Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 jól átrendeztük a budit, a zöldségest...a vasoszlopot,az órámat és a gyűrűmet :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 jól átrendeztük a budit, a zöldségest...a vasoszlopot,az órámat és a gyűrűmet :D ;) :P :D :D VIGYÁZZ REPÜLŐŐŐ ARMANI ÓRAÜVEG!!!! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 jól átrendeztük a budit, a zöldségest...a vasoszlopot,az órámat és a gyűrűmet ;) :P :D Megint én voltam a legszolídabb. Nem kötekedtem, nem törtem össze senkit és semmit és mégis jól éreztem magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Meg kelett volna kérdezni azt a kopszt aki odajött hogy vegyünk belépőt.... hogy: Te ugye nem helyi hüly e vagy ???? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Megint én voltam a legszolídabb. Nem kötekedtem, nem törtem össze senkit és semmit és mégis jól éreztem magam :D Te sunáztál, mert neked hivatalból szabad! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Megint én voltam a legszolídabb. Nem kötekedtem, nem törtem össze senkit és semmit és mégis jól éreztem magam :D nézdd,szerintem ez jobb is így ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hívott a srác aki tegnap megnézte a gsi-t. azt mondta az enyém tetszik neki a legjobban és ha elmegyünk próbakörre és még mindig jó akkor elvinné. lehet a 7végén már. 900ért vinné plusz ha akarja a hifit az egy 100-as. ( fejegység nélkül! - kvázi ezen keresek is még.) na most akkor ha véletlenül tényleg elvinné akkor mit vegyek? de most viccet félretéve... ?! 1 millió lesz az álomhatár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hívott a srác aki tegnap megnézte a gsi-t. azt mondta az enyém tetszik neki a legjobban és ha elmegyünk próbakörre és még mindig jó akkor elvinné. lehet a 7végén már. 900ért vinné plusz ha akarja a hifit az egy 100-as. ( fejegység nélkül! - kvázi ezen keresek is még.) na most akkor ha véletlenül tényleg elvinné akkor mit vegyek? de most viccet félretéve... ?! 1 millió lesz az álomhatár. :D És mit vennél helyette ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ;) És mit vennél helyette ? :P BKV bérletet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hogy hogy mit? azt hittem ez egyértelmű Manta vagy Calibra ;) há nemtom ... g astra ennyiért nem nagyon van. c corsa sincs ennyiért... bármi ötlet? most akkó hondázzak vagy mi? :D gyűjtögetni/buszozni fél évig nem szeretnék. :P És mit vennél helyette ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 na most akkor ha véletlenül tényleg elvinné akkor mit vegyek? de most viccet félretéve... ?! 1 millió lesz az álomhatár. vedd meg az enyémet :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 szerintem :D Szerintem meg :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 gyűjtögetni/buszozni fél évig nem szeretnék. inkább gyüjtöges/buszozz mintsem megint beleugrasz valamibe kapkodva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Szerintem meg :-D Valld be, rájuk kattantál Pakson :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 nem látok reális esélyt rá hogy egy GSI-ből autót lehet faragni 600e Ft-ból, sajna ... sőt. ... ráadásul csömörből vödörbe... muszáj lemondanom a lóerő egy részéről vagy valamiről... ;) szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ....nem látok reális esélyt rá hogy egy GSI-ből autót lehet faragni 600e Ft-ból, sajna ... sőt. ... ráadásul csömörből vödörbe.... Alkudj rááá a fehér csapásmérőre 600ba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Valld be, rájuk kattantál Pakson ;) Ja, ott volt választék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Te kibírnád fél évig mondjuk autó nélkül? buszoznál ? vagy skacok Ti? ez csak nekem ilyen nagy gond vagy nektek is csak épp leplezitek ;) inkább gyüjtöges/buszozz mintsem megint beleugrasz valamibe kapkodva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Te kibírnád fél évig mondjuk autó nélkül? buszoznál ? vagy skacok Ti? ez csak nekem ilyen nagy gond vagy nektek is csak épp leplezitek :D Én speciel busszal tuti eltévednék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ja oszt' jövőhéten felcsavarodok egy fára mert nem bírom kézben tartani a lóerőket :D Alkudj rááá a fehér csapásmérőre 600ba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 na most akkor ha véletlenül tényleg elvinné akkor mit vegyek? Mit össze bírsz szenvedni. Mi mondjuk meg mit vegyél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kecskeméten lehet bizonyítani, hogy ki bírja jobban az itókát :D ...a marketing... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ja oszt' jövőhéten felcsavarodok egy fára mert nem bírom kézben tartani a lóerőket :D hát azokat a lóerőket ami abba van azokat tuti meg fogod bírni tartani.... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Én speciel busszal tuti eltévednék... merthogy egy csomó helyről ki vannak tiltva.... kerülnöd kéne egy csomószor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts