loree_gsi16v Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kötelező megnéznetek!!!! :D ;) :P :D ha tetszik,van még....én sssííírok tőle :D Ezért már itthon kapott volna már biztos :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 288as bontott, de jó állapotúú tárcsa kell valakinek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 288as bontott, de jó állapotúú tárcsa kell valakinek ? bontod az astrat? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 bontod az astrat? :D ;) Ne stresszeljél már :P Ez B Vektra maradék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát nehezen menne, de ha egyszer ezt nem tudom fenntartani akkor muszáj eladni mert csak megy a pénz bele és sehova nem halad. Hiába nem hiszitek ez az autó vonzza a pechet meg a gondokat pedig én igyekszem vigyázni rá. Azért kéne valami olyan autót találnom ami valahogy megy is meg nem is csúnya... no hát 7végéig kiderül mizu. Norbi, ne mondd má' hogy a Tieden minden klappol?! Mecccsbox... :D Amúgy hogy tudnál visszaülni, egy lassújárműbe a GSI után??? :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 bontod az astrat? :D ;) Elvitte a HIFI a lóvét... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Norbi, ne mondd má' hogy a Tieden minden klappol?! Persze, hogy nem....gsi mit vársz tőle? :D Bár szerintem te csak az AC-kkal annyit szivtál mint amennyit én a pár év alatt összesen az összes apró hibával sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Elvitte a HIFI a lóvét... ;) :P inkább széthullott tőle a technika :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Elvitte a HIFI a lóvét... :D ;) Ha így lenne, akkor szerinted az lenne a logikus, ha az első féktárcsákat kezdeném árulni ? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azért kéne valami olyan autót találnom ami valahogy megy is meg nem is csúnya... A Vectra Turbó az, amit keresel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nah jah ez valszeg igaz is... Tom, turbót sem tudnék megfizetni , mert ha bekakál akkor meg csak pisloghatok. Ha meg még 4x4 akkor meg a difi ami felemésztené a pénztárcám... stb. De egy 2.0 8V Calibra lehet megbízhatóbb lenne mint most az astra csak ugye az is öreg jószág mind már... meg ugye a kaszni is necces lehet. talán... Persze, hogy nem....gsi mit vársz tőle? :D Bár szerintem te csak az AC-kkal annyit szivtál mint amennyit én a pár év alatt összesen az összes apró hibával sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ha így lenne, akkor szerinted az lenne a logikus, ha az első féktárcsákat kezdeném árulni ? :P :D Hát persze...mert akkor még legalább lehet kézizni kanyarokban... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ... Ha ennyire necces a lóvé...akkor miért nem vársz egy kicsit legalább pár hónap (spórolsz) és esetleg tudsz jobbat venni...addig meg tolod a büdös BKV-t...de inkább így mint, hogy megint vegyél valami szart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 De egy 2.0 8V Calibra lehet megbízhatóbb lenne mint most az astra csak ugye az is öreg jószág mind már... meg ugye a kaszni is necces lehet. talán... Akkor inkább nézegesd azokat a Corsákat... :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Lacee, eladtad már az autódat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 de mint mondtam a srác elég komolyan gondolta. azért még nem pánikolok. Mijaza Mecsi? GSI astrából GSI astrába átülni tényleg hülyeség lenne. lehet c20ne-t kéne néznem de a 1.6 16v Vectra is izgat csak az ecotec nem tetszik annyira... de legjobb lenne a 14SE - 16SE csak az meg nem lesz sajna... no mindegy egyelőre még el sem vitték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ne stresszeljél már :D Ez B Vektra maradék. lenne hozzá ajándékba 5 likas agy mind a 4 helyre, meg pár apróság, akkor kéne. ;) amúgy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nah jah ez valszeg igaz is... Tom, turbót sem tudnék megfizetni , mert ha bekakál akkor meg csak pisloghatok. Ha meg még 4x4 akkor meg a difi ami felemésztené a pénztárcám... stb. De egy 2.0 8V Calibra lehet megbízhatóbb lenne mint most az astra csak ugye az is öreg jószág mind már... meg ugye a kaszni is necces lehet. talán... Calibrát biztos nem vennék. Pláne 400k nál drágábban... A turbós gyárin megy úgy, mint egy Astra XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 de mint mondtam a srác elég komolyan gondolta. azért még nem pánikolok. Húúúúú tudod én anno hányszor eladtam így a GSI-t??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 tudom tudom! sőt én is eladtam már így nem egyszer! csak ez a skac többször is hívott és mondta h több gsit megnézett és ezt akarja. Húúúúú tudod én anno hányszor eladtam így a GSI-t??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Húúúúú tudod én anno hányszor eladtam így a GSI-t??? :D Hányszor volt komoly vevőm nekem is ;) Aza komoly vevő aki el is viszi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 tudom tudom! sőt én is eladtam már így nem egyszer! csak ez a skac többször is hívott és mondta h több gsit megnézett és ezt akarja. Nem tudja mibe vág bele :D :D :D Közbe meg lehet olvasgatja már a fórumot :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nem tudja mibe vág bele :D :D :D Közbe meg lehet olvasgatja már a fórumot :D ;) :P ha egyszer idetéved akkor ne úgy fogadjuk mint mikor a Tom ex autójának az új tulaja tévedt ide :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ha egyszer idetéved akkor ne úgy fogadjuk mint mikor a Tom ex autójának az új tulaja tévedt ide :D A Hernád ex autójának 2. tulaja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ha egyszer idetéved akkor ne úgy fogadjuk mint mikor a Tom ex autójának az új tulaja tévedt ide :D Volt valami extra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts