Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

szerintem ez lassabb volt így mintha rendesen ment volna és a szerencse is segített neki hogy ne legyen ktk

Galli mindig is a közönségnek autózott,mint itthon Varga "roma" Zoli.

Az oké, de azt ott szerintem akkor is elszámolta, aztán mégis sikerült valahogy megmentenie.

Nézz meg pár Giggi Galli videót és rájössz,hogy ezt bizony tudja a csávókám üzembiztosan és nem egy reptéren,begyakorolt pályán nyomja 60m-es távolságban lévő oszlopok között.

Nem azt mondta,hogy béna a subis srác,csak azt hogy ha nekem is lenne subi és ilyen lehetőségem gyakorolni,lehet hogy megutdnám tanulni,viszont vannak olyan arcok,akik így születnek.

Megosztás:

Azért nem fogadnék rá, hogy ezt még egyszer megcsinálná így. :)

A másiknál ez sokkal valószínűbbnek tartom.

Vannak videók még Galli nagyon szép közönségautózásairól, szerintem nyugodtan fogadhatnál :lol:

amúgy meg mindkettő a saját műfajában nagy májer, és mindkettő el is tudja b@szni kicsit, még ha nem is annyira feltűnő. :lol:

Megosztás:

Múltkor láttam pár képet nem is tudom hol... GSi Club Hungary-s pólóban feszítettetek...

Olyanhoz hogy lehet jutni? :lol: :lol:

Szerk.: Közben már utánnaolvastam... Megkeresem Tomit ezügyben. :)

Már nem dolgozik a 3,14csa (egyébként Bumperos volt) de tudok pólost aki főállásban a gyárban dolgozik. :P

Megosztás:

Na mivan "takonyorrú" felébredttél?? :lol: :) :P

Hogy felébredtem-e?

Már reggel 4:30kor... azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :o :lol: :lol:

Amúgy megjött a döntés a kékektől... Már múlthéten csak elfelejtettem szólni... 50eFt lett és a jogsim nem vették el. :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.