Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Coupe ! az astrát miért szeded szét ? nem úgy lenne jó h szép autó+jó zene ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ....Most úgy látom, kicsit gyorsabbra kell vennem a figurát... Cserélt már valaki ABS fogas gyűrűt vagy mit? Asszem anno Demotól kaptam egyet, de még nem lett kicserélve.. gondoltam, majd lengó-rugóval együtt.. csak az marha sok "kedv" :D.... Adok neked 195/50/15ös új, még nem használt Falken ZE 512es gumit. Majd kitaláljuk mikor fizeted ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Laci,cseréld ki féltengellyel együtt...Sokkal egyszerűbb,és Dinynek biztos van jó féltengelye :P pont adtam neki egyet vissza anno :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Adok neked 195/50/15ös új, még nem használt Falken ZE 512es gumit. Majd kitaláljuk mikor fizeted ki :D nekem is csak 205/40r17be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Coupe ! az astrát miért szeded szét ? nem úgy lenne jó h szép autó+jó zene ? :D Valamelyikünk minden héten benyal egy csekket este...één megértem, hogy minek legyen csilkó vilkó, ha ki sem tud jönni vele az utcára... De hogy én jövő héten, ha kijönnek a pékek, tuti hogy kifújom az orrom egy 10esbe, és az orruk ellött dobom el... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Coupe ! az astrát miért szeded szét ? nem úgy lenne jó h szép autó+jó zene ? :D Azért mert elegem van abból,hogy nem lehet kimenni az utcára,mert egyből baszogatnak a rendőrök.Első körben kormány,lámpa,ülés,ültetés......Használni szeretném,nem nézegetni ;) Nem akarok állandóan a forgalmiért könyörögni.......Öreg vagyok már ehhez :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Valamelyikünk minden héten benyal egy csekket este...één megértem, hogy minek legyen csilkó vilkó, ha ki sem tud jönni vele az utcára... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ... Meg elmondhatod, hogy volt ilyened is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Valamelyikünk minden héten benyal egy csekket este...één megértem, hogy minek legyen csilkó vilkó, ha ki sem tud jönni vele az utcára... De hogy én jövő héten, ha kijönnek a pékek, tuti hogy kifújom az orrom egy 10esbe, és az orruk ellött dobom el... ;) :P Lassan eljutunk oda hogy taxival járkálhatnánk péntekenként....és még olcsóbb is lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Lassan eljutunk oda hogy taxival járkálhatnánk péntekenként....és még olcsóbb is lenne :D Én most már azért sem..."Das ist mein Kampf" :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Valamelyikünk minden héten benyal egy csekket este...één megértem, hogy minek legyen csilkó vilkó, ha ki sem tud jönni vele az utcára... De hogy én jövő héten, ha kijönnek a pékek, tuti hogy kifújom az orrom egy 10esbe, és az orruk ellött dobom el... :D :D LEgyé má nagyvonalú 20-asba fujd mán az izgibb.... :D ;) De előbb írd rá filcel: HOgy költsd mind gyógyszerre köcsög! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 LEgyé má nagyvonalú 20-asba fujd mán az izgibb.... :D ;) De előbb írd rá filcel: HOgy költsd mind gyógyszerre köcsög! :P :D :D Abba az övéket fogom... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Meg elmondhatod, hogy volt ilyened is... Azért nem gyári lesz :P Kell 4db sárga koni 30-30as rugó...az irmscher lufis kormány szép,az nem rint a képen....És ha esetleg lesz caravanhoz bőrülés,jó áron akkor lecsapok rá :D De mivel ebbe az országba mindenkinek ingyen kell minden,kicsi esélyt látok arra hogy mindent el tudok adni,azon az áron amit szeretnék érte....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Én most már azért sem..."Das ist mein Kampf" :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Írjál be magadnak egy nagy FEKETEPONTOT ;) :P :D :D Pista miért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Pista miért? :D Te nem mondhatsz ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Te nem mondhatsz ilyet :D Miért nem?Ezzel kiküszöbölöm az alkudozási lehetőséget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azért mert elegem van abból,hogy nem lehet kimenni az utcára,mert egyből baszogatnak a rendőrök.Első körben kormány,lámpa,ülés,ültetés......Használni szeretném,nem nézegetni ;) Nem akarok állandóan a forgalmiért könyörögni.......Öreg vagyok már ehhez :P Én teljesen megértelek és ezt most nem azért mondom , mert nekem másak a nézeteim ezzel kapcsolatban de ha már ottvan egy iylen szép autód akkor ja jólenne simán használni nem csak folyton "fosni" meg figyelni hogy na most mi a szaré vágnak meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 meghalt gus :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Miért nem?Ezzel kiküszöbölöm az alkudozási lehetőséget ;) "Nem sűrgős és mindenáron szükséges az eladása". Mondjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 "Nem sűrgős és mindenáron szükséges az eladása". Mondjuk :D Ok...Átírom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azért nem gyári lesz :D Kell 4db sárga koni 30-30as rugó...az irmscher lufis kormány szép,az nem rint a képen....És ha esetleg lesz caravanhoz bőrülés,jó áron akkor lecsapok rá :D De mivel ebbe az országba mindenkinek ingyen kell minden,kicsi esélyt látok arra hogy mindent el tudok adni,azon az áron amit szeretnék érte....... :D Nekem is :D :P Most akkor jól értelemezem, amit az előző oldalon írtál cumók, kiszeded a verdából, mert tele a t.köd a yardokkal... ;) Gumim.. jaja.. tisztában vok vele,hogy egy ideje már kuka.. nem véletlen mondtam,hogy nem tudok gyorsúlni, nincs tapadás.. de viszont kettesbe még tudok úgy játszani, mintha túrbós lenne.. és a tapadásért közdenék a ménessel.. :P MK: ment pü. Féltengely.. háát lehet... nem tom.. csak mi van ha az xarabb mint a mostani.. Bár max az berak... ez kiszed.. és utána nyugodtan tudok játszani a gyűrűvel rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nekem is :D :D Most akkor jól értelemezem, amit az előző oldalon írtál cumók, kiszeded a verdából, mert tele a t.köd a yardokkal... :D Féltengely.. háát lehet... nem tom.. csak mi van ha az xarabb mint a mostani.. Bár max az berak... ez kiszed.. és utána nyugodtan tudok játszani a gyűrűvel rajta :P Még nincs kiszedve,de amit eladok az kilesz...sajna a vissza alakításnak is vannak kölcségei :D Azért lehet látni,hogy jó a féltengely vagy sem.Nem tudom Diny mennyiért ad egyet,de biztos egyszerübb mintha a koszorút cserélnéd..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Közben eljutottam az eladó részhez.. már látom,honnan 'fúúú a szél.. de látom, gyorsan elkellnek a cuccok :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Közben eljutottam az eladó részhez.. már látom,honnan 'fúúú a szél.. de látom, gyorsan elkellnek a cuccok :D :P Ez így nekem is jobb,mert legalább tovább élnek a cuccaim a környezetemben élők kocsijába ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts