülyéskedj, így is lemondok akkor arról, hogy több gyerekem legyen. :)
Lacee Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 BKV-val jöttem haza melóból ma. ...de kocsival mentem be. kis fejszámolással kiderül hogy nem indult be mikor indultam volna haza... és ne adjam el??? 2 éve csak szivat!!!
mackosajt Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 BKV-val jöttem haza melóból ma. ...de kocsival mentem be. kis fejszámolással kiderül hogy nem indult be mikor indultam volna haza... és ne adjam el??? 2 éve csak szivat!!! Szerintem a Laci névvel van a baj... Mert engem is szivat a gép. :lol: Évente váltócsere...
coupe Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 BKV-val jöttem haza melóból ma. ...de kocsival mentem be. kis fejszámolással kiderül hogy nem indult be mikor indultam volna haza... és ne adjam el??? 2 éve csak szivat!!! Azt ne hidd hogy mással,ez nem így van.Ennyi pénzért se vectra se G astra nem lesz jó.Mindegyikkel csak a gond lesz.A jó autók,vagy elkelnek hamar vagy sokkal drágábbak mint a többi......ez csak szerény véleményem :P Hogy lásd,ma Én is szereltem egész délután,mert szar volt az alapjáratom...A fojtószelepház takarítás nem oldotta meg a problémát,így le kellett venni az alapjárati motort......Bassza meg az opel hogy oda rakta,nem értem miért kellett olyan eldugott helyre rakni,mikor a c18xe nél sikerült a fojtószelepház mellé tenni.Kb 5 perc lenne a csere,így meg egy nagy sz@pás az egész.....3tól este fél7ig ezt csináltam,nem volt mókás :lol: Lanti nélkül nem sikerült volna :) :lol:
mackosajt Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 meg van az idézett :lol: édes a bosszú? :lol:
Xray Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Lacee! Amit J0hnny mondd, figyelj oda rája. B vectrával vigyázni kell, illetve kifogni. A vectra C20NE mocival pl. elnyűhetetlen. vagy 1 hónap múlva cserélünk. :lol: (addigra ki lesz cserélve a váltóm, és remélem a kipuff is. :) ) nekem is update a hónapban.... olajcsere, légszűrő,pollen szürő, hidrotőkecsere (new) , komplett alső felső tömítésgari csere mert pöppet szivárog (pl karternél), olajnyomásgomba csere, és termosztát csere is! asszem így már amiot gondolok meglessz az autón :P (asszem) :lol: Aztán petyától elhozoma téliguma garit, AZEV legumiz festő... Aztán egy kis kasztnimeló + alvázvédelem átnézem a szilenteket bár nemkotyog nemlötyög de azé mégis! Még idén ennyi a terv :P
Xray Elküldve November18, 2008 Elküldve November18, 2008 Azt ne hidd hogy mással,ez nem így van.Ennyi pénzért se vectra se G astra nem lesz jó.Mindegyikkel csak a gond lesz.A jó autók,vagy elkelnek hamar vagy sokkal drágábbak mint a többi......ez csak szerény véleményem :P Hogy lásd,ma Én is szereltem egész délután,mert szar volt az alapjáratom...A fojtószelepház takarítás nem oldotta meg a problémát,így le kellett venni az alapjárati motort......Bassza meg az opel hogy oda rakta,nem értem miért kellett olyan eldugott helyre rakni,mikor a c18xe nél sikerült a fojtószelepház mellé tenni.Kb 5 perc lenne a csere,így meg egy nagy sz@pás az egész.....3tól este fél7ig ezt csináltam,nem volt mókás :P Lanti nélkül nem sikerült volna :P :lol: Ezmár csak ilyen mondjuk C20NE-n szívesebben pucolnék alapjárati mocit :lol: Nálunk ez valóban jól elvan dugva! :o :lol: :)
Recommended Posts