mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 nem egészen tegnap beszéltünk, mondtam, hogy délben hívjon fel, mert különben elfelejtem tehát most a Gerinek kéne a titkárnő ;-) 11:05-kor hívtál, akkor még eszedben volt a dolog :D Tudom mi lesz a megoldás. Ha van valamilyen dolog, amit nem akarsz elfelejteni akkor szépen megkéred Alízt, hogy ragasszon egy postittttet a kobakodra + lesz nálad egy tükör és öt percenként meg kell nézned hogy van-e aktuális tennivalód :wink: :D ;) ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 csak reggel fog indulni, úgyhogy elhozza szerencsés csillag alatt születtél :lol: hagyjad Isti a post is fix h náluk sárga az meg beleolvad a muslincatrapbe tutti azé fogja Lfelejteni :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 11:05-kor hívtál, akkor még eszedben volt a dolog :lol: Tudom mi lesz a megoldás. Ha van valamilyen dolog, amit nem akarsz elfelejteni akkor szépen megkéred Alízt, hogy ragasszon egy postittttet a kobakodra + lesz nálad egy tükör és öt percenként meg kell nézned hogy van-e aktuális tennivalód :wink: :) :( :D :D :D ja csak az nem volt eszembe, hogy felhívjam apámat ;) jónak tűnik az ötlet, csak elfelejteném elővenni a tükrőt ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ....jónak tűnik az ötlet, csak elfelejteném elővenni a tükrőt :) :( :D :D.... Te tükrös gyerek leszel nem kulcsos :D ;) ;) :D Ott fog lógni a nyakadban és 5 percenkén csipogni fog :lol: ui : nem lett túl nagy a felni a kocsihoz képest ? olyan kajla Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 nem, az akkora :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Ejjj ha :shock: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 nem, az akkora :) Megalomán vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Ejjj ha :shock: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Petya innen nem maradt le vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Megalomán vagy :lol:ja, tom :) :( Petya innen nem maradt le vmi? de, a képek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 olyan 17es ozd lesz bazs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 olyan 17es ozd lesz bazs? az nem OZ, bazzeg az egy Audi Gullideckel ;-) és csak szeretnék olyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 jujj bocsáss meg vétkeztem :lol: akkor szeressed :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 megbocsátok raktam alá linket ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 az a teli? az gyönyörű... de a képen nem az oneeeee :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 amúgy még ez tetszik nagyon ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...IT&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 az a teli? az gyönyörű... de a képen nem az oneeeee :roll: de az van, csak a 17es változata, aminek a közepére még megy egy csavartakaró ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ez nem pont ugyanaz, de mindkettő gullideckel, az egyik 18, a másik (ez) meg 17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ez télleg raj bazs 1 dologban nem kételkedem az a felniízlésed remélem majd ezt is jól eladod és remélem ezt nem viszik autóval 1ütt és enyém lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ez télleg raj bazs 1 dologban nem kételkedem az a felniízlésed remélem majd ezt is jól eladod és remélem ezt nem viszik autóval 1ütt és enyém lesz :lol: köszi, ez most hízelgő volt :oops: :oops: :) :( viszont ehhez 5x110-es agy kő és akkor mehet fel excenteres csavarral, nem kell pogi ;-) amúgy meg ha megveszem, nem adom el addig, amíg az autó meglesz kivéve, ha találok mást, ami épp jobban tetszik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Laci4 ne aggódj! Igy legalább végre GSI feeling van belül. :lol: Az én autóm még hangosabb és ott is zizegnek dolgok főleg 1000-2000rpm-es tartományban. :) Szerintem ez természetes............legalábbis pénteken amit tapasztaltam az tök normális volt. petya! csak azért mert nem mentünk vele 120-130al ,és nem mentünk 10-15 percnél többet.. :? Ez nem hinném h normális... ez nem volt ilyen... és nem tom h az új bakok miatt csinálhat e ilyet... kicsit furának tünne a dolog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Ejjj ha :shock: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg igen ez a Kessé Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 petya! csak azért mert nem mentünk vele 120-130al ,és nem mentünk 10-15 percnél többet.. :? Ez nem hinném h normális... ez nem volt ilyen... és nem tom h az új bakok miatt csinálhat e ilyet... kicsit furának tünne a dolog.. Az én autómban is zörögnek pl. az ablakok. Nem fordulatszámtól függ, hanem útminőségtől. Ha picit leengedem őket, már nem zörög... Ki érti ezt... Ha az ablak nem zörög, akkor a vezetőülés nyisszog alattam... Kezd a tököm tele lenni a vezetőülésemmel... Nem tudtok véletlenül jó ülésszakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 dilemáztok itten össze meg vissza egész éhjjel csináltam helyetettek is a gsi hangulatot volt záróvonal, jard, minden autót megettem :twisted: végre valahára idzont fos szilentek miatt 160fölé nem mentem mert így is ÉV a kormányzása a vasnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 igen ez a Kessé igen az enyém :? de már tervezgetem, hogy veszek pár éven belül másik verdát....csak az asszony meg ne tuggya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 dilemáztok itten össze meg vissza egész éhjjel csináltam helyetettek is a gsi hangulatot volt záróvonal, jard, minden autót megettem :twisted: végre valahára idzont fos szilentek miatt 160fölé nem mentem mert így is ÉV a kormányzása a vasnak :lol: a melóban meg majd alszol, mi!!! :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts