Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

....Most úgy látom, kicsit gyorsabbra kell vennem a figurát...

Cserélt már valaki ABS fogas gyűrűt vagy mit? Asszem anno Demotól kaptam egyet, de még nem lett kicserélve.. gondoltam, majd lengó-rugóval együtt.. csak az marha sok "kedv" :D....

Adok neked 195/50/15ös új, még nem használt Falken ZE 512es gumit.

Majd kitaláljuk mikor fizeted ki ;)

Megosztás:

Coupe !

az astrát miért szeded szét ? nem úgy lenne jó h szép autó+jó zene ? :D

Valamelyikünk minden héten benyal egy csekket este...één megértem, hogy minek legyen csilkó vilkó, ha ki sem tud jönni vele az utcára...

De hogy én jövő héten, ha kijönnek a pékek, tuti hogy kifújom az orrom egy 10esbe, és az orruk ellött dobom el... ;) :P

Megosztás:

Coupe !

az astrát miért szeded szét ? nem úgy lenne jó h szép autó+jó zene ? :D

Azért mert elegem van abból,hogy nem lehet kimenni az utcára,mert egyből baszogatnak a rendőrök.Első körben kormány,lámpa,ülés,ültetés......Használni szeretném,nem nézegetni ;) Nem akarok állandóan a forgalmiért könyörögni.......Öreg vagyok már ehhez :P

Megosztás:

Valamelyikünk minden héten benyal egy csekket este...één megértem, hogy minek legyen csilkó vilkó, ha ki sem tud jönni vele az utcára...

De hogy én jövő héten, ha kijönnek a pékek, tuti hogy kifújom az orrom egy 10esbe, és az orruk ellött dobom el... ;) :P

Lassan eljutunk oda hogy taxival járkálhatnánk péntekenként....és még olcsóbb is lenne :D

Megosztás:

De hogy én jövő héten, ha kijönnek a pékek, tuti hogy kifújom az orrom egy 10esbe, és az orruk ellött dobom el... :D :D

LEgyé má nagyvonalú 20-asba fujd mán az izgibb.... :D ;) De előbb írd rá filcel: HOgy költsd mind gyógyszerre köcsög! :P :D :D

Megosztás:

Meg elmondhatod, hogy volt ilyened is...

Azért nem gyári lesz :P Kell 4db sárga koni 30-30as rugó...az irmscher lufis kormány szép,az nem rint a képen....És ha esetleg lesz caravanhoz bőrülés,jó áron akkor lecsapok rá :D De mivel ebbe az országba mindenkinek ingyen kell minden,kicsi esélyt látok arra hogy mindent el tudok adni,azon az áron amit szeretnék érte....... ;)

Megosztás:

Azért mert elegem van abból,hogy nem lehet kimenni az utcára,mert egyből baszogatnak a rendőrök.Első körben kormány,lámpa,ülés,ültetés......Használni szeretném,nem nézegetni ;) Nem akarok állandóan a forgalmiért könyörögni.......Öreg vagyok már ehhez :P

Én teljesen megértelek és ezt most nem azért mondom , mert nekem másak a nézeteim ezzel kapcsolatban de ha már ottvan egy iylen szép autód akkor ja jólenne simán használni nem csak folyton "fosni" meg figyelni hogy na most mi a szaré vágnak meg! :D

Megosztás:

Azért nem gyári lesz :D Kell 4db sárga koni 30-30as rugó...az irmscher lufis kormány szép,az nem rint a képen....És ha esetleg lesz caravanhoz bőrülés,jó áron akkor lecsapok rá :D De mivel ebbe az országba mindenkinek ingyen kell minden,kicsi esélyt látok arra hogy mindent el tudok adni,azon az áron amit szeretnék érte....... :D

Nekem is :D :P

Most akkor jól értelemezem, amit az előző oldalon írtál cumók, kiszeded a verdából, mert tele a t.köd a yardokkal... ;)

Gumim.. jaja.. tisztában vok vele,hogy egy ideje már kuka.. nem véletlen mondtam,hogy nem tudok gyorsúlni, nincs tapadás.. de viszont kettesbe még tudok úgy játszani, mintha túrbós lenne.. és a tapadásért közdenék a ménessel.. :P

MK: ment pü.

Féltengely.. háát lehet... nem tom.. csak mi van ha az xarabb mint a mostani..

Bár max az berak... ez kiszed.. és utána nyugodtan tudok játszani a gyűrűvel rajta :D

Megosztás:

Nekem is :D :D

Most akkor jól értelemezem, amit az előző oldalon írtál cumók, kiszeded a verdából, mert tele a t.köd a yardokkal... :D

Féltengely.. háát lehet... nem tom.. csak mi van ha az xarabb mint a mostani..

Bár max az berak... ez kiszed.. és utána nyugodtan tudok játszani a gyűrűvel rajta :P

Még nincs kiszedve,de amit eladok az kilesz...sajna a vissza alakításnak is vannak kölcségei :D

Azért lehet látni,hogy jó a féltengely vagy sem.Nem tudom Diny mennyiért ad egyet,de biztos egyszerübb mintha a koszorút cserélnéd..... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.