opel16v Elküldve November9, 2008 Elküldve November9, 2008 ...és tudnám még folytatni... :D :P :D :D Hogy a márkánál maradjunk :D http://www.automobilesreview.com/gallery/o...burgring-02.jpg http://www.automobilesreview.com/gallery/o...burgring-03.jpg http://xray78.extra.hu/kepek/buli2.JPG Szép pár! ;)
Albert Elküldve November9, 2008 Elküldve November9, 2008 Szép pár! :D Amúgy volt olyan hogy ráraktam a karomat Robira mintha átölelném és szerintem azt is lefényképezted Laci de nembiztos ;) Ha már kiscsaj nem tapadt rám a discoban akkor már maradt Racce :P
Atommanó Elküldve November9, 2008 Elküldve November9, 2008 ...Ha már kiscsaj nem tapadt rám a discoban akkor már maradt Racce :D Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... ;) :P :D
Albert Elküldve November9, 2008 Elküldve November9, 2008 Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... :P :D :D Ezt nem értem ;) Dzsoni! Te micsinálsz? Mi ez az XE cső vétel meg F Astra tolatókapcsoló keresés? :D
B_Csaba Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... ;) :P :D Szegény Stefán, kilesz készülve az irigységtől! :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Azért én lassan csak elgondolkoznék a helyedben, hogy ki lehet a gyereked apja... :D ;) :P Az anyja biztos! de lehet Yoco is aztmondja majd hogy: köszönj minden férfinek mert hát kitudja ki az apukád :D :D :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Na ha ezt Jocco meg Stefááááánk meglátja, lesz sírás rívás... :P :D :D Tudod ezzel az a baj, hogy majd jönnek arcosokodnának, de ha szólmnék nekik,hogy na öcsém gyertek bevetés és inni kell mindegyik nyulbéla lenne , szal igazából....sztem jobb ha bőrvan a fogukon :D :D ;)
Gelko Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 http://xray78.extra.hu/kepek/buli1.JPG Racce itt még azt hitte h valami jó nővel volt az éjszaka http://xray78.extra.hu/kepek/buli2.JPG Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Racce itt még azt hitte h valami jó nővel volt az éjszaka Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D Egyet sajnálnék a helyetekben , hogy lemaradttatoka s zombat estéről mert iszonyat jót buliztunk! ;)
Atommanó Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D És az is tisztán látszik, hogy Albert is megkapta amit akart... ;) :P :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Kicsit már el volt tévedve, amikor ezt mondta ? ;):D:D:D Eltévedve nem , de hogy seggrészegek voltunk az tuti ugyhogy lehet én emlékszem rosszul! :P :D
Gelko Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Egyet sajnálnék a helyetekben , hogy lemaradttatoka s zombat estéről mert iszonyat jót buliztunk! ;) moderátorként annyira figyelmesen fórumozok h nekem a paksi látogatás is kimaradt :D pedig már sokszor el akartam menni :P
Gelko Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 És az is tisztán látszik, hogy Albert is megkapta amit akart... :D ;) :P :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 moderátorként annyira figyelmesen fórumozok h nekem a paksi látogatás is kimaradt :D pedig már sokszor el akartam menni ;) Lessz még rá lehetőség erőművet bámészkodni! :P Akkor megint szólunk Raccénak meg Albertnek hogy bulivan! :D
Gelko Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Lessz még rá lehetőség erőművet bámészkodni! ;) Akkor megint szólunk Raccénak meg Albertnek hogy bulivan! :P a képek alapján attól félek h náluk rendszeresen lesznek bulik csak lehet h téged kihagynak :D
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 na ittmár kurv@jól áltunk aztsemtuddatm holvagyok! :D ;) :P
Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Azért a többi piszkos részletre nem lennénk kiváncsiak...mit is csináltak a srácok ott a heverőn... :D :D Amúgy rögtön eszembe jutott a "Férj és férj" című film... :D ;) :P :D jaja nekem is,téényleg veheheheee :D phhúú,nagyon kemény egy este volt.....vadásztuk a madarakat Xray-el,az ujjatlantrikós gyerek volt a legkeményebb :P
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 :D ;) jaja nekem is,téényleg veheheheee :D phhúú,nagyon kemény egy este volt.....vadásztuk a madarakat Xray-el,az ujjatlantrikós gyerek volt a legkeményebb :P Kimentünk Raccéval,,, kicsit levegőzni amég Albi csajozott bent,,,,, jött a helyi terminátor trikóba,,,, dinyévala hóna alatt...... nyomta ott a férfinemiszerv@gyereket ... megindultunk Raccéval befele mi is dinnyékkel .... a keménycsávó: álljatok félre álljatok félre..... :P :D :D Pedíg mi békés tekinetttel mentünk befelé! :D
Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Racce itt még azt hitte h valami jó nővel volt az éjszaka Itt már rájött h nem jó nővel volt,de a tekintetéből ítélve Albert is bejött neki - aminek ő nagyon örül :D :D ;) :P :D szííídkialukamat :D
Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 na ilyen egy általam készített BRÚSZ VILLISZ cigi..... :D ;) :D :P
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081110/K_p012_www.k...ltoltes.hu_.jpg na ilyen egy általam készített BRÚSZ VILLISZ cigi..... :D ;) :P :P Tudod mivolt a legszarabb.... az hogy nemtudttam így elszívni! :D :D :D :D
Albert Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 :D Aki szerint buznyákok vagyunk azok csak irigykednek ha poén hanem ;) Tényleg nem sokan jelentkeztünk eddig Kecsó évzáróra. Milenne ha oda is lemennénk bűntetni egyet?
Xray Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Aki szerint buznyákok vagyunk azok csak irigykednek ha poén hanem ;) Tényleg nem sokan jelentkeztünk eddig Kecsó évzáróra. Milenne ha oda is lemennénk bűntetni egyet? Ott is bekéne rugni ??? :D
Racce Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Egy kicsit megfogott ez a hely....már régen kiszúrtam,de most végre sikerült meg is állnom ott... még most is borsódzik a hátam....ha nézem ezeket a képeket.. :D
Recommended Posts