Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 persze, mert itt lehet seatod vagy fordod, akkor is röhögünk rajtad :lol: Az opel kimaradt! :lol: De egyébként itt a társaság más beálítottságú! Vannak komolyabb emberek,,, és papírkutyák is mint te! :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Mi van, még mindenki alszik? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Mi van, még mindenki alszik? :lol: :) nem :lol: pedig milyen jó lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 nem :lol: pedig milyen jó lenne :) Igen, ezzel én is így vagyok. :lol: Este, amikor aludni kellene soha nem vagyok álmos, reggel meg annál inkább. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Az opel kimaradt! :lol: De egyébként itt a társaság más beálítottságú! Vannak komolyabb emberek,,, és papírkutyák is mint te! :o :lol: :) :P alap, hogy az opeleseket szívatjuk, nem? :P papírkutya? miről beszélsz, kiscsákó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Patyi szerint befecskendező szelep lehet talán a gebasz, hogy nem indul be mindig elsőre. Meg ránt is motorféknél, meg ha odalépek késéssel kezd el húzni... lehet kis benzin csöpög be mikor áll a motor és mikor indítanám ez töbletet jelent. ma úgy indult be hogy kisebbet "robbant" a kipufogó... és 3.-ra indult csak be. valamint a fordulatszámmérő csak 5 perc járás után kezdett el működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 alap, hogy az opeleseket szívatjuk, nem? :lol: papírkutya? miről beszélsz, kiscsákó? :P itt mindenkit papírkutyának hívnak,amíg be nem bizonyítja,hogy nem az :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Az első marad :lol: nekem a bal hátsó ajtód kellene.... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Patyi szerint befecskendező szelep lehet talán a gebasz, hogy nem indul be mindig elsőre. 5 perc kicserélni...ennyit megér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 itt mindenkit papírkutyának hívnak,amíg be nem bizonyítja,hogy nem az :o :lol: :P :lol: és nem kell nagydolgokra gonolni , csak egy zuzos buli és csá nemde tesa! ?? :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 http://www.origami-instructions.com/origami-dog.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 http://www.origami-instructions.com/origami-dog.html :lol: hehehe magyarul PAPÍRKUTYA!!!! :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Justcrúúziiiin... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Justcrúúziiiin... :lol: :) Hehehe,soproni cimbim, a Nilo :P mókás ez a trabi,kár,hogy már szétverték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Und $-ban ez hol áll kb? Vktr? 5 perc kicserélni...ennyit megér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Und $-ban ez hol áll kb? Vktr? Hát ha szerzel 4 db injektort kölcsön...akkor szerintem a próba semmibbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hehehe,soproni cimbim, a Nilo :P mókás ezu a trabi,kár,hogy már szétverték :lol: Porig ültetve! :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Justcrúúziiiin... :) :P http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/29..._1219605921.jpg nagyonjoo :lol: egyszer építeni kellene valami Vectrábol vagy Omegábol valami ilyen topchop vicces cuccot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Redi!! Lurdi????? :lol: :lol: Hát ha szerzel 4 db injektort kölcsön...akkor szerintem a próba semmibbe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Mennyire? Pont kiszúrt a mocsi? 3-20ig bűntethet érte szerinte, háromra bűntetett mert már letettem mire odaért mivel én is kiszúrtam őket. Jó fejek voltak amúgy. http://ihasahotdog.files.wordpress.com/200...es-cone-lol.jpg Ugyanilyen blöki meg ma nekemugrott. orrával levette a jobb szemem alatti arccsontomat. Ő nyüszített mint az állat nekem meg felrepedt a bőröm és vérzett. Mostanra meg feldagadt. Vigyázni kell a játékos qtyákkal is mert egy rossz mozdulat aztán kész a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ugyanilyen blöki meg ma nekemugrott. orrával levette a jobb szemem alatti arccsontomat. Ő nyüszített mint az állat nekem meg felrepedt a bőröm és vérzett. Mostanra meg feldagadt. Vigyázni kell a játékos qtyákkal is mert egy rossz mozdulat aztán kész a baj. vazze meguszod a bulit mokka nélkül és egy kutyu meg lesebez??? :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 vazze meguszod a bulit mokka nélkül és egy kutyu meg lesebez??? :P :) :lol: Ez csak a megmagyarázás. Még a bulin gyűjtötte be a mokkát :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Redi!! Lurdi????? :lol: :lol: A tied Dis-es Redié meg nem,a kettő nem ugyan az. :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts