Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ...az csinált meg nagyon azthiszem..... :D ;) Neeem, az Albert volt... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mielőtt 2x belelépnék ugyanabba a kulába, informálódok hogy mit javasoltok. Csak ezé' érdeklődöm. vagy vegyek egy C20NE-t és utána rakjak bele egy C20XE-t? :D Mit össze bírsz szenvedni. Mi mondjuk meg mit vegyél? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hát azokat a lóerőket ami abba van azokat tuti meg fogod bírni tartani.... :D ;) :P Ne piszkáld az alvó oroszlánt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mielőtt 2x belelépnék ugyanabba a kulába, informálódok hogy mit javasoltok. Csak ezé' érdeklődöm. vagy vegyek egy C20NE-t és utána rakjak bele egy C20XE-t? :D 2 évvel ezelőtt kellett volna kiszállni belőle...dobj fel 1 misit Coupénak...most már hifivel hátha ér annyit... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 2 évvel ezelőtt kellett volna kiszállni belőle...dobj fel 1 misit Coupénak...most már hifivel hátha ér annyit... ;) :P :D 1 milkáért inkább felgyújtom :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 1 milkáért inkább felgyújtom :D ;) :D Ha lenne annyi feles lóvém leraknám...aztán partiznánk egy jót a tábortűz mellett... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha lenne annyi feles lóvém leraknám...aztán partiznánk egy jót a tábortűz mellett... :D ;) Inkább mi bulizunk,mint más valaki élvezze ennyiért :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Inkább mi bulizunk,mint más valaki élvezze ennyiért :D ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mit össze bírsz szenvedni. Mi mondjuk meg mit vegyél? ;) Ömhhhhh, lehet jobban jár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ezt nem értem ;) Dzsoni! Te micsinálsz? Mi ez az XE cső vétel meg F Astra tolatókapcsoló keresés? :D A cső a corsához kellett,nem volt kedvem 7E-t fizetni egy csőért csak azért mert gyári! A tolató kapcsoló is abba kellene,mert nem mindig müxik és engem idegesít.Átereszt gumitömítés benne és a váltóolaj miatt nem tökéletes már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...barkasv8_23.jpg http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...barkasv8_24.jpg Nem mondod,hogy még mindig van ezekből a gumikból! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Mielőtt 2x belelépnék ugyanabba a kulába, informálódok hogy mit javasoltok. Csak ezé' érdeklődöm. vagy vegyek egy C20NE-t és utána rakjak bele egy C20XE-t? :D Jó Xe-m van eladó. ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Olyan is írhat, aki nem iszik alkoholt :D:D:D:D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Olyan is írhat, aki nem iszik alkoholt :P:D:D:D Ismersz itt olyat? :D Évzárón csinálunk olyan partit mint tavaly?Az autótörést kivéve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ömhhhhh, lehet jobban jár ;) Nyihihihihihhahahahahhahaaaa ez nagyon jóóóó :P Egyébként lehet gratulálni Lacee új kinevezéséhez :D Évzárón csinálunk olyan partit mint tavaly? Én most köszi de nem. De most komolyan el tudnád képzelni hogy lemegyünk Pistával és nem megyünk el bulizni hatig? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ....Nyihihihihihhahahahahhahaaaa ez nagyon jóóóó :D Egyébként lehet gratulálni Lacee új kinevezéséhez ;).... Figyelni kell rá kicsit na :P 1 pillanat alatt vett olyan kábelszetett, amit még én sem ítéltem megfelelőnek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 De most komolyan el tudnád képzelni hogy lemegyünk Pistával és nem megyünk el bulizni hatig? ;) Nagyon cuki a színválasztásod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nagyon cuki a színválasztásod! :D Na már megint buzulás van mentem focizni inkább csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem mondod,hogy még mindig van ezekből a gumikból! ;) :D Igazán ott látszott, hogy mit is tud valójában :P Lassan vége lesz a dalnak a gumik kapcsán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ismersz itt olyat? :P khm... ;) :D Bár én nem megyek évzáróra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 khm... ;) :D Bár én nem megyek évzáróra... :P Ne is gyere,ülj otthon a tévémacit bámulva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na már megint buzulás van mentem focizni inkább csá Ki mondta,hogy más vagy? :D Az emo style meg amúgy is menő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ki mondta,hogy más vagy? :D Az emo style meg amúgy is menő! ;) Egyik szemem sír a másik EMO ! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egyik szemem sír a másik EMO ! ;) :P :D Melyik is állna neked jól Laci...várjááá csak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts