Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Munkába menet kivillant a töltés lámpám majd eleludt utána megint. Elmentem haverhoz kimértük és a töltés 13,9 világító töltéslámpával. Aztán megütögettem a műszerfalat és elaludt :P :D :D A jó magyar utak ;) :P :D Tesóó gyere el Pasra megtöttetem ugyaz aksid hogy 1000 év lessz a felezési idő ! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ugye nem kell csalódnom bennetek srácok... :D :D :D Irigy vagy kurv@ra az a te bajod! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Irigy vagy kurv@ra az a te bajod! :D ;) :P Én nemtagadom Jól áll! a rövidhaj! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Én nemtagadom Jól áll! a rövidhaj! :D ;) :P Dobj már egy képet PS-ben! :D Papír vagy! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Irigy vagy kurv@ra az a te bajod! :D ;) :P hát ezt nem értetted öcsisajt... :D :D Gondoltam pikk pakk megjelennek rólam a jobbnál jobb képek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hát ezt nem értetted öcsisajt... :P :D Gondoltam pikk pakk megjelennek rólam a jobbnál jobb képek... :D ;) Há mé nem?? :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Tessék Anti! Hol vagy? depis vagy már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Akkó most takold tele és gyorsan kiderül :D Mit szipkáztál vissza ? ;) Engedelmeddel használnám még picit. Péntekre tervezem hogy ne legyen benne pálya de azért a mintavétel nagyon tartományból történjen. A 12 literes beszólásomat. http://kepfeltoltes.hu/081110/emo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mekkora ajkad van mostlátom úristen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na megyek döglök mert leszít az atom,,,,, :D ;) Jójszaka mindenkinek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Há mé nem?? :D :D ;) :P :D http://kepfeltoltes.hu/081110/emo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez most mokesz vagy kivan húzva szemceruzával? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mekkora ajkad van mostlátom úristen :D Pedig nem foglak lesz.pni... látom nem volt elég amit hétvégén kaptál Racsnitól??? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Há mé nem?? :D :D ;) :P :D http://kepfeltoltes.hu/081110/emo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Érzem, hogy itt az ideje a designváltásnak... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hát ezt nem értetted öcsisajt... :P :D Gondoltam pikk pakk megjelennek rólam a jobbnál jobb képek... :D ;) Na tessék,ezt is megoldottam neked!Holnap mehetsz az új stylet megcsináltatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Mijaza Mecsi? GSI astrából GSI astrába átülni tényleg hülyeség lenne. lehet c20ne-t kéne néznem de a 1.6 16v Vectra is izgat csak az ecotec nem tetszik annyira... de legjobb lenne a 14SE - 16SE csak az meg nem lesz sajna... no mindegy egyelőre még el sem vitték. Mecsit akarsz? Mer nem evett még 12 alatt? Hoppá lehet hogy hibátlan a hátsóajtaja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Mijaza Mecsi? Mecccsbox... :D Amúgy hogy tudnál visszaülni, egy lassújárműbe a GSI után??? :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ....GSI astrából GSI astrába átülni tényleg hülyeség lenne.... Feltétlenül igényled, hogy legyen valami feszkó a kocsi kapcsán, ezért nem szimpi Norbi kocsija ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Szerintem meg :-D ééééééééééééééééééééé ezaz céges verda :D nagyon kész voltam tőlük ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Neeem, az Albert volt... :D :D :D :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 amúgy én is nézegetek valami verdát,nempálya,hogy az ERG-vel járok minden nap :D Astra GSI,B Corsa GSI ilyesmiket nézegetek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kötelező megnéznetek!!!! :D ;) :P :D ha tetszik,van még....én sssííírok tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 GSI astrából GSI astrába átülni tényleg hülyeség lenne. Ujszerű érzés lenne, hogy mindig beindul, mindig mindenhová elvisz megbízhatóan, sehol nem áll meg, soha nem kell szerelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ujszerű érzés lenne, hogy mindig beindul, mindig mindenhová elvisz megbízhatóan, sehol nem áll meg, soha nem kell szerelni? ;) ja eléggé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kötelező megnéznetek!!!! ;) :P :D :D ha tetszik,van még....én sssííírok tőle :D Hát sztem elég paraszt az ürge... Pl a golfos helyében agyonvertem volna pár golfütővel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát sztem elég paraszt az ürge... Pl a golfos helyében agyonvertem volna pár golfütővel... :D PARASZTOK VOLTAK,VANNAK,ÉS LESZNEK IS..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts