Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 http://st.blog.cz/e/emo-my-life.blog.cz/obrazky/8104251.jpg Melyik is állna neked jól Laci...várjááá csak! :D ;) Na ezt lementem és rápakolom arra az ostoba fejemre! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ne is gyere,ülj otthon a tévémacit bámulva! ;) Sajnos az lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Azé neked viszked a szád folyton ha okosat nemtudsz mondani hülyeséget meg neírj! :P offmájszter :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Bocsánat de azt Hic is jóváhagyta ... csak neten keresztül nem látszott hogy mi van benne pontosan én meg nem voltam felsötétülve hogy mennyi a minimum vastagság. köszi Albi :D na de akkor most Figyelni kell rá kicsit na :P 1 pillanat alatt vett olyan kábelszetett, amit még én sem ítéltem megfelelőnek ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 offmájszter :D ;) Viszkedősszájú! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 http://st.blog.cz/e/emo-my-life.blog.cz/obrazky/8104251.jpg Melyik is állna neked jól Laci...várjááá csak! :D ;) Ugye nem kell csalódnom bennetek srácok... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Remélem nem valami ismerős... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Bocsánat de azt Hic is jóváhagyta ... csak neten keresztül nem látszott hogy mi van benne pontosan én meg nem voltam felsötétülve hogy mennyi a minimum vastagság. köszi Albi :D na de akkor most Irgumburgum ;) Norbi autója miért nem gyóóóó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mééé??? Norbi eladja??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mééé??? Norbi eladja??? :D Ménnn ? Gondolod, hogy nem ? ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 na de akkor most Mecsit akarsz? Norbi autója miért nem gyóóóó ? Mer nem evett még 12 alatt? Remélem nem valami ismerős... :D ;) Hoppá lehet hogy hibátlan a hátsóajtaja? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ....Mer nem evett még 12 alatt?.... Neked most mennyit eszik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mer nem evett még 12 alatt? Most is 9,7et mutat a BC :D Igaz, pénteken éjszaka amikor tankoltam akkor nulláztam de volt Integra kergetés, hazafelé 170 meg hasonlók ;) sz@r helyeken járok....ennyi :P Ha eladnám ugyanaz lenne a gondom mint Lacinak....mi legyen helyette? :D MX-5 most valahogy nemkellene, Astra Coupebol kevés van ami tetszik (forma bejön beltér nem) de van kettő használtautón amit megnéznék (vajbőr belső, napfénytető) Mazda 6 sport jol néz ki, de drága, RX8 nemrossz de fenntartást meg tudom e fizetni, régebbi bmw - állapotuk nevetséges, leon - tetszik mindenkinek az van.....mi marad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hoppá lehet hogy hibátlan a hátsóajtaja? ;) Amíg Te józanodtál, vettem Csabitól egyet. :D :P Az ablakemelőért meg nemtudom mikor jutok fel... nagyvalszínűséggel a hétvégén megin... Előtte úgyis hívlak hogy mi a szitu. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Most is 9,7et mutat a BC :D Igaz, pénteken éjszaka amikor tankoltam akkor nulláztam de volt Integra kergetés, hazafelé 170 meg hasonlók ;) sz@r helyeken járok....ennyi :P Ha eladnám ugyanaz lenne a gondom mint Lacinak....mi legyen helyette? :D MX-5 most valahogy nemkellene, Astra Coupebol kevés van ami tetszik (forma bejön beltér nem) de van kettő használtautón amit megnéznék (vajbőr belső, napfénytető) Mazda 6 sport jol néz ki, de drága, RX8 nemrossz de fenntartást meg tudom e fizetni, régebbi bmw - állapotuk nevetséges, leon - tetszik mindenkinek az van.....mi marad? :D Egy szép kis Cupra...vagy új leon Cupra...vagy új ibiza cupra 1.4 TFSI... :D Vagy S3, S4, S6, RS2, RS6 R32(amúgy szimpi lehet két csigával megspékelve... :D ) De maradhatunk opel körökben, és akkor G OPC, H OPC, Vectra, Signum...ezek is jópofák lehetnek.... Ezek mind-mind szép és jó ótóóóóóók... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egy szép kis Cupra...vagy új leon Cupra...vagy új ibiza cupra 1.4 TFSI... :P Vagy S3, S4, S6, RS2, RS6 R32(amúgy szimpi lehet két csigával megspékelve... :D ) De maradhatunk opel körökben, és akkor G OPC, H OPC, Vectra, Signum...ezek is jópofák lehetnek.... Ezek mind-mind szép és jó ótóóóóóók... :D Szonik nyert a lottón, nem én :D ;) Vectra, Signum, és társaik....esélytelen...csunya, drága és fölöslegesen nagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Neked most mennyit eszik ? Nemtom csütörtökön tankoltam tele azóta még épphogy mentem vele 100km-t. Most is 9,7et mutat a BC :D Visszaszívtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nemtom csütörtökön tankoltam tele azóta még épphogy mentem vele 100km-t. Visszaszívtam Akkó most takold tele és gyorsan kiderül :D Mit szipkáztál vissza ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Dinnniiiii, Sikerült elzsákmányolnom a nyergeket, így azok nem kellenek kösziii :D Fészliftes A Veki cuccaid vannak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Dini mivel ugyis olvasod elöbb utobb....nem az volt a gond amit a teloba mondtam...hanem a spricnik nem spriccelnek :D no nem baj, 2 már egészen él...reggelig zubognak az ultrahangban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jó Xe-m van eladó. ;) :D :P má nem eladó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ja Diny a képeket nem küldted át úgy hogy kabbe. Bár előbb beszélünk mint ezt olvasod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 a BC-n mit jelent a trip consumpt ? tudom hogy út meg fogyasztás, de mit merre hogyan ? ;) köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Dini mivel ugyis olvasod elöbb utobb....nem az volt a gond amit a teloba mondtam...hanem a spricnik nem spriccelnek :D no nem baj, 2 már egészen él...reggelig zubognak az ultrahangban ;) ikrek lesznek? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Munkába menet kivillant a töltés lámpám majd eleludt utána megint. Elmentem haverhoz kimértük és a töltés 13,9 világító töltéslámpával. Aztán megütögettem a műszerfalat és elaludt :D :D :D A jó magyar utak ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts