Stefan Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 nem írtam elé jelzőt.. mindegy mindenki tudja... k... kadettosok :lol: :lol: :) :P vigyázz, mert egyre közelebb vannak a tükörben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 szerintem ez lassabb volt így mintha rendesen ment volna és a szerencse is segített neki hogy ne legyen ktk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Azért nem fogadnék rá, hogy ezt még egyszer megcsinálná így. :lol: A másiknál ez sokkal valószínűbbnek tartom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Azért nem fogadnék rá, hogy ezt még egyszer megcsinálná így. :P A másiknál ez sokkal valószínűbbnek tartom. Nem elég, hogy egyszer meg tudta csinálni ? :lol: :) Van róla fent pár videó, hogy nem egy tipikus fakezű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Nem elég, hogy egyszer meg tudta csinálni ? :lol: :) Van róla fent pár videó, hogy nem egy tipikus fakezű :lol: Az oké, de azt ott szerintem akkor is elszámolta, aztán mégis sikerült valahogy megmentenie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 szerintem ez lassabb volt így mintha rendesen ment volna és a szerencse is segített neki hogy ne legyen ktk Galli mindig is a közönségnek autózott,mint itthon Varga "roma" Zoli. Az oké, de azt ott szerintem akkor is elszámolta, aztán mégis sikerült valahogy megmentenie. Nézz meg pár Giggi Galli videót és rájössz,hogy ezt bizony tudja a csávókám üzembiztosan és nem egy reptéren,begyakorolt pályán nyomja 60m-es távolságban lévő oszlopok között. Nem azt mondta,hogy béna a subis srác,csak azt hogy ha nekem is lenne subi és ilyen lehetőségem gyakorolni,lehet hogy megutdnám tanulni,viszont vannak olyan arcok,akik így születnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Szerintem meg mindkettő ügyes...ennyi... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Itt az oldala is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Itt az oldala is... Ááá, végre videók, ahol nincs hülye zene alatta, csak a motorhang... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 :lol: Azé én szeretnék ígyvezetni egy ilyen autót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Azért nem fogadnék rá, hogy ezt még egyszer megcsinálná így. :) A másiknál ez sokkal valószínűbbnek tartom. Vannak videók még Galli nagyon szép közönségautózásairól, szerintem nyugodtan fogadhatnál :lol: amúgy meg mindkettő a saját műfajában nagy májer, és mindkettő el is tudja b@szni kicsit, még ha nem is annyira feltűnő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 amúgy meg mindkettő a saját műfajában nagy májer, és mindkettő el is tudja b@szni kicsit, még ha nem is annyira feltűnő. :lol: szaxem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 szaxem :lol: irigykeggyé csak, "verseny" szeretője! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Múltkor láttam pár képet nem is tudom hol... GSi Club Hungary-s pólóban feszítettetek... Olyanhoz hogy lehet jutni? :lol: :lol: Szerk.: Közben már utánnaolvastam... Megkeresem Tomit ezügyben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Múltkor láttam pár képet nem is tudom hol... GSi Club Hungary-s pólóban feszítettetek... Olyanhoz hogy lehet jutni? :lol: :lol: Szerk.: Közben már utánnaolvastam... Megkeresem Tomit ezügyben. :) Már nem dolgozik a 3,14csa (egyébként Bumperos volt) de tudok pólost aki főállásban a gyárban dolgozik. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Szerintem meg mindkettő ügyes...ennyi... :lol: :) Nem kicsit! :lol: Tom bztos tudna mesélni hogy egy összkerekest terelgetni nem egy kis feladat, főleg így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Hol vagy Xray? Nem offolja szét ma a fórumot, csak nem beteg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Hol vagy Xray? Nem offolja szét ma a fórumot, csak nem beteg? :lol: Vagyok vagyok , nagy bánatodra nemvagyok beteg, csak most egyéb dolgom van :) :lol: :P Épp a szoba közepén fűzök szét egy C20LET- et :P :lol: :o :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Vagyok vagyok , nagy bánatodra nemvagyok beteg, csak most egyéb dolgom van :) :lol: :P Nem bánom, örülök hogy ne vagy az :lol: Épp a szoba közepén fűzök szét egy C20LET- et :P :lol: :o :P ;) Kemény vagy Eszmeralda, és mit célból van az ottan a szobádban More? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Épp a szoba közepén fűzök szét egy C20LET- et :lol: :) :P :P :lol: Helyesbíts Csabi, OFFolja és kamuzza szét a topicot... :o :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Kemény vagy Eszmeralda, és mit célból van az ottan a szobádban More? Dísz lessz! :lol: Tudttam hogy ráharapsz erre :P :P Kamu volt! gondolom kitaláltad! :) Programozok....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Helyesbíts Csabi, OFFolja és kamuzza szét a topicot... :P :lol: Na mivan "takonyorrú" felébredttél?? :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Programozok....... :lol: Az órát reggelre csörgőre? :P :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Na mivan "takonyorrú" felébredttél?? :lol: :) :P Hogy felébredtem-e? Már reggel 4:30kor... azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :o :lol: :lol: Amúgy megjött a döntés a kékektől... Már múlthéten csak elfelejtettem szólni... 50eFt lett és a jogsim nem vették el. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts