B_Csaba Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ma vettük fel a hringen, na ez a rövid váltó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 merhogy? ezek is pontatlanok? :lol: hát igen eléggé szarok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 hát igen eléggé szarok... Háááááááá....csak nem tapasztalatból beszélsz ? :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 hát igen eléggé szarok... hát mostmá mindegy... Majd max kiflexelnek a közepéből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Háááááááá....csak nem tapasztalatból beszélsz ? :lol: :lol: :) :P hátde.. sajna köze nemvolt nekemse a gyárihoz.. jó a lakatos nem a syma-ra készített azért kocsikat... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Szonik, na mi a helyzet a blokkal, tudod használni vagy nemjó a dugóidhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Astra 1.4 16V 130Le-vel. :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Astra 1.4 16V 130Le-vel. :lol: :) :P :P Ez kell neked címmel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Sok Boldog Születésnapot Coupe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Sok Boldog Születésnapot Coupe :lol: NO ma meg Istvánnak van! ? Akkor csatlakozom Csabihoz... és akkor isten éltessen sokáig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 tejoég :lol: István is 30 :) mégegy ember a veszteséglistán :P boldog szülinapot azért :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Boldog szülinapot Kupé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Sziasztok! Boldog szülinapot István :lol: Tegnap pesten voltam és egy hülye picsa belémtolatott :lol: :lol: :) Jöttem Csergőtől, vettem pár alkatrészt és elhoztam egy videókarit, kösz Albert. Mikor kikanyarodok a Fáy utácára akkor ment előttem egy piros Madzag asszem mx2 vagy mi. A Fáy utca 23 számnál lassítok mert piros volt és megálok aztán matattam lent a asszem a rádióval, a picsa pedig átment a piroson át a zebrán majd gondolt egyet és visszatolatott tükör nélkül. Arra lettem figyelmes, hogy Anita kiabáll hogy vigyázz és már csatt is volt. Közbe találkoztam Laci4-el is és dumcsiztunk egy kicsit. Kiszáltunk majd megnéztem miújság, kérdeztem elismeri e, ő erre nem akkor rendőrt hívtam ami kiért 1 óra alatt :P Kijött egy nagyon jó arc rendőr, mindenkinek ilyet kívánok ésd a rendőr felmérte a helyzetet és ő is látta hogy a p!na volt a hibás, de a csaj akkor se ismerte el. A rendőr kb. négyszer elmesélte a sztorit és ha feljelentést lesz belőle akkor fel kell járni pestre, mert ő asszem Siófoki, ő akkor se akarta elismerni. Ilyen dumával jött a csaj meg az utasa aki nővolt az is, hogy ő látta hogy én jövök még és miért nem tolattam gyorsan vissza. Megkérdeztem, hogy az utasa honnan látta hogy én állok e vagy nem. Először azt mondta, hogy 50cm utána csak 25 cm-t ment a zebrára, pék erre figyelt és vissza is kérdezett. A rendőr is sietett volna meg a tanulók is mert hideg volt és kérdezte a csajt, hogy mi legyen, de az semmit nem mondott, akkor mondom legyen feljelentés mert én nem ismertem el. A rendőr elővette a papírokat és elmagyarázott mindent, hogy fel kell majd jönni vele a 13.kerbe. A csaj erre , hogy ő megy külföldre meg stb. jött a süket duma és nagynehezen adott betét lapot. 2 órát hegesztettünk kint a hidegben egy idióta miatt. A yard nekem nem mondott semmit hogy én lennék a hibás és nem is kellett győzködni, de akkor is nyugodt volt mikor a csajszinak elmagyarázta négyszer. Megkérdeznélek titeket, hogy ha a biztosító fizet mit válasszak készpénzt vagy számás kifizetést, vagy esetleg, hogy lehet okoskodni kárfelmérésnél. Egyszer már jártam így sajnos, akkor lett morcizva az eleje és ez a fényezés lesz a már a mocitetőn a negyedik :P Én már nem kínlódok vele, beviszem valahová és teljesen csinálják meg, esetleg alaktrészért feljövök csergőhöz vagy Dinnyhez :o Egy pár kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Engem biztos feljelentett volna apitsa testi sértésért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Engem biztos feljelentett volna apitsa testi sértésért. :lol: Hát mondasz valamit , rohadtt ideges lettem volna én is ! :) Jártam már hasonlóképp csak akkor , megáltam és belémjött szintén nő volt az illető! :lol: Elismerte hogy elbambult viszont hogy egy szar betétlepotsem tudott kitölteni és nem is volt nála az engem meglepett! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Boldog Szülinapot István.Ha nem sietek még a végén utolérsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Csatlakozom. Isten éltessen! Boldog Szülinapot István.Ha nem sietek még a végén utolérsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Eladtad a kocsit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Eladtad a kocsit ? :lol: Még nem telt le a hétvége... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 tejoég :lol: István is 30 :lol: mégegy ember a veszteséglistán :) boldog szülinapot azért :P Azért még nem kell eltemetni :o :P :lol: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Azért még nem kell eltemetni :P :lol: :lol: :) :P :P Legalább még a remény táplál... :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ezt meg Lantiéktól kaptam :lol: Köszönöm még 1x....Nagyon nagy meglepetés volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 :lol: :) :P Legalább még a remény táplál... :P :lol: Az az 1év ide vagy oda ;) :o Téged is elér lassan :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 HÚÚÚÚÚ te az a torta.... NAGGGGYON KIRÁLY!!!!!!!!!!!! :lol: :) Látom azért a pilótának pilóta keksz is dukált! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Király...de azért erre még ráfér a tuning...le kell dobni róla azokat a 13-as felniket...a /80-as gumikkak...az ültetés jó...hátsólámpa kuka... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts