Xray Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Király...de azért erre még ráfér a tuning...le kell dobni róla azokat a 13-as felniket...a /80-as gumikkak...az ültetés jó...hátsólámpa kuka... :o :P :lol: :lol: :) :P Bazeeeeeeeeeee méga marcipánt is tuningolod!??? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ezt meg Lantiéktól kaptam :lol: Köszönöm még 1x....Nagyon nagy meglepetés volt :lol: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC03998.jpg kicsit meg van csüccsentve jo pédával kell eljárni idáig meg se állj :) 30 no és én már 32 lassan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Király...de azért erre még ráfér a tuning...le kell dobni róla azokat a 13-as felniket...a /80-as gumikkak...az ültetés jó...hátsólámpa kuka... :lol: :) micsoda ez így gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Bodog nőnapot Coupe Tegnap Anti negy gyüttél át pedig jól elvoltunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Bodog nőnapot Coupe Tegnap Anti negy gyüttél át pedig jól elvoltunk :lol: Valamikor 1-körül értünk haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Boldog Szülinapot István.Ha nem sietek még a végén utolérsz. :lol: Diny te már lefényeztetted vagy csak lemostad a kocsit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ezt meg Lantiéktól kaptam :) Köszönöm még 1x....Nagyon nagy meglepetés volt :lol: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC03998.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC03999.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC04001.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC04009.jpg Asztahétszázát iszonyatjó ez a torta! Köszönöm énis a yokivánságokat. Még a sztráda előtt telelocsoltam a GSit bengával, 8.8lityit fogyasztott. Most a pályán nemtom mennyit mert hazafelé barom Atival jöttem, 150-160 volt a tempó attól függően hogy mit bírt az egynégyes pólója :P De hogy az emberek mennyire nem tudnak vezetni, a három sávnál a külső az ismeretlen fogalom. Meg az a sok ködlámpás... Elképesztő... Engem biztos feljelentett volna apitsa testi sértésért. :lol: Engem meg nemi erőszakért :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Engem meg nemi erőszakért :) Mé melyik képen látszott a csaj hogy jólnézett-e ki? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Mé melyik képen látszott a csaj hogy jólnézett-e ki? :lol: :lol: Te még nem voltál Alberttel bulizni, ugye? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Te még nem voltál Alberttel bulizni, ugye? :lol: Még nem... :lol: :P Szerk.: Nincs ronda nő csak kevés pia? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Még nem... :lol: :P Szerk.: Nincs ronda nő csak kevés pia? :lol: nemvoltál katona gondolom?? :lol: na ott volt egy oylan randa könyvtáros csaj hogy jujj,.,,, na 4 hét után.. egész jő nő ez mé nem?? Na 8 hét után már pamela andersonnak láttuk +5 sör! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 István :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Diny te már lefényeztetted vagy csak lemostad a kocsit? :lol: Hááát locsoltak rá valami fehér festéket. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nehogy tegyél fel képeket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 na jó István akkor tőlem is kapsz ajándékot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nehogy tegyél fel képeket... :lol: jajaja, még véletlenül se lássuk hogy milyen lett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nehogy tegyél fel képeket... :lol: Most nagy durranást ne várj ez csak egy GSi nem Seat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Most nagy durranást ne várj ez csak egy GSi nem Seat :) Jah...akkor nem is kell... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 na jó István akkor tőlem is kapsz ajándékot :) http://img1.tar.hu/gelko/img/35760263.jpg Köszi :lol: :P Mikor mehetek érte?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Köszi :lol: :) Mikor mehetek érte?????? :lol: Télre szerintem még hagyd ott nyugodtan a fűtött garázsban Gelkoéknál...majd tavasszal... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Köszi :lol: :) Mikor mehetek érte?????? :lol: kedden, vidéken van per pill...addig meg találd ki h nekem mennyi pénzt adsz szintén ajándékba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Télre szerintem még hagyd ott nyugodtan a fűtött garázsban Gelkoéknál...majd tavasszal... :lol: nem fűtött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 nem fűtött :lol: Akkor szerintem ne várj nagy ajcsit Coupétól... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Akkor szerintem ne várj nagy ajcsit Coupétól... :lol: :lol: ha ezen múlik teszek be egy radiátort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 most már késő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts