opel16v Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 kéne építeni valami jó kis verdát végre... :lol: :) mielőtt betöltöm a 30-at... :lol: turbós babakocsi? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Há' jóvanna, nincs tapasztalatom B vectra téren, de biztos igazad van. 1.4 - 8 szelepet nem vennék csak SI-ben. Nem csak a B vectrára vagyok konkrétan ráállva de ma épp ezeket néztem végig használtautón. köszi azért a figyelmeztetést :lol: valami alternatíva akkor? 1. Jól vagy drusza? 1.6-os moci ekkora dögbe? Akkor vegyél 1.4 nyolcszelep astrát, azzal költségekben is jobban jársz. Mellesleg qrva drága, és nagyon szerényen felszerelt. Még anyós lufi sincs benne. 2. Jobb az ára, csak kérdés, nincs-e buktató. Ha a futóműben lóg pár szilent, hamar kidobsz rá pár 10-est. KM állást gyanúsnak tartom egy ilyen korú autónál. (meg az idős tulaj szöveget is) Amúgy olvasgasd a B vectrás topikokat is, ha ilyeneken töröd a fejed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 valami alternatíva akkor? s2, RS2, soroljam??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 De mééé mi a gáz a kis flottánkkal??? :lol: Erre Én is kíváncsi vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Amúgy kössz a helyet :) Szívesen! Azért parkoltam úgy hogy legyen helyed :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 s2, RS2, soroljam??? :lol: Subaru, Evo, mind1 csak összkerékhajtás legyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 nyolcadoljuk el a vételárat és akkor soroljad :lol: s2, RS2, soroljam??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 nyolcadoljuk el a vételárat és akkor soroljad :) Trabant, wartbuurg (4 ütemű) kuriózum : Sportvelorex :P Nos? :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 egyes jelölt kettes jelölt ha valamelyiket megveszed akkor kell a műszerfal belőle nekem. Stipisopi Ja boldog szülinapot vén szar szomszéd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ja boldog szülinapot vén szar szomszéd :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 :P :) énis csatlakozom de majd kint meghúzgálom a füledet :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 énis csatlakozom de majd kint meghúzgálom a füledet :lol: :) :lol: nem valószínű, hogy kimegyek ma...de azért köszi... De regélj már, hogy mi a bibi a biztosítással??? több lesz vagy mi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 nem valószínű, hogy kimegyek ma...de azért köszi... De regélj már, hogy mi a bibi a biztosítással??? több lesz vagy mi??? hát valamit újra kell majd kötni sajna mert nem marad tovább ez az allianzos cucc.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 :) :lol: Jaja Boldog Szülinapot.Szar dolog lehet a 30 felé közeledni. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Jaja Boldog Szülinapot.Szar dolog lehet a 30 felé közeledni. :) :P de mégszarabb a 40felé.....ugyediny? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 nem valószínű, hogy kimegyek ma...de azért köszi... De regélj már, hogy mi a bibi a biztosítással??? több lesz vagy mi??? És akkor otthon maradsz csucsulni? :lol: Én újrakötöttem az allianznál és 3000Ft-al keveseb lett negyedévente! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 de mégszarabb a 40felé.....ugyediny? :lol: :lol: nana,azért nem úgy van az :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Há' jóvanna, nincs tapasztalatom B vectra téren, de biztos igazad van. 1.4 - 8 szelepet nem vennék csak SI-ben. Nem csak a B vectrára vagyok konkrétan ráállva de ma épp ezeket néztem végig használtautón. köszi azért a figyelmeztetést :lol: valami alternatíva akkor? GSi megtartása. :lol: vagy cseréljünk 1-1 ben, de nem vállalok 1 perc garit sem, sem a váltómra, sem a kipuffomra. :) Kasztni és futómű 5 percig garis még. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ma este lesz valami összeröffenés srácok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 de mégszarabb a 40felé.....ugyediny? :lol: :) Én is betöltöm karácsony elsőnapján a 33-at :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Bódog 18.adik szülinapot Anti. :) :lol: Lanti, küldök egy PM-et akkor. A havercsótány aki ugyanide szerződött 2hónapja köbö, neki is kellenek az adatai? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Bódog 18.adik szülinapot Anti. :) :lol: Lanti, küldök egy PM-et akkor. A havercsótány aki ugyanide szerződött 2hónapja köbö, neki is kellenek az adatai? :lol: jöhet mindenki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ilyen feltételek mellet nem kérem a cserét köszönöm :P GSI-t meg ha megtartom akkor csak locsolom bele a pénzt... most az miért jó? :P --- Pehi! minek az neked? :lol: GSi megtartása. :lol: vagy cseréljünk 1-1 ben, de nem vállalok 1 perc garit sem, sem a váltómra, sem a kipuffomra. :) Kasztni és futómű 5 percig garis még. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Amúgy most tényleg... mi a stájsz ezzel a biztosítós üggyel? :lol: vagy ez a szokásos évvégi váltás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 És akkor otthon maradsz csucsulni? :lol: Neeeeeeeeeeeeeem...most öltözünk...visz valahova az asszony... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts