Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 nabazdmeg :D :D ahogy mondtad,tényleg szívni fogja a vérünket ez a sok retek itt ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 nabazdmeg :D :D ahogy mondtad,tényleg szívni fogja a vérünket ez a sok retek itt ;) :P :D Amit persze ha nem akarnánk nem tennénk fel képet meg meg se szólalnánk Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 pfeeejjj, mecsoda buláj lehetett ott ;) Anti: nincs itt a vidéki gyerek, oszt má mingyá úgy érzed, te vagy a humor herót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 pfeeejjj, mecsoda buláj lehetett ott :P Anti: nincs itt a vidéki gyerek, oszt má mingyá úgy érzed, te vagy a humor herót? :D Na mivan köcsög neked meg ki osztott lapot!????? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Amit persze ha nem akarnánk nem tennénk fel képet meg meg se szólalnánk na ígyvan csak az iylenek is mint ez a Yocoo had örüljön mert lassan akkora arca van hogy saját magával sem áll szóba! :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na mivan azé kulturálóggyá mán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 na ígyvan csak az iylenek is mint ez a Yocoo had örüljön mert lassan akkora arca van hogy saját magával sem áll szóba! :D :D ;) gondolod, hogy tényleg érdekel? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ne öljétek egymást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 azé kulturálóggyá mán :D Azé neked viszked a szád folyton ha okosat nemtudsz mondani hülyeséget meg neírj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ne öljétek egymást :D Ez csak vérszívás! Mindíg jár a szája de hogy lehönne és inna velünk ahhoz túl papucs érted! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 gondolod, hogy tényleg érdekel? :D Egyszer felmegyek megint Lurdy -hoz remélem kijössz akkor és szánok rád egy kis időt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egyszer felmegyek megint Lurdy -hoz remélem kijössz akkor és szánok rád egy kis időt! :D Kecskeméten lehet bizonyítani, hogy ki bírja jobban az itókát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 kár,hogy nem leszek ott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egyszer felmegyek megint Lurdy -hoz remélem kijössz akkor és szánok rád egy kis időt! ;) Hajjajj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez nagyon nagy! ;) Meg ezis... :D 2es után 1es... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez nagyon nagy! ;) Meg ezis... :D 2es után 1es... :P hat az a csaj ... qrva jo ... ahogy parázik de jol megy a kis fiat bazz milyet lassulhatott a honda ... gyorsabban allt meg mint ahogy elindult ... pedig az sem volt rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hat az a csaj ... qrva jo ... ahogy parázik de jol megy a kis fiat bazz milyet lassulhatott a honda ... gyorsabban allt meg mint ahogy elindult ... pedig az sem volt rossz Az volt a legjobb amikor aztmondja a csaj hogy: "hmm, gondolkozom, a Subaru mintha jobban ment volna..." :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kecskeméten lehet bizonyítani, hogy ki bírja jobban az itókát ;) :P Én már most hétvégén is bizonyítottam hogy 2 sörtől nem megyek még az asztal alá.... de 12 -től sem! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :D Én már most hétvégén is bizonyítottam hogy 2 sörtől nem megyek még az asztal alá.... de 12 -től sem! :D :P asszem én sem :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 asszem én sem :D ;) :P :D Ez ígyvan :D hallod ha pihenünk egy órát még rátudttunk volna fejelni :D :D :D de akkor hétfőn mentek csak haza! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 :P Ez ígyvan :D hallod ha pihenünk egy órát még rátudttunk volna fejelni :D :D :D de akkor hétfőn mentek csak haza! :D :D jajajajajjaaa :D simánszki! bár én mivel tisztulnak az emlékek egy dupla viszkivel jobb vagyok,mint ti,az csinált meg nagyon azthiszem..... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 jajajajajjaaa :D simánszki! bár én mivel tisztulnak az emlékek egy dupla viszkivel jobb vagyok,mint ti,az csinált meg nagyon azthiszem..... ;) :P én 5 után nemszámoltam :D :D :D De nekem is nagyon betett a pia! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Olyan is írhat, aki nem iszik alkoholt :D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts