Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Az órát reggelre csörgőre? :lol: :lol: :lol: :) na mivan kicsi söfőr hogy áll a kocsid??? :P Vagy már működik?? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Hogy felébredtem-e? Már reggel 4:30kor... azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :P :lol: :P nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 na mivan kicsi söfőr hogy áll a kocsid??? :lol: Vagy már működik?? :) Szétvágás alatt áll... Két hét múlva kész a kasztnimunnka, utánna fényező, aztán utánna összerakás + vezérlés és szelepszárszimering csere. Aztán majd a többi később. :lol: Amúgy szerkesztettem a fenti HSZem egy kis plus infóval. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Szétvágás alatt áll... Két hét múlva kész a kasztnimunnka, utánna fényező, aztán utánna összerakás + vezérlés és szelepszárszimering csere. Aztán majd a többi később. :lol: Naon helyes , örülök hogy halad a dolog.... :) :P És a másikkal mizu?? nemhítak nemszóltak?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :lol: Veszek diszperzitet meg Teddyhengert azt elmeek lemázolom ha gondolod. Egyefene, Te szinezheted az anyagot. :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Hogy felébredtem-e? azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :P :lol: :) Ezért adtam ajtót? :lol: azt csináld mááá, ne a másétt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :lol: Az a dolga neki. :) Nekem meg az,hogy lefikázzam és hibát keressek rajta. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Programozok....... :lol: Lehet kereslek majd, olyan melóra adtam árajánlatot hogy egyedül necces lesz a határidő, szóval lehet kereslek majd, abból vehetsz 2 turbós astrat is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Az a dolga neki. :) Nekem meg az,hogy lefikázzam és hibát keressek rajta. :P :lol: :lol: Szal te ellenörzöd a melóját :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Lehet kereslek majd, olyan melóra adtam árajánlatot hogy egyedül necces lesz a határidő, szóval lehet kereslek majd, abból vehetsz 2 turbós astrat is :lol: ne ilyesztgess vazze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 :) :P Szal te ellenörzöd a melóját :P Dehóógy. :lol: Az embereim. Én csak rugdosom őket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Dehóógy. :lol: Az embereim. Én csak rugdosom őket. :lol: A is jó! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 260km/h, de a lóerőt nem tudja Amúgy nem lenne rossz a teljes vakolás oldalt, de a belseje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 260km/h, de a lóerőt nem tudja Amúgy nem lenne rossz a teljes vakolás oldalt, de a belseje :lol: ja ja elég szép darab , belül egy pöppet piros! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 260km/h, de a lóerőt nem tudja Amúgy nem lenne rossz a teljes vakolás oldalt, de a belseje :lol: Ha megy 220-at és nem óra szerint, akkor már jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak: a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni) b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT VAGY CSAK SZERETNE ÚJRA BIZTOSÍTÁST KÖTNI, AZ LEGYEN OLYAN KEDVES ÉS KÜLDJE EL NEKEM PM-be AZ ADATAIT: :) :P :P - név - rendszám - cccm - irányítószám, - bonusz fokozat(mindig h mi voltál eddig B2-B3-B10 stb... meghogy volt e baleseted) - szül év - jogsi megszerzésének az időpontja nemtudom még idén mi lesz, kiszomolja mindenkinek a srác, de jóra senki ne számítson... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak: a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni) b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok 6000-6500 között erzi jól magát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 6000-6500 között erzi jól magát :) :P igen, én vagyok a hülye mert nem irtam oda, hogy Lanti nem válaszolhat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Anti bazz....még egy év és hello :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT VAGY CSAK SZERETNE ÚJRA BIZTOSÍTÁST KÖTNI, AZ LEGYEN OLYAN KEDVES ÉS KÜLDJE EL NEKEM PM-be AZ ADATAIT: :) :P :P - név - rendszám - cccm - irányítószám, - bonusz fokozat(mindig h mi voltál eddig B2-B3-B10 stb... meghogy volt e baleseted) - szül év - jogsi megszerzésének az időpontja nemtudom még idén mi lesz, kiszomolja mindenkinek a srác, de jóra senki ne számítson... :lol: :lol: :o És aki Szeretne azlenni??? De most jelenleg postás??? :lol: Tudsz mondani valami árat kb ra? :P Ja: Jogsi 96-ban szerezve , B3 most vidék 78 kiadás vagyok! ;) És nemokoztam balesetet még soha! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 De most jelenleg postás??? :) Tudtam, hogy ez az "atomerőműben dolgozom" szöveg kamu :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Tudtam, hogy ez az "atomerőműben dolgozom" szöveg kamu :P :lol: :lol: :) :P Na ja :o Nemvagyok megelégedve a Postaőrrel.... 14990 Ft / negyedév B3 ba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 És aki Szeretne azlenni??? De most jelenleg postás??? :lol: Tudsz mondani valami árat kb ra? :lol: Ja: Jogsi 96-ban szerezve , B3 most vidék 78 kiadás vagyok! :) És nemokoztam balesetet még soha! :P megtennéd h leírod PM.be és a hétvégén kiderül, hogy mik a lehetőségek! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 megtennéd h leírod PM.be és a hétvégén kiderül, hogy mik a lehetőségek! köszi Oké! Köszi előre is nemsokára küldöm az adatokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts