redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Corsa kompressor 250LE http://www.fw.hu/sonique/Blitz-Hits_2005/IMG_1703_800.JPG ez a morcositás is jó Tomi, ugye figyelsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 mikor komolyabb visszajelzést kap az úttól szusszan Úgy. SXP hogy kössem be azt a fost???? milyen fost? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 milyen fost? Tetőablakot mozgató motorra gondol. ui: lámpákat néztél nekem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Tetőablakot mozgató motorra gondol. ui: lámpákat néztél nekem ? :lol: nem volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 nem volt Sajnálatos :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ja a Tomi is mesélte, hogy elég minimál volt a felhozatal a pattogo korzáról nincs kép? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Gergő! Mikor viszel egy kört a brájzliddal? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Láma kérdés, csak erős idegzetűeknek: A turbó és a kompresszor közt van valami különbség? (Ide ne lőjetek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Láma kérdés, csak erős idegzetűeknek: A turbó és a kompresszor közt van valami különbség? (Ide ne lőjetek) Van. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 turbót kipufgáz hajtja, kompresszort meg a főtengely...persze ez egy lenagyolt leírás...és talán nem a legjobb topik erre Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Motorháztető nélkül adod az ívet ? :( :D :D :D ;) hol a tiedével hol nyersben 8) má mentem vele 28 km-et ;) tapasztalatok -ültetőrugó zsír vesekőeltávolító program sikeres volt, Koni bácsik dolgoznak rendesen -futóművesnél mos' vótam Lhajtott a péknek a péniszére, mondom mé? erre alámejek nézem a 4ből 4 kuka lengőkarszilent terén.... Cserélt elyet mostanában vki? -1x kizárt a kocsi viva no zár és negyed óráig kellett bütykölni h bejussak :lol: oszt van még 1 csomó jelenség ezekre kell majd választ kapnom -terhelés pl világítás, elektromos ablak használata közben töltés lámpa kigyull és elhalványul minden (szar a test vhol?) -néha kiakad és 2000rpmen prögö a moci, néha meg 5-600 az alapjárat vagy éppen néha leáll a többi zsír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Gergő! Mikor viszel egy kört a brájzliddal? :roll: majd ha már a bizt öv benne lesz minimum :wink: :lol: éééés SXp megint kerülte a választ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ....hol a tiedével hol nyersben 8).... Hogy miként élnek tovább egyes exalkatrészek :D ;) ;) :D Csinál olyan képet is, amikor kék mociháztető van rajta 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 rajta vagyok de most előbb dobok egy hédert mert 9 napja nem volt nyugtom a kocsi mijatt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Tomi ezt láttad már: asszem neked ez tetszik Fáj is a szivem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 hrrr ilyen morcosítást akarok Ezzel csak az a baj, hogy nem Opel a lámpa és a sárvédőt le kell venni ha lámpát ki kell venni valamiért mert az is le van heggesztve! Szóval ilyened nem lessz max amit beszéltünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ez a morcositás is jó Tomi, ugye figyelsz? :lol: Végülis erről beszéltünk nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 gagyi lett, de azért durván nézne ki egy ilyen Audi Gullideckel a caravan alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Takács mester most szólok a péntek mijatt el ne feledd :wink: :lol: Tegnap kicsit koma voltam már mikor beszéztünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Takács mester most szólok a péntek mijatt el ne feledd :wink: :lol: Tegnap kicsit koma voltam már mikor beszéztünk.... viszont nem szóltál délben, polírozógép nem lesz, mer én elfelejtettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 viszont nem szóltál délben, polírozógép nem lesz, mer én elfelejtettem Lassan felvehetnél 1 titkárnőt, ha nem felejtenéd el azt is :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 viszont nem szóltál délben, polírozógép nem lesz, mer én elfelejtettem ez komoly? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 rácsörgök most, de szerintem már elindult Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Lassan felvehetnél 1 titkárnőt, ha nem felejtenéd el azt is :lol: :) :( :D nem egészen tegnap beszéltünk, mondtam, hogy délben hívjon fel, mert különben elfelejtem tehát most a Gerinek kéne a titkárnő ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 csak reggel fog indulni, úgyhogy elhozza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts